LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

RLFM: Fløjlshandskerne kommer af

Skrevet af Pierre (15/06-2012 kl. 18:42)

Første halvsæson er så godt som overstået, og transfervinduet er åbent. Vores mål for denne halvsæson var 45 point, hvilket vi havde forventet var nok til en førsteplads, men vi ender på 39 point og som nummer tre eller fire. Dette primært pga. to dårlige uger i vestkenya, med to point i fire kampe.

Selvom det er et pointsnit på over to pr kamp, har et par andre hold også fået det, og vi ender mellem fem og syv point fra førstepladsen. Det er naturligvis ikke godt nok, derfor skal der ske noget.

Da vi overtog holdet, lagde vi nogle planer for hvor mange ressourcer vi ville bruge, og hvilken type spillere vi ville hente. Vi ville primært forsøge at hente Nakuru-fødte spillere til klubben, og vi ville ikke gå ind og gå amok, ved at hente spillere på høje lønninger.

Vi ville derimod skabe en professionel organisation, hvor der er styr på alt uden for banen, og spillerne ved at en aftale er en aftale. Det er lykkedes, men vi har ikke fået de point vi havde håbet på.

Derfor har vi skiftet strategi i dette transfervindue, og hentet nogle etablerede profiler til klubben, for næsen af store KPL-klubber. Vi skal rykke op i år, og tør ikke efterlade noget til tilfældighederne. Derfor har vi hævet vores budget, og hentede som tidligere nævnt angriberen Hugo, der sidste sæson blev nummer to på topscorerlisten i Premier League.

De forsvarende mestre Tusker ville også have ham, men selvom de gav et bedre kontrakttilbud, er rygtet om hvor professionel en klub AllStars er blevet spredt, og han valgte os.

I onsdags hentede vi så endnu en stor profil, en forsvarsspiller fra netop Tusker, som Gor Mahia ellers var ude efter. Noah Abich har været fast mand i Tusker i fire år, og har vundet det kenyanske mesterskab to gange. Så sent som sidste år var han kaldt op til landsholdet.

Vi kan mærke det virkeligt giver genlyd, at vi går ud og markere os på den måde. Rigtigt mange Premier League-spillere har henvendt sig, fordi de gerne vil være en del af vores projekt, også spillere, som ellers kunne tjene mere hos en af de fire rige Premier League-klubber.

Vi har dog endnu en overraskelse i ærmet. Vores træner Simon Mulama har en tvillingebror, der i øjeblikket spiller i Congo. Jeg så Titus spille for landsholdet for nogle måneder siden, og havde ham klart som kampens spiller.

En rutineret midtbanespiller, med et godt venstre ben, gode dødbolde, og fremragende placeringsevne. Jeg spurgte for sjov, om han ikke kunne komme og lære vores spillere hvordan man sparker dødbolde, for på håbløse baner, er det noget af det eneste man kan regne med.

Aftalen var at han skulle komme forbi her i sommerpausen, men det udviklede sig stille og roligt, da han blev træt af at være i Congo, og nu har vi skrevet kontrakt med ham. Vi kan dog ikke offentliggøre det før vi får hans internationale spillerlicens, så det venter vi bare på.

Når den signing kommer ud, så kommer det til at give genlyd i hele den Kenyanske fodboldverden. Titus er den mest rutinerede landsholdsspiller, med over 70 kampe. Angiveligt er han 31 år, omend jeg vil skyde ham til at være midt i 30'erne.

Faktisk har afrikanske fodboldsspillers alder mange ligheder med hundes. Alderen har sin helt egen formel for at omregne den til 'menneskealder'. Det er sjældent man ikke skal lægge omkring tre år til, og ofte er der en sammenhæng imellem deres 18 års fødselsdato og deres debut.

Jeg møder dog også stadig de håbløst ekstreme tilfælde, hvor en 18 årig spiller har været professionel i en fem års tid. Det er fuldstændigt håbløst, men det virker jo altså engang imellem, som med Blackberry, der næppe havde fået kontrakten i Randers, hvis man havde vurderet ham som en spiller i starten af 20'erne, frem for en teenager.

Ud over de the store navne, har vi også hentet en venstre back i Premier League-klubben Karuturi, en Nakuru-mand, der virker til at være ganske solid på backen. Det betyder også at vi kan få vores anfører Stanlaus tilbage i højre side, hvor han spiller langt mere naturligt.

Jeg håber stadig vi også får tilføjet en midtbanespiller mere, gerne en rutineret boldsikker spiller, og så er vi ellers klar til at begynde at æde det forspring Agro Chemicals har til os.

En ting er sikkert, alt andet end oprykning er en kæmpe skuffelse, og vil kræve at vi gentænker projektet fra bunden. Vores største problem er stadig, at vi møder håbløse dommere i Vestkenya, og at vores konkurrenter drager nytte af disse til alle deres hjemmekampe, men vi vil hellere bruge vores penge på spillere end dommere, og med de spillere vi har hentet nu, burde selv de mest korrupte dommere have svært ved at tryne os.25 Stemmer
8 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X