LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Det Nye Chelsea - En detaljeret gennemgang

Skrevet af Kosmiske.Maane2 (18/07-2012 kl. 20:21)

Foto: Mikkel Nielsen
RangeringScore (Rank)
England4 (437)
Premier League4 (418)
Chelsea4 (125)
Seneste indlægDato
Det Nye Chelsea - En detaljeret gennemgang18-07
Populære indlægStemmer
Det Nye Chelsea - En detaljeret gennemgang5
Blogs
Chelsea
Det nye Chelsea FC.

 

Transfervinduet har nu været åben i 3 uger og Chelsea har, som altid været en god kilde til rygter, transfers og bekræftelse. Undervejs har vi skrevet med stjerner, som Cavani, Hulk og Oscar. Men Pt. har vi hentet Marin og Hazard. Spillere er blevet sluppet fra kontrakter. Legenden er taget videre og Chelsea begynder at se anderledes ud.

Jeg vil prøve at tage en gennemgang af truppen og hvilke mangler, der ifølge mig er.

 

Det første man skal starte med at se på er, hvilket system Di Matteo vil spille. Mit gæt er at Chelsea vil komme til at spille en flydende overgang fra 4-3-3 til 4-2-3-1. Dette er to opstillinger, jeg personligt synes ligger meget tæt på hinanden. Dog med den forskel, at i en 4-3-3 spiller man med mere rendyrket kantspiller, hvor 4-2-3-1 vil man have en blanding mellem en kant og en centralmidtbanespiller. Købene af Hazard og Marin, trækker os i begge veje.

Med udgangspunkt i ovenstående taktik, vil vi tage et kig på truppen, signings, behov og evt. fremtidige køb.

 


Målmand

 


Nutiden

På mål er Petr Cech et sikker 1 valg. Han er stabil, laver ikke mange fejl, han er fremragende i luftspillet, lynhurtig på stegen, kanon mand mod mand, men har lidt timingsproblemer og udspark er ikke altid lige vellykket. Men Cech er stadig top 5. i verden og det kan han bliver mange år endnu. Chelsea har dog en ung Belgier løbende rundt i Spanien og om en 2-3 år, vil han sikkert have noget at sige om den sag. Men faktum er, Cech kom igennem i en tidlig alder og har realistisk set 5-7 år på toppen endnu. Måske endda mere.

Reserverne Hilario og Turnbull er okay, reserver. Der er ingen tvivl om at Turnbull blevet hentet i sin tid for at kunne gå som Homegrown (HG), han har aldrig rigtig imponeret mig og jeg synes han har kostet ofte når han har fået chancen. Hilario har i mine øjne faktisk aldrig rigtigt skuffet, han har været pålidelig og har ikke haft de store udfald. En fin reserve.

 


Talenterne

Som tidligere nævnt render Courtois rundt nede i Atletico Madrid og på trods af hans unge alder, er han første valg og har lige vundet Europa League. Klart en mand med fremtid i. Derudover har vi Delac nede i Portugal, her skal han vise sig frem og forhåbentlig gøre klubben opmærksom på at han skal satses på. Flere af Chelseas trænere har peget og sagt at de ser ham, som et større talent end Courtois.  Den unge engelske målmand Jamal Blackmann, vil forhåbentlig også have noget at sige om fremtiden. Som det står til nu, ser fremtiden meget lys ud på målmandsposten.

 


Transfers

Ud: Ingen

Ind: Ingen

Rygter: Ingen


Min mening

Vi skal beholde Cech som klart første valg i den nye sæson, Hilario skal være vores andet valg og så synes jeg Blackmann skal have chancen som tredje valg. Giv ham chancen i Carling Cuppen også. Vi er fint dækket ind til 2012/13.

 


Forsvaret

 


Nutiden

På venstre back, er Cole stadig en af verdens bedste. Han er lynhurtig, god fremad banen og han er god defensiv. Han er en spiller der er utrolig komplet og det er ikke for ingenting, at folk har vurderet ham som verdens bedste venstre back, de sidste 10 år. Cole har vel realistisk set to-tre år tilbage som 1. valg, hvor han undervejs, stille og roligt, vil blive kørt ud, til fordel for Bertrand. Bertrand, Chelseas store håb. Ung, energisk og Engelsk. Han har Ashley Cole skrevet ud det hele på ham. Han har de sidste 5 år stået i lære hos mesteren selv og har mange af de dyder som Cole har. Bertrand skulle endda, være endnu hurtigere end Cole nogensinde har været. Han har i denne sæson (2011/12) stille og roligt spillet sig nærmere start elleveren og under Di Matteo, fik han endda lov til at starte Champions League finalen. Venstre back ser god ud

