LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Chelsea på en misvisende træningstur?

Skrevet af ImJeffreyRex (01/08-2012 kl. 05:57)

RangeringScore (Rank)
England18 (207)
Premier League18 (199)
Chelsea18 (58)
Fernando Torres12 (15)
Seneste indlægDato
Chelsea på en misvisende træningstur?01-08
Jeffrey’s Hjørne: If I were RDM!13-03
Jeffrey's Hjørne: Flaget bliver hængende!11-03
Populære indlægStemmer
Chelsea på en misvisende træningstur?12
Jeffrey’s Hjørne: If I were RDM!4
Jeffrey's Hjørne: Flaget bliver hængende!2
Blogs
Jeffrey's Hjørne
De Europæiske Klubmestre, Chelsea FC, har i de sidste uger været i USA. Efter at have vendt hjem med kun én sejr ud af fire mulige(heraf 2 nederlag), kunne det ses som forfærdelig forberedelse til den nye sæson for Londonklubben – men spørgsmålet er om vi egentlig fandt ud af det helt store om den astronomisk rige klub, Chelsea FC.

Hvis min matematik er i orden, havde Chelsea omkring 30 spillere med til kampe i USA(dog spillede ikke alle); og i en Chelsea trup som p.t. har 30 spillere, lyder det jo som om at klubben havde alle med. Som de fleste nok ved, men som de færreste nok har indset, så var det en amputeret klub som tog til Nordamerika. I de første par kampe var klubben uden John Terry, Ashley Cole, Raul Meireles & Fernando Torres – og gennem hele turen var de uden Oscar, Daniel Sturridge, Ryan Bertrand, Oriol Romeu & Juan Mata (Thorgan Hazard tog heller ikke til USA).

Det er mange spillere ikke at have med, og det resulterede også meget hurtigt I at vi indså hvor amputerede vi egentlig er offensivt. For selvom vi har hentet Eden Hazard & Marko Marin, så var vi uden den helt store målnæse. Klubben savnede modstanderes frygt for spillere som Drogba – og Lukaku’s mangler blev desværre sat klart for alle at se. Men i starten var der dog glad stemning om ’den nye Drogba’.

Seattle Sounders v Chelsea FC (2-4)
Chelsea viste direkte fra start lidt af den vildskab man kan have på træningsture, samtidig viste de dog også at klubben manglede de helt store. I første halvleg nåede Josh McEachran både at blive helten og skurken for den rige London-klub. Han viste en flot aflevering til Lukaku, og det resulterede i det ene af Lukaku’s 2 mål. Et stort minus hos McEachran var også et minus hos Chelsea generelt; nemlig usikkerhed i bagrummet. McEachran lavede en meget dårlig aflevering, og det kostede desværre Chelsea FC en scoring. Fredy Montero viste hvorfor han er sådan en vigtig spiller i Seattle. Man så også mål af Eden Hazard & Marko Marin, i en kamp hvor man offensivt set så mange positiver – men samtidig havde mange negative punkter i den defensive del.

Paris Saint Germain v Chelsea FC (1-1)
I hvad jeg har hørt folk kalde ’The Money Derby’, så vi 2 amputerede hold kæmpe sig til uafgjort. Jeg føler egentlig at denne kamp, dog ikke direkte resultatet, er den mest intetsigende af alle 4 kampe. Det mener jeg, fordi man i første halvleg så et stærkt PSG-hold med Pastore, Lavezzi & Nene – mens man først i anden halvleg så de helt store Chelsea stjerner – kun Eden Hazard & Petr Cech var relle i stjerner i første halvleg. Pastore viste fantastiske afleveringer, medens Lavezzi viste gode dybdeløb i en første halvleg som de fleste, hvis ikke alle, vil kalde en halvleg med et langt bedre spillende fransk hold. I anden halvleg byttede holdende om, Chelsea fik et ligeså stærkt forsvar, nok også lidt stærkere end, PSG’s – og PSG fik byttet godt rundt. De skiftedes, i min mening, med at have reservehold i hver halvleg.

