LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Juventus: Jagten på en angriber - del 1

Skrevet af Alessio (07/08-2012 kl. 21:08)

Foto: Action Images / Scanpix
RangeringScore (Rank)
Italien19 (72)
Spanien15 (187)
England15 (240)
Serie A19 (68)
Primera Division15 (181)
Premier League15 (228)
Atalanta14 (3)
Fiorentina14 (9)
Napoli15 (10)
Roma14 (14)
Juventus19 (17)
Inter14 (28)
Manchester City14 (48)
Liverpool14 (64)
Chelsea15 (68)
Arsenal14 (78)
Real Madrid15 (94)
Manolo Gabbiadini14 (1)
Mattia Destro14 (1)
Édinson Cavani15 (3)
Giampaolo Pazzini14 (3)
Stevan Jovetic14 (3)
Olivier Giroud8 (3)
Gonzalo Higuain14 (3)
Robin van Persie14 (5)
Edin Dzeko14 (5)
Luis Suarez14 (7)
Fernando Torres14 (13)
Seneste indlægDato
I nearly joined juve but...02-08
Hvad skal der ske med Sebastian Giovinco?27-06
Juventus: Jagten på en angriber - del 209-08
Populære indlægStemmer
Juventus: Jagten på en angriber - del 18
Juventus: Jagten på en angriber - del 26
Hvad skal der ske med Sebastian Giovinco?4
Blogs
Juventusdanmark
(OBS: Denne artikel er publiceret efter tilladelse fra artiklens indehaver, www.juventusdanmark.dk - Dette er første del af tre. Del to vil blive publiceret onsdag og del tre torsdag)

Før transfervinduets start proklamerede klubben, at man ønskede at forstærke sig med en top-spiller i forreste geled. Siden da har mange navne været oppe at vende, medierne har gjort sit, men klubben selv har også haft gang i flere forhandlinger - dog står Juventus stadig uden ny profil i front. I hvert fald, hvis man har fokus mod den 9'er, klubbens tilhængere er blevet stillet i vente. For ganske vidst har man hentet Sebastian Giovinco hjem, hvor han hører til - men han er ikke en rendyrket goalgetter, og på trods af interesse fra Barca, City og flere andre store klubber, er han heller ikke umiddelbart det top-navn, klubben skal krone et ellers fornuftigt mercato med. Jagten er dog langt fra slut. Få her et overblik over udviklingen i Juventus' søgen efter en angriber.

Allerede i maj måned, kort efter klubben havde sikret sig det første mesterskab siden 2006, begyndte de italienske sportsaviser at spekulere i sommerens transfervindue. Der var blandt sportsjounalister og diverse eksperter bred enighed om, at Juventus med nyt stadion, stærk trup og et spændende projekt skulle ud at forstærke sig markant til en sæson som forsvarende mestre og tilbagevenden til UEFA's Champions League. Og med den genvundne styrke, var det store navne, der florerede på rygtebørsen. Nu burde Juventus omsider kunne lokke spillere til fra øverste hylde, efter at have måttet se sig slået på målstregen de foregående somre i jagten på blandt andre Edin Dzeko og Sergio Agüero. Klubbens direktør, Giuseppe Marotta, kan i dette henseende  ej heller beskyldes for at forsøge at slukke brænden. Han hældte nok nærmere benzin på et allerede livligt medie-bål, ved at proklamere at der i denne sommer skulle hentes klassespillere. "En angriber på højeste niveau, vil være at finde i Juventus når transfervinduet lukker," lød det, imens Arsenals Robin Van Persie, Real Madrids Gonzalo Higuain og Liverpools Luis Suarez blev nævnt som mulige nyindkøb.

