LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Nyoprettede Hero 3.Senior går spændende sæson i møde

Skrevet af Sule12 (14/08-2012 kl. 23:48)

Seneste indlægDato
Krisestemning hos Heros 3.Senior23-09
Første rigtige kamp for Hero 3.senior31-08
Sæsonpremiere ude mod Målov17-08
Populære indlægStemmer
Nyoprettede Hero 3.Senior går spændende sæson i møde5
Sæsonpremiere ude mod Målov4
Krisestemning hos Heros 3.Senior1
Blogs
Hero 3. Senior
Denne blog kommer til at omhandle optakten til den nye sæson for det nyoprettede hold Gladsaxe-Hero 3.Senior, der skal tørne ud i serie 4 pulje 5. Opstarten har været hård ved Hero-drengene med kun fire dage til at samle et hold til første kamp mod Målov. Derudover har holdet lidt et stort knæk, da det idag (tirsdag) blev offentliggjort på et pressemøde at trænerlegenden Morten Christiansen ikke kan stå i spidsen for holdet i den kommende sæson.

I dag, den 14.08.2012 har været en stor dag for Gladsaxe-Hero Boldklub. Det er netop idag blevet besluttet at på trods af Morten Christiansens farvel til trænergerningen fortsætter klubbens top-ambitiøse 3.Senior hold til efteråret. Christian "Krølle" Bernitt og Per Kirkbak har indvilliget i at overtage trænerposten i den traditionsrige klub, der har opfostret verdensstjerner som Peter Schmeichel og Dennis Rommedahl. Begge trænere er kendt for deres offensive tilgang til spillet og Per Kirkbak forventes at trække på erfaringer fra hans tidligere trænergerning for 5-6 årige i klubben og på hans tidligere onsdags-aktivitet "Football With Disabled", som han praktiserede i hans to år i Norge. Gennem tiden i Norge har Per Kirkbak virkelig indset værdien af tekniske stærke spillere og lige siden at pressekonferencen endte i eftermiddag har han været i kontakt med mulige spillere. På rygtebørsen er det mere eller mindre sikkert at følgende spillere er hentet ind til weekendes sæsonpremiere mod Målov:

Mikkel Palermo Thomsen  (Swaggerboy)

Emil Hansen (Hanne)

Alexander Bach (Felipe)

Frederick Panton (Freddy)

Krølle (spillende træner)

Per Kirkbak (spillende træner)

Michael Dethmer (Hyper)

Zan (nytilkommen)

Morten (nytilkommen)

Martin Frost (Frosten)

Derudover spekuleres der kraftigt i hvorvidt stjerner såsom Tonny Sørensen, Nicklas Funk, Chris Lundgren, Samer Hansen, Shahzeb Abbas, Lars Kirkbak, Thomas Vilhelmsen, Mark Sølvhøj, Tobias Gerholt, Marc Jensen m.fl. når at blive hentet ind inden lørdag.  Hvorvidt to af spillerne når at blive kampklar afhænger af ramadanens afslutning, så der er ingen tvivl om at trænerteamet ber' en lille bøn til Allah om at lade fasten slutte fredag aften! Derudover har Ekstrabladet i dag erfaret at det er mislykkedes at nå til enighed med Thomas Koll og at spillerne Emil Heyde og Andreas Flensburg er tabt for klubben grundet udlandsrejse til Jylland i et halvt år.

Vi møder i puljen en lang række lokalrivaler. Modstanderne tæller AB, Bagsværd, B73 Herlev, Herlev IF, Hjorten IF, Målov og fire Ballerup/Skovlunde klubber, så der er på forhånd lagt op til en række spændende lokalbrag med masser af fans på lægterne. Der vil i den kommende tid blive lagt en række spillerportrætter op her på bloggen (måske med lidt interview også). Så hvis der er noget specielt du ønsker at spørge spillerne om bedes du skrive det i kommentarerne. Der vil i løbet af efteråret blive opdateret stort og småt her på bloggen omkring stort og småt vedrørende holdet. Til sidst vil jeg gerne opfordre alle interessede til at skrive tilbage i kommentarerne, hvis i vil op og prøve jer af. Og så håber vi selvfølgelig at se en masse glade folk på sidelinjen i løbet af sæsonen!

Tak for nu.

To be continued5 Stemmer
Ingen Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X