På højre back, er det lidt mere speget. Chelsea har reelt kun Ferreira og tilbagevendte Hutchinson, som reelle backs. Klassespilleren Ivanovic har vist sig at være fremragende der og har over de sidste 3 år, gjort pladsen til sin egen. Ivanovic er meget atypisk, som back. Han baserer i sit spil mere på det defensive og fokusere på det først. Han kommer dog pænt meget med frem og har et vandvittigt godt indlæg. Ivanovic er klasse på backen og han bør være første valg. Ferreira er meget undervurderet og folk ser ham tit, bare som en spiller der hæver løn. Han har dog de dyder der gør ham god, at han ikke brokker sig over bænken og altid lever et jævnt stykke arbejde. Over en hel sæson, hvor der skal spilles op til 72 kampe, er der brug for bredte spiller som ham. Og med over 300 kampe for Chelsea, har han rutine ind til benet. Hutchinson er det unge valg. Alles favorit, manden der overvandt sygdommen og kom tilbage. Han kan være fremtiden og vil forhåbentlig få mere spilletid i 2012/13, men vi skal være forsigtige med ham. Han er stadig et ubeskrevet blad, men talentet er der. Hvis han kan tage skridtet op, ser vi på en fremtidig arvtager af anførebindet fra Terry.

Centralt har vi Terry, Cahill, Luiz, Bruma og Chalobah. Det er noget nær det stærkeste forsvar PL. Kan mønstre, Terry, er ikke den bedste spiller, men hans lederegenskab og statur, gør ham til en klassespiller. Cahill har taget skridtet op fra Bolton og har vist sig at være et ”steal” til 70 millioner. Luiz Har under Di Matteo, fået fjernet sine børnefejl og har vist sig som et meget stærkt kort. Bruma er stadig et ubeskrevet kort og vi ved reelt ikke om han bliver lånt ud, solgt eller får chancen. Talentet er der og Holland, har allerede nu valgt at bygge fremtidens landsholdsforsvar omkring ham. Chalobah er helt sikkert fremtidens mand. Han er lang fremme i sin udvikling og kan i denne sæson sagtens komme op og få en 5-10 kampe på første holdet. Vi vil især komme til at se ham i Carling Cuppen. Derudover kan Chelsea rykke Ivanovic ind i centeren, når det brænder på.

 


Talenterne

Førnævnte Chalobah er blevet rykket op i førsteholds truppen og banker stille og roligt på. I Vitesse tager Kalas endnu et år og efter som Chelsea lige har tilbudt ham en ny, meget forbedret kontrakt, tyder meget på at vi kommer til at se ham i fremtiden. Bruma, ved jeg ikke rigtig hvad tanken er omkring, men håber han bliver givet en chance, ellers må vi tjene de 20-30 millioner, vi kan på ham. Hutchinson har også fået plads i truppen og vi vil nok se en 10-15 kampe til ham. Hvis han kan tage skridtet op, vil han evt. kunne gøre højre back til sin egen. V. Aanholt er taget til Vitesse, sammen med Kalas og kan i måske få chance i fremtiden. Dog tror jeg ikke vi ser ham i Chelsea trøjen mere. Bertrand har spillet sig meget tæt på start elleveren og det er vel kun et spørgsmål om tid, før han skubber Cole helt væk. Derudover vil Kane vil højst sandsynligt også have mere blod på tanden, efter at have sat på bænken i Champions League finalen.

 


Transfers

Ud: Bosingwa

Ind: Ingen

Rygter: Maicon – Vil være et klasse køb. Han er stabil, har erfaring og da han er 30 år, vil han kunne købes relativt billigt. Han skulle være dyr i kontrakt, men en 3 års kontrakt, vil dække os ind i den nærmeste fremtid. Men ville kunne forhindre Hutchinsons endelige gemmebrud. Et både og køb.

 


Min Mening

Forsvaret ser skide godt ud. Dette er stedet på banen, hvor jeg synes vi er bedst dækket ind. Klassespillere over hele linien. Godt med talenter på vej. Dog kan en evt. dom til Terry, gøre det nødvendigt at handle ind. Hvor ved en køb af Maicon ikke ville være så tosset. Men selv uden ham, synes jeg vi ser rigtig godt ud. En god blanding af Talent og erfaring.