Inden da havde Tuttosport dog allerede leget med ideen om Oliver Giroud fra de nykårne franske mestre Montpellier og det hollandske hot shot Bas Dost fra Heerenveen. Ingen af disse kan dog betegnes som spillere, der har slået igennem på højeste niveau, og der virkede heller ikke til at være konkret interesse fra Juventus' side - begge spillere har således skiftet klub, Giroud til engelske Arsenal, imens Bas Dost skal forsøge at blive torschützenkönig i Bundesligaen, for sin nye klub Wolfsburg. Igennem maj måned havde pressen også leget med tanken om Manchester Citys Edin Dzeko i sort-hvide striber. Dzeko havde for to somre en hed flirt med Bianconeri, men den daværende Wolfsburg-angriber valgte i stedet den engelsk-arabiske olie-klub som sin nye arbejdsgiver. Det viste sig dog, at bosnieren langt fra blev eneste nye ansigt i angrebet i den babyblå del af Manchester, og han skulle efter sigende være træt af, at varme bænk hos Roberto Mancinis tropper. Både engelske The Mirror og Corriere Dello Sport bragte i slut-maj historier om flirt mellem de gamle flammer, Dzeko og Juventus. Specielt fordi Manchester City, ifølge The Mirror, ville forstærke sig med Van Persie, hvorefter Dzeko så ville være uønsket i klubben, der også råder over Sergio Agüero, Mario Balotelli og Carlos Tevez til de forreste pladser. Tuttosport kunne få dage efter rapportere, at Anzhi havde været ude med snøren, men var blevet afvist af Dzeko. Samtidig kunne følgende statement fra angriberens agent findes i de italienske aviser: "Det er klart, at klubber som Juventus og Milan er mulige destinationer. Edin er ikke på jagt efter penge, han vil spille. Juventus er et fantastisk hold og Edin passer godt ind i Antonio Contes spillestil."

Men dagene gik, og Dzeko-rygterne forstummede en smule, dog uden at han forsvandt fra kulissen. Spotlyset blev dog i stedet rettet mod Sienas unge angriber Mattia Destro. For udover at hente en topangriber, har klubben også gennem sommeren været i forhandling med flere unge italienske angribere. Inter skulle på dette tidspunkt være nået til enighed med Genoa (Genoa og Siena ejede hver halvdelen, men Genoa købte senere Destro fri) om transferen af den varme Azzurini, men han skulle selv have afvist et skifte til Milano, grundet ønske om at tørne ud for Juventus. Dagen efter kunne Gazzetta Dello Sport endvidere rapportere at Juventus og Inter foruden Destro, også kæmpede om Sebastian Giovinco, der på dette tidspunkt var del-ejet af Juventus og Parma. Denne artikel vil dog ikke beskæftige sig med Giovinco, da det formodes, at vi alle ved hvordan den historie udvikler sig. Snakken om Destro blev dog hurtigt overskygget da Corriere Dello Sport den 24. maj kunne rapportere, at Marotta og Paratici var draget til Madrid for at forhandle med Real Madrid om et køb at argentinske Gonzalo Higuain. Samtidig mente Tuttosport, at Juventus i sidste øjeblik havde afsendt et kontrakttilbud til Didier Drogba, der ellers var langt i forhandlingerne om et skifte til kinesisk fodbold.

Og som om det ikke skulle være nok, kunne Juventus fans verden over, den 25. maj, ovenpå hede drømme om Higuain i striber, vågne til en nyhed, der vil give de fleste fodboldfans sommerfugle i maven. Tuttosport havde nemlig prydet forsiden med en ung hollandsk mand - navnet var Van Persie, Robin Van Persie. Ifølge Tuttosport var hollænderen i sin korte ferie inden EM-opstarten med det hollandske landshold, draget til Italien for at kigge nærmere på Torino, der efter sommeren, kunne blive hans hjemby.

Sidste uge i Maj måned, var også ugen, hvor Napoli Edison Cavani stille og roligt begyndte at overtage pladsen, som mediernes rygte-darling. Lavezzi lignede ny mand i Paris, og uden CL lå de lidt kortene, at også den uruguayanske bomber, var på vej væk. Marotta blev på dette tidspunkt interviewet af Tuttosport, og udtalte sig således om de mange rygter: "Der er mange muligheder på bordet. Nogle er pt . Ikke tilgængelige, men bliver det måske senere på sommeren. Vi vil vurdere alle emner og tage pris og løn i betragtning. Mange faktorer spiller ind i sådanne store handler." Dermed sagt, det hele kunne nemt trække ud, og Juventini verden over, skulle væbne sig med tålmodighed.

fotsættelse følger....

Direkte link til artiklen: http://juventusdanmark.dk/artikler/jagten-pa-en-angriber-del-1.html

EDIT: del 2 er oppe her: http://juventusdanmark.dk/artikler/jagten-pa-en-angriber-del-2.html8 Stemmer
2 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...