LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Arsenal en klub i fremgang?

Skrevet af Araujo (31/07-2012 kl. 10:56)

Er Podolski en kommende Arsenal legende? (Foto: AFP / Scanpix)
RangeringScore (Rank)
England10 (308)
Premier League10 (290)
Arsenal10 (94)
Lukas Podolski10 (1)
Olivier Giroud10 (2)
Seneste indlægDato
En underdog fra Haderslev03-08
Arsenal en klub i fremgang?31-07
Populære indlægStemmer
Arsenal en klub i fremgang?10
En underdog fra Haderslev8
Blogs
Arsenal en klub i fremgang?
Sønderjyske: danske mestre 2013?
Bendtner, undervurderet eller overvurderet?
Transfervinduet har været åbent et stykke tid nu, og efter Van Persies offentliggørelse af at hans fremtid ikke ligger i Arsenals røde trøje, har Wenger været ude og spendere. Som de fleste ved er dyre transfers ikke noget Wenger ynder og det er heller ikke de helt astronomiske beløb han har været af med indtil videre, i ihvertfald hvis man sammenligner med City og Chelsea.

Arsenal har dog købt en klasse spiller i form af Podolski til en pris omkring 80 millioner. Podolski der længe har været en stjerne både i Köln og især på det tyske landshold, er en transfer der især har overrasket mig, da Wenger ofte køber nye "kanoner" og ikke etablerede stjerner. Podolski virker også glad for skiftet, og han var jo også lidt for stor til sin elskede klub Fc Köln. Men det er ikke den eneste målsluger Wenger har anskaffet sig, han har nemlig også fået fingre i Montpelliers Oliver Giroud, der blev topscorer sammen med Nene fra PSG i forrige sæson med 21 mål. Det mest fascinerende ved dette er at Arsenal måske er ved at ligge deres planer om, de køber spillere til her og nu i stedet for altid at tænke fremad. Hvis man tager det med at Arsenals spillestil blev ændret betydeligt sidste sæson står The Gunners måske over for en ny æra.

I forrige sæson ændrede man nemlig taktikken fra det barcelona lignende spil til en mere direkte og kontant måde at spille på. Det skyldes højst sandsynligt de to kreatører Fabregas og Nasris afgang. Dette gjorde deres taktik mere, hvis man skal tage et eksempel fra la lige "real agtig". Real madrid er nemlig også ret kontante i de kampe jeg har set i hvert fald, og de kører den ikke rundt i flere minutter i trekanter som Barcelona gør. Denne taktik er som regel god til at vinde mesterskabet i Premier league, da den giver mange mål og et stabilt forsvar. Dette kan man ikke sige Arsenal har haft og det forbavser mig gevaldigt at en spiller som Santi Cazorla nu også kraftigt rygtes til Emirates. Hvorfor ikke bruge pengene på en klasse forsvar?

I al den tid jeg har været Arsenal fan, har det altid været karakteristisk for dem at de scorede relativt mange mål. Og med den nuværende trup er jeg ikke i tvivl om at det også kommer til at ske, men forsvaret halter stadig gevaldigt. Sidste transfervindue anskaffede man Per Mertesaacker der var noget af et fejlkøb. Han er vant til at stå langt nede på banen og passer ikke ind i den måde arsenal normalt plejer at stå med fire back kæden. Det virker for mig som om at Wenger ikke ønsker at indrømme sin fejl og derfor holder fast i Per og lader en spiller som Gibbs være 1 valg på venstre back. Lets face it, forsvaret har stadig ikke Chelsea, City eller United kvalitet og jeg mener at en ny venstreback og en midterforsvar ville pynte. Clichy var, før han blev solgt en spiller som jeg gerne havde set i Arsenal trøjen i lang tid fremover, og efter hans transfer valgte Wenger at stole så meget på Gibbs at han ville give ham chancen dog med Santos som backup.

Hvis Cazorla pengene blev brugt på en solid center og venstre back, er Arsenal i den grad rustet til denne sæson i premier league, og jeg ville ikke mene at det ville være særligt usandsynligt hvis de blev mestre, dog skal vi lige have Giroud og Podolski til at bombe, men ellers ville det se godt ud. Så inden jeg springer alt for langt væk fra Bloggens titel, som jeg jo egentlig har gjort hele ovenstående stykke, så tror jeg ar Arsenal er i fremgang, og Wenger har indset hvad det kræver.
Min startelever ville således se sådan ud:
---------Sczesny---------
Sagna-Vermaelen-Koscielny-?

---------Song-----------

--Wilshere-----Arteta-----

Walcott---Giroud--Podolski

Venstre backen er ikke besat, da jeg krydser fingre tæer, og øjenbryn for at en ny venstre back bliver fundet for jeg har min tvivl. Dertil er der jo muligvis chance for at RVP bliver hans sidste sæson hvilket ville smide Giroud på bænken.

Har overværet et par af Arsenals træningskampe og synes at fremtiden ser lys ud, da vi har talenter i massevis. Et solidt forsvar og en ekstra klasse spiller til midtbanen eller angrebet ville i den grad markere starten på en ny æra, og en klub i fremgang. Fansene er der, Økonomien er der i hvert fald, talenter er der, og spillerne er der forhåbentligt med blod på tanden. Lad os håbe på en titel i år og at Londons tidligere konger kan rejse sig og blive frygtet i hele europa!

Dette er min første blog, så kunne godt tænke mig noget feedback, hvis der er kritik så husk at argumenter for ellers kan det ikke rigtigt bruges :)10 Stemmer
58 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...