 


Midtbanen

 

Til de to pladser lige foran forsvaret, har vi på Lampard, Mikel, Meireles, McEacran, Essien, Ramieres og Romeu. Dette virker lige i overkanten, men da et par spiller kan bruges længere fremme, synes jeg det er okay. Det sikre valg, må være Ramieres. Efter han tog et halvt år, til at vende sig til engelsk fodbold, har han været outstanding. De sidste 1½ år, har han vel været Chelseas bedste mand. Han har hurtigt antrit, vision, stamina og på trods af hans ringe størrelse, er han faktisk et bæst. Han minder mig meget om Essien, da han i sin tid kom til klubben. Ja Essien, enigmaet, manden jeg for alt i verden vil have til at lykkes. Vi må være ærlige og indrømme at efter hans sidste skade, har han ikke helt været sig selv. Forhåbentlig har en fuld opstart fået ham på plads. Lampard er i sit efterår. Han er stadig en klassespiller og en vigtig brik for Chelsea, men bør ikke være automatisk starter. Ved at rotere ham korrekt, kan vi måske trække 2 gode år mere ud af ham. Han bliver igen vigtig for Chelsea, ikke mindst i form af han enorme rutine og lederenskab. Meireles er ikke alles kop te. Et af AVBs indkøb, men en god holdspiller. Han er arbejdsom, har en fornuftig teknik og smider bolden i kassen en 5-7 gange over en sæson. Har et klassespark.

Mikel, Ja hvad skal man sige. Manden alle elsker at hade. Mikel har et fantastisk overblik og en enorm fysik. Hans tekniske niveau er også ganske pænt. Han er dog altid blevet brugt som Defensiv midt, hvilket hans positionsspil og mangel på evne til at læse spillet har bragt ham i problemer. Men han er stadig ung. Han spiller en plads på banen, der kræver rutine og overskud. Hvis Chelsea tør satse på ham lidt endnu, vil han kunne udvikle sig til den bedste på sin plads. Og vi kan ikke komme uden om at tegne peger i den retning allerede. Romeu er stadig et lidt ubeskrevet blad, han er blevet hylet højt af alle, på trods af at han kun har spillet omkring middel. Han var med da AVB havde tur i den og sat af, da det gik galt. Er han det vi håber på? – Eller er han ikke. Den er svær stadig så ung, så fremtiden er der. Dog har han noget, som ingen andre i klubben har. Han har systemet i sit blod. Opflasket med Barcelonas magiske metoder, kender han den form for bold, som Di Matteo vil til at spille til benet. Dette kan blive hans fordel. Til sidst har vi McEacran. Chelseas håb, manden der skal overtage for legendariske Lampard, ikke lette ting at skulle leve op til. McEacran, er dog en helt anden spiller end Fede Frank, Han er mere boldstyrende og ligger gerne lidt længere tilbage, han vil hellere ligge sukkerbolden til angriberen end selv score målet. Han er Playmaker og burde kunne få nogle kampe i år. Er sat til samtale med Di Matteo i USA og vi vil her se om han evt. skal lånes ud, eller om han får Chancen for at spille. Hvis han gør, kan vi se ham i en 10-20 kampe.

Længere fremme på banen kommer det sjove. Her ser vi nyindkøbene Hazard og Marin komme ind og bide skeer med Mata, Malouda og Benayoun. Der er tre pladser at spille om, så alle skulle få nok at se til. Derudover vil vi komme til at se en del til talenterne Piazon, De Bruyne og Kakuta. Mata, ja mere behøves ikke at siges. Vidunderdrengen købt sidste sommer, tog hele Ligaen med storm og ikke mindst Chelsea fans hjerter. Han har teknik, fart og overblik. Derudover laver han godt med mål. En sikker brik. Hazard er købt for store penge og ikke til at komme uden om. Han vil som Mata skulle spille pladsen bag angriberen, men vil som Mata også blive brugt på kanten. Hazard har en sublim teknik, driblinger i verdensklasse og har det sidste år i Lille bygget mål på sit spil. Han bliver en fryd at se på. Marin er måske mere et ubeskrevet blad. Han er god gammeldags wing og elsker at kridte skoene langs stregen. Han er driblestærk og har et kanon indlæg. Han har det sidste år sat meget ude i Bremen. Mest pga. systemskifte og en træner, der ville bruge ham, som playmaker. Dette har dog gjort vi har hentet ham for en billig penge (65 millioner). Marin har talentet og kan han finde tilbage til tidligere niveau, vil han kunne ende med at blive årets handel.