MLS All-Stars v Chelsea FC (3-2)
Man havde allerede hype’et denne kamp op i USA – de største stjerner i Nordamerika mod de europæiske mestre for klubhold. I kan dermed forstå hvor stort dette resultat var for dem. Til dem af jer som var i tvivl så stod Jimmy Nielsen fint i sin halvleg – dog kunne han godt have bevæget sig mere da John Terry headede bolden i nettet i første halvleg. Derudover så spillede både Beckham & Henry fint – specielt sidstnævnte, i min mening. Det skal først og fremmest forståes at de amerikanske spillere allerede havde mange kampe i benene i MLS, medens dette blot var Chelsea’s tredje kamp i denne sæson. Derudover førte Chelsea 2-1 indtil kampens afslutning, hvor 2 fejl i afslutningen førte til 2 hurtige MLS mål.

AC Milan v Chelsea FC (1-0)
Dette må ses som Chelsea’s bedste kamp – tro det eller lad være, men Chelsea havde konstant bolden i de første 50-60 minutter. Det var ikke den Barcelona/Bayern-fodbold, som Di Matteo havde så stor succes med i Champions League. Dette er desværre også det mest misvisende resultat. Chelsea havde styr på denne kamp, og skulle også have vundet den – desværre ville bolden ikke ind. Milans mål kom kontroversielt, som jeg så det var der offside.

Stjernernes Erstatninger

Hvad gjorde Chelsea når Lukaku, Ivanovic eller Marin/Hazard ikke var med? Svaret kommer her. Man skiftede én af de mange ubesungne Chelsea-drenge ind. Lukaku-situationen var svær, for vi sendte forholdsvis hurtigt den ubrugte Patrick Bamford hjem til at træne med Akademiet/Reserverne, klubbens reserve var Lucas Piazon. Det brasilianske talent spillede godt og scorede et flot mål mod PSG, men han er ideelt set slet ikke klar til at være med som reserve hver gang i Premier League – han er vel heller ikke en typisk top-striker som vi skal bruge. Ivanovic er der flere løsninger til, vi kigger ifølge rygtebørsen på César Azpilicueta men vi så præstationer fra Sam Hutchinson; præstationer som viste et fint niveau som reserve. Måske kan han bide sig fast? Vi manglede Mata & Oscar til vores midtbane(offensivt set), men vi havde dog Yossi Benayoun, Gael Kakuta & Kevin de Bruyne til at erstatte Marin & Hazard. Men... Jeg føler ikke de viste noget som helst. Yossi var usynlig, Kevin var uheldig – og heller ikke Kakuta kunne få det store, hvis noget, til at fungere – det er bekymrende, men ikke skræmmende.

No Drogba = No Goals?

Det største problem for Chelsea er ikke at finde en ny højre back, sådanne har vi hvis det går helt galt – det er heller ikke at sætte en midtbane; for selvom det er er et luksusproblem, så er det muligt at løse. Det største problem for Europa Mestrene er angriberen. Fernando Torres er alene på toppen de sidste par minutter mod Milan, og selvom han lavede nogle fine forsøg på dybdeløb – så løb alt ud i sandet. Heller ikke vores talent Lukaku kunne noget større, han scorede 2 gange mod Seattle; men ellers var han horribel i Amerika. Så hvad nu hvis Torres bliver skadet, eller, gudforbyde, at han ikke kan score mere end 11 mål i den kommende sæson? Så har vi Sturridge som Di Matteo helst har brugt på kanten, og Lukaku som ikke har blomstret. Hvad gør vi så? Spiller vi så spansk, uden angriber? – Kan vi det?

Er Chelsea klar til Premier League, Charity Shield & UEFA Super Cuppen?
- Svaret fra min side er nej, jeg føler stadig at vi mangler at adressere vores mangel på en konkurrencedygtig angriber. Drømmen for mig er Edinson Cavani – men jeg tror ikke selv på at vi vil smide så mange penge efter en angriber, som det vil kræve at hente ”El Matador”; men jeg så altså heller ikke at Torres ville blive købt for en halv milliard. Vi kigger eftersigende også på Moses fra Wigan, men er han ikke kantspiller – det skulle jeg i al fald mene. Alternativt til Cavani kunne jeg godt se Lewandowski eller Benzema i klubben – men det er nok ønsketænkning fra en Chelsea-fan.

Jeg vil slutte af med at sige at jeg føler ikke at vi ikke har brugt nok penge – jeg føler desværre bare at vi har brugt for mange penge på forkerte spillere. Vi har skabt et midtbane luksusproblem, og har nu ikke lang tid til at finde en angriber af høj klasse. Så vi må håbe at folk som Eden Hazard, Marko Marin & Oscar kan få Torres til at vende tilbage til dengang han var en af de største i én af verdens bedste ligaer.

Tak for at I læste med.12 Stemmer
15 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...