LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

RLFM: 99 problems but Abich ain't one

Skrevet af Pierre (01/07-2012 kl. 10:21)

RangeringScore (Rank)
Kenya4657 (1)
Nationwide One4014 (1)
Nakuru AllStars4014 (1)
Seneste indlægDato
RLFM: Kæmpeforløsning efter sejr over mestrene24-03
RLFM: Nøgen mand, kaotisk start og trænerfyring08-03
RLFM: Nu står den på Premier League15-02
Populære indlægStemmer
RLFM: Mission accomplished!82
Streaker, jonglering og øl77
Fem grunde til at hade bold.dk66
Blogs
Alliancen og andre ubehageligheder
bold.dk's fødselsdagsblog!
Real Life Football Manager
Det er et stykke tid siden jeg har siddet på kontoret i klubben i Nakuru, og jeg havde helt glemt hvor mange småproblemer Robert og de andre skal tage stilling til hele tiden. Fodboldspillere er som hjælpeløse børn, i hvert fald en stor gruppe af dem.

Forleden kom en af de nye spillere, og klagede over at strømmen ikke virkede i hans lejlighed, og at vores team manager skulle tage fat i strøm-leverandøren. På spørgsmålet om hvad præcis det var der ikke virkede, fik de pejlet sig ind på at det var lyset der var problemet.

Adspurgt om spilleren havde prøvet at skifte pæren, stod problemet klart. 'Der er ingen pære i. Jeg vil gerne have en pære, så.', sagde spilleren med den største selvfølgelighed. Jeg er godt nok glad for vi har folk til at tage sig af den slags ting, ellers ville spillerne have kørt mig mentalt ned.

Desværre er alle problemer ikke så små og ligegyldige. I forbindelse med tilknytningen af landsholdsspilleren Titus Mulama, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med FIFAs system for overførsel af Internationalt Transfer Certifikat (ITC). Det har været en udfordring.

Vi satte processen i gang for snart en måned siden, men mængden af dokumenter der har skulle indsendes i startfasen har været ret voldsom. Derudover skal al ting været i et bestemt format, scannes osv, hvilket er en voldsomt test af IT infrastrukturen lokalt.

Måske er det derfor, at Mulama faktisk aldrig har fået overført sit ITC fra Kenya til Congo da han skiftede, hvilket vi fandt ud af tidligere i denne uge, og så var gode råd dyre.

Angiveligt havde han heller aldrig skrevet under på en kontrakt med St. Eloi Lupopo da han skiftede dertil for et halvt år siden, fordi han hurtigt fornemmede at de ikke var helt rene i filten.

Derfor troede vi i første omgang, at vi bare kunne skrive en kontrakt med ham, og få overført certifikatet fra Congo. Men da det aldrig var nået frem, blev situationen pludselig ganske interessant.

FIFA's transfermanager rådede os til at anmode om Titus' ITC, hvilket FIFA så ville give os automatisk efter en måned, da Lupopos frist for indsigelser så vil være udløbet. Der ville dog være en fare ved det.

Titus' gamle klub Sofapaka ville gerne have ham igen, og da han meldte ud at han stoppede i Lupopo, tog de fat i ham. De havde stadig en kontrakt med ham, da han aldrig var blevet fristillet, fordi congoleserne ikke betalte for transferen.

Hvis Sofapaka valgte at fastholde denne kontrakt, og inkludere ham i truppen ved udgangen af transfervinduet i går, ville han være låst, og nød til at spille for dem. Potentielt kunne han komme fri af kontrakten om en måned, hvis FIFA overgav hans licens til os, men det var ikke sikkert.

Titus gik derfor til klubben, og bad dem fritstille ham, hvilket de nægtede. Skulle han ud af kontrakten, skulle han købes fri, for de havde jo hørt i medierne, at Nakuru AllStars har penge, og skrubbeløse som de fleste andre fodboldbosser hernede, ville de have penge.

Robert tog derfor fat i Sofapakas præsident, og selvom vi havde regnet med han ville være en idiot, blev vi alligevel overraskede over hvor stort en idiot han var. En halv million ville han have, hvilket mere eller mindre svarede til vores spillerlønninger en måned, før vi hentede et par profiler i dette vindue.

Det var torsdag vi fik den besked, og med få dage tilbage til transfervinduet lukkede, var vi pressede. Vi kunne prøve at true dem, med bøde fra FIFA for uorden i papirerne, men vi turde ikke satse.

Den centrale midtbane var den position vi havde størst behov for at forstærke, men med den tidlige signatur fra Titus, havde vi regnet med den var lukket. Derfor havde vi reelt ingen backupplaner, da de andre gode centrale midtbanespillere vi havde kigget på, alle var endt andetsteds på nuværende tidspunkt.

Det var nogle utroligt frustrerende dage, indtil vi i går besluttede at forhandle en aftale på plads, og fik Sofapaka ned på halvdelen.

Dermed fik Titus sin fritstilling, og kan nu starte træningen på mandag. Han gik endda med til selv at betale noget af beløbet, for at skifte til os, hvilket glædede mig, da han så viser at han rent faktisk brænder for at komme og hjælpe os op i Premier League.

Heldigvis er det dog ikke alt der er problemer, som også overskriften antyder. Jeg er meget imponeret over vores nye højreback Noah Abich, der viser rigtigt højt niveau, trods en dårlig fysisk form, pga. manglende spilletid det seneste halvår.

Vores nye venstreback David Mwangi ser også skarp ud, og derudover er angriberen Hugo Nzoka tilbage fra sin rygskade, og lyner igen. Man kan godt se de spillere der er kommet ind har en højere klasse til træningen, så nu er der kun tilbage at håbe på at det er nok, og at vores investeringer på banen, giver bedre afkast end vores modstanderes investeringer i mad til dommerne.35 Stemmer
4 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...