LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Opkommende blog om Premier League

Skrevet af Prlfodbold (19/07-2012 kl. 16:09)

RangeringScore (Rank)
England8 (340)
Premier League8 (323)
Aston Villa8 (18)
Seneste indlægDato
Opkommende blog om Premier League 19-07
Populære indlægStemmer
Opkommende blog om Premier League 8
Blogs
Opkommende Premier League blog
Dette er et afsnit om en mulig kommende blog, hvis primære omdrejningspunkt er den engelske Premier League.

Planen er at alle 20 hold skal repræsenteres som følgende, og derefter vil der blive diskuteret transfer. Derudover vil der være en opfølgning på Premier League runderne - og der vil i hver runde blive sat ekstra fokus på én bestemt kamp, og et par spillere. Det er et meget vigtigt princip for bloggen, ikke kun at fokusere på de store hold, men på hele ligaen.

Her er et afsnit, i rå form om Aston Villa, og planen er at noget meget lignende skal skrives om alle holdene.

Aston Villa:


Aston Villa kan gå en spændende sæson i møde, hvor den nye træner Paul Lambert skal prøve at genopbygge et hold, som i sidste sæson i flere omgange var i nedrykningsfare, og endte også sæsonen blot 2 point over stregen. En hård sæson, for en klub der ellers de senere år har etableret sig som et sikkert hold i top 10, og endda har indtaget flere Europa League / UEFA Cup pladser i de seneste år. Alex Mcleish blev i sæsonen 11/12 udnævnt som manager, og han kom direkte fra ærkerivalerne fra Birmingham, som han oven i købet lige havde rykket ned. Ikke just en signing som fansene var jublende lykkelige over, og især ikke med de samtidige dårlige præstationer på banen og klubbens forholdsvis usikre økonomi.


Netop derfor er der grund til at håbe på en bedre sæson, og Aston Villa burde også kunne klare sig bedre. Der er dog også optimisme at spore blandt Aston Villas fans.


Sæsonforventninger:


Aston Villa burde gå efter en sikker midterplacering (9-13 pladsen), hvis man ser realistisk på det. Der er dog flere ting der spiller ind, og hurtigt vil vise sig i sæsonstarten. Hvis Paul Lambert får det til at fungere i klubben, og får opbakningen fra de rutinerede kulturbærere i klubben, kan man måske sikre sig en plads lige over denne, men det er svært at se dem gå ind og udfordre omkring top 4+3.


Manageren:
Den tidligere skotske landsholdsspiller har taget tøjlerne i klubben, efter at have gennemført en succesfuld første sæson i premier league med Norwich. Han har uden tvivl gennemført et imponerende stykke arbejde med at rykke op med Norwich to sæsoner i træk, men det spår også tvivl om han erfaring er stor nok til at få en etableret premier league klub stablet på benene igen. Han har dog vist meget taktisk snilde, og med kører ofte med et rotations princip, som giver plads til at prøve de unge Aston Villa spillere af. Han er på mange måder nøglen til succes – især hvis han kan få genetableret harmonien i truppen og få deres tillid.

Spillerne:

I denne sæson er der flere spillere der skal etablere sig for The Villans. I sidste sæson startede Lambert kun med én spiller i 30 kampe eller mere, forsvarsspilleren Russell Martin, og andre velkendte spillere som Bradley Johnson og Grant Holt fik kun henholdsvis 25 og 24 startere. Dermed giver det rig mulighed for at få set nogle af akademi spillerne få chancen for alvor i premier league. Her tænkes især på spillere som Delfouneso, Albrighton, Weimann, Bannan og Cieran Clark. Spillere som efterhånden burde kunne gå indgå i et rotationsprincip, på lige fod med de mere etablerede spillere.


Profilerne i den kommende sæson:
Darren Bent er svær at komme uden om. Angriberen havde en skadesplaget sæson 11/12, og missede også EM i Polen & Ukraine, hvor han ellers var udset til at have en sikker plads i truppen. Han nåede dog at spille 22 kampe og score 9 mål, hvilket må betegnes som godkendt, i så svær en sæson. Lambert har omtalt Bent som værende vigtig for holdet, og hvis han kan holde sig fit i næste sæson, kunne han sagtens være garant for 15-18 mål.