Malouda, Er måske på vej væk. Han er humør spiller og kan på sine dage være umulig at spille imod. Desværre har han også den anden side, der gør at han falder totalt ud af kampene. Hvis han bliver, vil han få en mindre rolle og i tider med skader og karantæner, er han en fin bredte spiller. Er seneste væk næste år, når hans kontrakt løber ud. Benayoun er også lidt hmm. Han er en gudbenådede teknikker og har vel retfærdigvis aldrig fået chancen i Chelsea. Han har fra sin Liverpool tid et fremragende samarbejde med Torres og kunne han få det op og køre igen, kunne han blive meget værdifuld for klubben. Desværre har han ikke fået et trøjenummer og vi må nok erkende at han aldrig kommer til at spille for Chelsea igen. Kakuta, Chelseas sværeste transfer til dato, har så meget talent og dette vil nok være hans knald eller fald sæson. Har selv meldt ud at han spiller i Chelsea i denne sæson og vil ikke lejes ud. Han har fantastiske driblinger og hurtighed. Kan han tage skridtet op, kan han blive verdensklasse. Hvis ikke tjener vi 20 millioner på ham næste år. De Bruyne, er jokeren. Sammen med Marin er han den spiller jeg ser mest frem til. Ifølge træningsrapporterne, har han taget alle med storm og alle i klubben er vandvittig overrasket over, hvor god han er. Han kan bruges som rendyrket kan, med kan også spille lige bag angriberen. Han har overblik, præcise indlæg, hurtighed og teknik. Være ikke overrasket, hvis han bliver fast mand, hurtigere end i tror. Lucas Piazon, Manden alle forventer så meget af. Kom til klubben sidste sommer, men har først måtte spille med siden vinterpausen. Alligevel blev han året spiller på ungdomsholdet. Skulle være den nye kaká, hvilket ikke er så lidt. Er hurtig, har overblik, teknisk fuldkommen og et øje for mål. Er dog stadig 18, så er fremtidens mand. Er dog taget ind i 25 mandstruppen til 2012/13.

 


Fremtiden

Kakuta, McEacran, De Bruyne, Hazard, Marin, Piazon og Romeu. Kæmpetalenter og Nutiden er vist allerede fremtiden. Disse spiller vil over de næste par år danne en frygtindgydende midtbane for Chelsea. Dette er vel stedet vi virkelig kan begynde at se forynglings kuren i Chelsea. Derudover må man ikke glemme at en mand som Mikel kun er 25 og vil være i klubben mange år endnu. Derudover er der talenter, som Lalkovic der helt sikkert også vil have chancen.

 


Transfers

Ud: Kalou

Ind: Hazard, Marin

Rygter: Hulk, Vel det rygte der kørt i længst tid. Hulk er ikke alles kop te, nogen synes ikke han er pengene værd og andre synes han er et steal. 60 mål over de sidste 2 sæsoner i 90 kampe, er ikke ringe. Også selv om det er i en svag liga som den portugisiske. Chelsea har altid haft nogenlunde held, med de spillere vi har hentet dernede. Moses Manden, der ikke har det store navn. Det virker til mange synes han er spild af penge. Men måske kender de ikke meget til ham. Han var i sidste sæson en klassespiller for Wigan og viste i kampe mod Chelsea og Arsenal at han kan begå sig blandt de bedste. Har hurtighed, teknik og et øje for mål. Kan gå hen og blive et godt køb. Derudover er han HG. Oscar, for mig et meget ubeskrevet blad, kendte reelt ikke noget til ham før rygterne. Klubben skulle have budt 220 millioner for ham, så der må være noget i knægten. Hvad jeg har, kunne læse mig til, er han playmaker, vil enten ligge bag angriberen eller være dybde liggende. Han sætter større ære i at ligge op til målet end at lave det selv. For mig at se, en McEacran type. Men, hvis vi kan snyde Tottenham for ham, går jeg helt ind for det. Kan jo være han overrasker og bliver bomben. Med den pris, lyder talentet i alt fald til at være derhen af.


