LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Mine følelser: NETOP NU!

Skrevet af biian (16/08-2012 kl. 00:46)

RangeringScore (Rank)
England18 (207)
Premier League18 (199)
Arsenal18 (63)
Robin van Persie18 (3)
Seneste indlægDato
Mine følelser: NETOP NU!16-08
Populære indlægStemmer
Mine følelser: NETOP NU!18
Blogs
Kære RvP
Kære Robin van Persie,

Først vil jeg gerne lykønske dig, for dine bemærkelsesværdige resultater i sidste sæson. Ikke udelukkende kun fordi, du kom helskindet igennem en HEL sæson, men også fordi du tog adskillige individuelle priser, ødelagde flere EPL-klubber og sænkede flere rekorder, en bedrift, der vil gå ned i Arsenals historiebøger. Da du overtog anførerrollen, bragte du harmoni, fred og respekt til holdet, på og uden for banen. Stor mand, stort ansvar. Det håndterede og klarede du meget godt, endda langt bedre end jeg havde forventet.

Som Arsenal tilhænger, har jeg set mange store spillere i klubbens historie, og jeg må tilstå, at du besidder utrolig meget: kreativitet, genialitet og måske vigtigst: kynisme!

Men d. 4 juli 2012, smed du bomben, som jeg faktisk aldrig havde regnet med skulle komme fra dig! Nemlig at du ikke havde til hensigt at forlænge din kontrakt uanset hvad.

Hvorfor skal jeg fortælle dig hvad du skal gøre? Hvordan skulle jeg kunne vide hvad der er er bedst? - Det ved jeg sådan set heller ikke. Men jeg ved én ting med sikkerhed: Det var Arsenal, Arsenal har det været, og Arsenal vil det altid være!!!

Mange har sagt, at vi har manglende ambitioner, og til det, kan jeg ikke afvise, at vi har ageret forkert de seneste år, hvilket også kan ses på trofæskabet. Men vi er stadig de hurtigste på markedet i denne sæson, med erobringer af ??Lukas Podolski, Oliver Giroud og måske vigtigst Cazorla. Hvem ved, måske er der endnu en god signing på vej. Jeg håber, og tror på, at vi går ud og signer et stort navn til. For mig måtte det rigtig gerne være M'Villa, eller en verdensklasse forsvarsspiller (Gerne en mand som Chiellini). Herefter skal siges, at vi også sidste transfervindue hentede Chamberlain, Arteta, Gervinho mv.

Jeg tror, ??at det er et skridt i den rigtige retning, og at der virkelig kunne bidrages fra de nye tilkomne, til at tage lidt af byrden fra dig, som du også desperat havde brug for sidste sæson. På trods af det, og at have været et skridt bagud hele vejen, formåede vi stadig at kvalificere os til ChL på bekostning af Liverpool, Spurs og Chelsea (der kun er med da de er chl mestre).

Du har været i klubben i 8 år, og dertil kan jeg kun sige, at kun har set dig på banen i 2 sæsoner. I de 2 sæsoner var du absolut verdensklasse, scorede spektakulære mål og gjorde hvad det passede dig på banen. De resterende 6 år var kun skader, skader og flere skader. Et rent skadeshelvede, hvilket også gjorde du fik kælenavnet "The Man of Glass". Under denne hårde periode, var der også hele fansektioner der ville have dig væk fra klubben. Men ved du hvem der ikke ønskede dig væk fra klubben? - Arsene Wenger! Hvis han havde valgt at sælge dit sørgelig skin, ville du have endt som Milan Baros.

Så meget som jeg elsker at give dig ros for sidste sæson, lige så meget elsker jeg også, at tilskrive holdet for din sæson.  Specielt det unikke samarbejde i hele klubben. Det var ikke bare samarbejdet, i hele Arsenal der gjorde dig fænomenal, men at hele holdet arbejder som en familie! Netop det faktum, at samværet var så stærkt, og at dine holdkammerater var klar til at ofre alt for dig, banede vejen for din sæson. Der var adskillige eksempler på dette. Bare tag kampen mod Wigan, hvor Walcott havde en åben scoringschance, og selv havde muligheden for at komme på tavlen, da valgte han at tage farten ud af spillet, og spille dig fri til et åbent mål og endnu et "tap-in". Alle på holdet ønskede dig den succes, det var ikke kun ham, og det var det der banede vejen. Det er netop det bånd mellem spillere og klub, der ikke kan købes for penge. Det bånd, som du nu, ligesom så mange andre fortabte arsenaldrenge (Hleb, Flamini, Adebayor osv. listen er lang) vælger at overse, fordi de var så forblændede, og sikre på de var de bedste fodboldspillere i hele verden. Men det var de ikke... De glemte, at det var klubben og holdet, der gjorde dem til de verdensklassespillere, de var på det tidspunkt.

Dit samarbejde med Song blev rost til skyerne. De sagde, at du tog de helt rigtige dødbringende løb, og Song bare skulle ramme dig når du tog dem. Men hvad skete der hvis han ikke gjorde det? Ja så havde der ikke været mål... Jeg husker specielt målet mod Liverpool på Anfield til 2 - 1, hvor du helflugter den i kassen, VERDENSKLASSE MÅL! Men se afleveringen, den kom fra Song, og det er det samarbejde og samvær der ikke bliver sat pris på. Hvad skete der til EM? Da du skulle lave mål dernede? Det lignede der var kommunikations problemer med Sneijder og Robben? Eller var det bare brevduerne der ikke nåede frem?

Men som nævnt tidligere, har dine ambitioner vokset sig større end selve klubben... I en sæson, hvor du aldrig nogensinde har været bedre? Hvor var dine ambitioner, da du var sendt til Holland, for at tage højde for din genoptræning? Hvor var ambitionen, da du modtog mange millioner hver evig eneste måned, for arbejde du ikke har fuldført? Man skulle mene, det var på tide at vise loyalitet og tilbagebetaling til klubben, der viste dig det hele vejen igennem. Men da er din ambition pludselig tårnhøj!

Et eller andet sted bebrejder jeg ikke kun dig, men også Wenger. Alt den tillid han har vist til mange spillere: Nasri, Clichy, Flamini. Men stadig vælger de, at vende sig og spytte ham og hele klubben og fansene i ansigtet. Man skulle tro, at han efterhånden måtte begynde at lære af det? Men alligevel har jeg forståelse for manden. Forståelse for de valg han træffer, de handlinger han vælger. Han tror på det bedste i sine spillere, men glemmer at loyalitet næsten ikke findes i fodboldverdenen længere. Der findes nærmest kun udelukkende utaknemmelighed! Jeg forstår det simpelthen ikke? Se en spiller som Zola, han var en af ??de bedste spillere ligaen nogensinde har set. Men hvad opnåede han med Chelsea? Det var ikke meget, men han vil alligevel aldrig blive glemt! Han vil altid være deroppe.

Til sidst vil jeg igen sige tak til dig, Robin van Persie, for de fantastiske mål i sidste sæson. Jeg håber et eller andet sted, at det går dig som alle de andre "Stjerner" der forlader klubben. Gå ud og vind dig nogle ambitiøse trofæer, men gør mig en tjeneste! Glem din tid i Arsenal og lad være med at tale om os. For vi vil helt sikkert glemme dig! Som min fætter sagde, det er ikke hvor mange trofæer man vinder, men hvor man vinder trofæerne henne og hvordan man vinder dem. Det er det, der kommer til at betyder noget i sidste ende, når du engang ligger støvlerne på hylden.

Farvel, RvP.18 Stemmer
27 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...