Bagkæden der i sidste sæson bestod af Hutton, Collins, Dunne og Warnock, og med Shay Given på mål, bliver også interessant at følge i denne sæson. Især den aldrende Richard Dunne, som ikke viste prangende takter under EM, vil blive interessant at følge og se om han stadig har niveauet til premier league eller om han bliver for tung.

Transfer:

Aston Villa har været aktive på tranfermarkedet, og har indtil videre hentet fire spillere. Målmand Brad Guzan er blevet resigned, efter at klubben ellers ikke ville forlænge hans kontrakt. Lambert skulle dog være imponeret af ham i de seks kampe han fik sidste sæson, og har derfor ønsket ham tilbage i klubben, og kunne meget vel gå ind og udfordre Shay Given, som helst ikke skulle falde mere i niveau, en han har gjort de seneste par sæsoner, hvis han vil beholde sin startplads.


Derudover tyder noget på at Aston Villa har fået ansat en effektiv hollandsk scout. Offensiv spilleren Brett Holman er kommet til fra AZ, og han har over 50 australske landskampe på CV’et. Han blev allerede signet under McLeish, og man må håbe for ham at han ikke kommer i klemme i managerskiftet. Derudover er El Ahmadi også blevet hentet i Feyenoord. En defensivt orienteret midtbanespiller, og han kunne sagtens gå hen og vise sit værd for The Villans og dække hullet efter den sygdomsramte anfører Petrov, og den utilpassede Jean Makoun.


Den sidste spiller fra den hollandske liga som Aston Villa dog ikke har signed endnu, er forsvarspilleren Ron Vlaar, som danskerne stiftede bekendtskab med under EM, hvor han tog plads i venstre side af midterforsvaret. Anfører for Feyenoord, og en spiller som kunne gå ind og erstatte Dunne både fysisk og mentalt. En position hvor Aston Villa mangler alternativer, især hvis Lambert vil fastholde rotationprincippet.

Aston Villa har også sendt et par gamle kendinge ud, nemlig Emile Heskey og Carlos Cuellar. Kultfiguren Heskey er efterhånden blevet 34 år, og er blevet mere kendt på ikke at score mål end det modsatte. Hans rolle i sidste sæson har dog også været lidt anderledes, men at præstere 1 mål i 28 kampe er stadig alt for lidt, taget hans hovedstødsstyrke på dødbolde i betragtning. I alt blev det til 92 kampe og 9 mål i Birmingham klubben. Carlos Cuellar nåede 17 startere i løbet af sæsonen, og har kun spillet fast i 09/10 sæsonen, og derfor var det ventet at han skulle af sted. Dog burde han stadig betragtes som en god back-up, hvilket Sunderland også har fundet ud af, og opsnappet ham på en fri transfer. Han nåede at spille 94 kampe for The Villans.

Ekspertens bud:
Aston Villa kommer til at spille en betydelig større rolle i denne sæson, i forhold til hvad de gjorde i den sidste. Hvor langt det rækker er svært at sige med en ny manager, og umiddelbart skal det ses som et længerevarende projekt, som også kan være et skridt for Paul Lambert mod en managergerning i en topklub. Aston Villa har potentialet til at gå hen og drille nogen af de store hold i enkelte kampe, og man skal bestemt heller ikke dømme dem ude i kampen om en cup-titel, som er deres største håb for en plads i Europa.

Opstillinger og bud på formationer kommer senere i transfervinduet.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2108657/I-Aston-Villas-waste--The-Midlander.html

http://www.guardian.co.uk/football/2012/jun/06/paul-lambert-aston-villa-football

http://www.guardian.co.uk/football/blog/2012/feb/13/paul-lambert-norwich-swansea

http://soccernet.espn.go.com/team/squad?id=362&cc=5739

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/karim-el-ahmadi-scouting-report-1137526

http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1125129/ron-vlaar-says-aston-villa-move-%27a-dream%27?cc=5739
8 Stemmer
4 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...