Min Mening

Vi er stærkt besat på midtbanen. Dog er der efter min mening det problem. At vores spillere er meget ens. Vi har reelt kun Romeu og Mikel, som defensiv midtbanespiller. Essien kan spiller der, men vi ved ikke om han nogensinde kommer tilbage til sit gamle niveau. Meireles, Essien, Lampard og Ramieres er meget ens. Alle hårdarbejdende boks til boks spiller. Jeg kunne godt ønske mig en spiller som Di Rossi, til at hjælpe Mikel. McEacran er den eneste der tilbyder noget anderledes og dette burde være hans chance, da det virker til Di Matteo gerne vil spille med en dybde liggende playmaker. Rygtedes forsøg på indkøb af Oscar og Modric, giver stærke indikationer af dette. Længere fremme på banen er det lidt af det samme. Mata, Hazard, Kakuta, Marin og Malouda, er alle spillere der gerne vil operere i venstre område af banen og reelt er den eneste spiller, der er højrebenet Benayoun. Da han og Malouda er på vej ud af klubben, ville et indkøb af en højrefodet spiller ikke være så dumt. Det virker også til at Chelsea har tænkt denne tanke med budene på Moses. Jeg vil gerne se, i alt fald et indkøb her. Da jeg tror vi vil være tyndbesat på de offensive pladser kun med Mata, Hazard, Kakuta, De Bruyne og Marin. En rendyrket højre ben spiller vil være at fortrække. Alternativ: Sturridge, Ramieres og Lampard kan dække ind, men vil hellere beholde dem hvor de er bedst.

 


Angrebet

 


Nutiden

Torres, Sturridge, lukaku og Bamford. Lyder ikke af meget, men da vi skal spille med en enkelt angriber på toppen. Burde det være nok. Torres vil være første valg. Nu hvor legenden Drogba ikke længere står og skygger for ham, har han alle muligheder for at vise sit værd. Der er ingen tvivl om at Torres havde det svært med Drogba omkring sig, da Torres så også havde problemer med formen, forsvandt alt selvtillid fra ham. Han blev nervøs og mistede troen på sig selv. Torres er en gudsbenået spiller, men han er måske ikke så mentalt stærk, som vi havde troet. Derudover, må vi erkende at Torres, måske bare ikke rigtig passede ind i det spil, Chelsea spillede tidligere. Det virker dog til at klubben har rettet op på dette, med købene af Marin, De Bruyne, Mata og Hazard. Chelsea skal nu, spille bold besiddende fodbold, med dybe stikninger til angriber. Perfekt for Torres. Sturridge bliver 2 valg. Han har efter et halvt år i Bolton, bevist at han er god nok til premier league. Sidste sæson, blev han brugt, som højre kant, han gjorde det godt, når det gik godt og knap så godt ellers. I denne sæson, ser det ud til at han vil blive brugt, som rendyrket spids. Han favoritplads. Sturridge har en ukuelig tro på sig selv, noget som er et plus og et minus. Da han spillede kant, var det knap så godt, da hans lyst til selv at afslutte ofte gjorde at han ikke så en medspiller der bar bedre placeret. Nu hvor han skal spille spids, kan det dog gå hen og gøre ham til verdensklasse. Derudover passer, hans spillestil, lige som med Torres nu også perfekt til Chelseas nye system og han burde få spandevis af chancer. Lukaku er både taberen og vinderen i Chelsea nye satsning. Indkøbt som ”den nye Drogba”, er han en boksspiller. Han er stærk, tæt og hurtig. Han kan holde på bolden og bringe sine medspiller i spil. Dette passe dog ikke til Chelseas nye system. – Og dog. Det der redder Lukakus Chelsea karriere er, at han ikke er lige som Torres og Sturridge. Han er nu typen, Chelsea kan smide ind, når alt andet ikke virker. Derudover er han ung og har stadig muligheden for at lære en anden type fodbold at spille. Jeg kan godt forvente at se Lukaku spille en 20-40 kampe i løbet af sæsonen. Bamford er et ubeskrevet blad, har kun set en enkelt træningskamp med ham og han mindede mig faktisk lidt om Crespo, en meget bevægelig angriber, der løb meget omkring forsvaret. Om det er et tilfælde, ved jeg ikke. Dog tror jeg ikke vi kommer til at se alverden til ham.

 


Fremtiden

 

Sturridge 22, Lukaku 19 og Bamford 18. Fremtiden ser lys ud. Dog er der lidt tvivl om Sturridge, han vil spille fast og han vil spille fast som angriber. Han har kun 1 år tilbage af sin kontrakt og skal vi nå at tjene 100 millioner på ham, er det nu. Hvis klubben kan overtale han til at forlænge og acceptere at han deler angribertjansen med Torres bliver han guld værd for os. Lukaku er erklæret Chelseamand og jeg tvivler på han opgiver sin Chelsea karriere forløbelig. Han er ung, talentfuld og hans tid skal nok komme. Bamford Ved jeg simpelthen ikke nok om.

 


Transfers

Ud: Drogba

Ind: Ingen

Rygter: Cavani. En klassespiller. Ingen tvivl om det, han hammer bolden i kassen, lige meget hvem han spiller mod. Er meget komplet, teknisk stærk, fysisk stærk, hurtig og har overblik. Vil være et klassekøb, men et meget dyrt et af slagsen. Jovetic. En meget bevægelig angriber, skyder på det meste og rammer det meste. Har været rygtet til Chelsea i flere år, men ender nok med at blive i Italien.

 


Min mening

Torres, Sturridge og Lukaku burde være nok. Torres har forhåbentlig fundet sine målstøvler frem igen og med den kreativitet der er bag ham, burde han lave kasser i spandevis. Sturridge er en god reserve og Lukaku det alternative valg. Hvis vi vil bruge vores ungdom, er dette en glimrende chance for at vise det. Ingen tvivl om at Cavani kunne være et klasse køb, men synes vi kunne bruge pengene bedre. De 3 er alt vi har brug for og i en lang sæson, giver det mulighed for alle får godt med spilletid. Angrebet kommer til at blive vitalt og Torres bliver en slem overraskelse for forsvarene i Premier League, nu hvor Drogba ikke spøger ham over skuldrene mere.

 

 


Konklusion

Fremtiden ser lys ud og nutiden lige så. Det virker til at Chelsea har bestem sig for en rød tråd i spillestil og indkøb. Tidligere har indkøbene ikke altid være lige gennemtænkt, men nu virker det til at man har lagt sig fast på en spillestil og så handlet derefter. Det startede allerede for 1½ år siden, hvor vi købte Luiz. Luiz er en boldspillende forsvarsspiller. Samtidig hentede vi Torres, en spiller der ingen, helst vil have bolden ved fødderne. Senere puttede vi Mata og De Bruyne på og har indtil videre toppet det af med Hazard og Marin. Jeg er ret sikker på, vi ikke er færdige med at handle og tror der vil komme en til to mere ind. Derudover vil spillere, som Malouda og Benayun, måske forlade os og vi vil have et ungt og homogent hold. Rutinen finder vi stadig i Lampard, Terry, Cole, Ivanovic, Essien, Torres og Meireles. Kræfter vi virkelig kan trække på, når det virkelig gælder. Dog må jeg indrømme at det vil være okay, at skille os af med lidt spiller. Hvor meget det end piner mig, så synes jeg vi skal lave de 100 millioner vi kan nå, på Essien, Manden er en legende for mig og vil altid stå som den mest komplette spiller Chelsea nogensinde har haft, men hans skader har taget hårdt på ham. Dette bliver uden tvivl en knald eller fald sæson for ham. Håber virkelig han trækker op. For hvis han kan nå sit gamle niveau, så har vi igen en top 5 spiller i verden. Meireles, har jo nok aldrig fundet sig til rette i Chelsea og jeg glemmer aldrig da han nægtede at fejre sit mål, i første kamp efter AVB blev fyret. Dette står tydeligt, som noget jeg aldrig tilgiver. Havde kampen været mod Liverpool, havde jeg forstået det, men ikke mod Leicester. Han er dog en fin hold spiller, men hvis rygterne er sande om at Napoli vil lægge de 110 millioner vi gav for ham sidste år, så synes jeg vi skal hæve dem.

I det hele er Chelsea godt i stand og trup mæssigt, ser jeg kun Manchester City, til at være på omgangshøjde med os. Manchester United har handlet Kagawa, som kan gå hen og blive guld for dem, men min mening er, at de ikke er så stærke spillermæssigt som os og City.

 


Forventet start ellever

 

                      Cech

Ivanovic – Terry – Cahill – Cole

          Mikel – Ramieres

       Hazard – Mata – Marin

                     Torres

 
5 Stemmer
11 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...