LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Optakt til Championship

Skrevet af *Dallas* (17/08-2012 kl. 18:42)

RangeringScore (Rank)
England11 (291)
Championship11 (16)
Cardiff11 (3)
Nottingham Forest11 (4)
Birmingham11 (5)
Wolverhampton11 (6)
Blackburn11 (10)
Seneste indlægDato
Optakt til Championship17-08
Hvad nu, Århus?18-05
Det Største Drama i Århus06-05
Populære indlægStemmer
Hvad nu, Århus?18
Det Største Drama i Århus12
Optakt til Championship11
Blogs
Blog Beikes
The Championship 12/13

Så er det nu!

Alt afhængig af hvornår når du læser dette, så er The Championship så småt gået igang.. Ligaen der i denne sæson tilsyneladende bliver mere tæt og spændende end set i lang tid. En hurtig gennemgang af holdene i min yndlingsliga over dem alle:


Bolton

Mange har The Trotters som favoritter til en playoff plads, og måske endda som oprykker. Jeg har dog svært ved at se dem konkurrere med de store hold på sigt, og tilgangen til den unge trup har været begrænset. Matt Mills (fra Leicester) kan dog vise sig at være et mindre scoop. For ung og urutineret til at stå distancen, og jeg må gå imod den gængse opfattelse her og sige, at de snubler tidligt.

Middlesbrough

Det er en rutineret trup der tørner ud på Riverside i denne sæson, og man har hentet en del breddespillere og styrket truppen, der mere eller mindre er intakt. Ambitionen er helt sikkert playoff, men jeg har svært ved at se dem forbedre sidste sæsons 7. plads, simpelthen fordi mange andre hold i ligaen har oprustet bedre.  Jeg spår en højere midterplacering.

Watford

Har store ambitioner om hurtig oprykning. De har fået nyrige italienske millioner i ryggen, og Gianfranco Zola er blevet placeret i trænersædet. Men uden at bruge penge har man bl.a hentet spillere som Fitz Hall (fra QPR), Steve Beleck (Udinese) og Manuel Almunia (Arsenal). The Hornets er virkelig en svær størrelse at spå om, og det kan blive både fugl eller fisk. Jeg kan dog alligevel ikke forestille mig at de sidst på sæsonen skulle befinde sig i toppen, og en 10. plads er vist det højeste jeg tør sætte mine penge på.

Birmingham

Sidste års semifinalister er ikke blevet ringere i pausen. Man har forstærket sig endog betydeligt med spillere som Løvenkrands (Newcastle), Darren Ambroce (Crystal Palace) og Ravel Morrison (West Ham), uden at miste noget tilsvarende. "Blues" er en seriøs kandidat til direkte oprykning.

Wolverhampton

Ståle Solbakken har fået en låneaftale med Køln om den hurtige kantspiller Slawo Peszko, og som direkte erstatning for Michael Kightly (til Stoke), er den polske landsholdsspiller Wolves største plus på kontoen, her inden sæsonen. I det store billede ser jeg bare ikke Wolves som styrket helt nok til at tage den direkte billet tilbage til det forjættede land. Ståle har mærket presset i Bundesligaen, og den erfaring bliver han nød til at tage med til The Chamionship, for her tilgiver man ikke arrogance og egenrådighed. En sub-top placering, men misser playoffs.

Sheffield Wednesday

Jeg tror vi er mange der mener, at Sheffield burde være en konstant i engelsk topfodbold. Faktum er bare at det har været en rodebutik i mange år efterhånden, og som oprykker handler det mest af alt om at bide sig fast i Championship. Man har hentet interessante forstærkninger i folk som Michael Antonio (Reading), Joe Mattock (West Bromwich) og Chris Kirkland (Wigan), og The Owls har skåret marginalspillere ud af truppen. Jeg tror ikke de får pronlemer med at stabilisere sig, men meget mere end en midterplacering bliver nok heller ikke.

Hull

The Tigers fra East Yorkshire går en interessant sæson i møde, og selvom der ikke er sket det helt store endnu på transfermarkedet, så har Allam familien tegnebogen åben, hvis det skulle vise sig at truppen ikke er stærk nok. Ambitionerne er en playoff plads, men Steve Bruce's tropper kommer til at kæmpe om det. Jeg spår en bedre midterplacering.

Charlton

Det er en sammenspillet trup der møder op til sæsonstart, og der er ikke sket de store forandringer hos oprykkerne fra The Valley, siden forrige sæsons totale oprydning. Det kan vise sig at blive, omend ikke guld værd, så i hvert fald overlevelse i den stærke liga. Jeg tror faktisk på London klubben, og Charlton har altid været en mystisk størrelse i min bog, så en sikker placering uden nedrykningsspøgelse, er mit frække gæt. Edit: Charlton har skrevet en 1 årig kontrakt med tildligere Tottenham og Villareal spiller Dorian Dervite, hvilket er en klar forstærkning, der kan gøre forskellen på en anonym bundplacering og en bedre midterplacering.

Bristol City

Man har hentet talent fra St. Johnstone (Jody Morris) overskudsspiller fra Nottingham Forest (Paul Anderson), samt en klar forstærknng i målmand Tom Heaton fra Cardiff. Det er bare langt fra nok, for en klub der sidste sæson lå og rodede rundt i bunden lige til det sidste. Hvem skal score målene? Mon ikke der bliver hentet yderligere i jagten på stabilisering. Jeg er bange for The Robins igen må hænge på i den kedelige ende, men denne gang overlever de ikke.

Nottingham Forest

Kuwait-penge er komme til, og klubben er kommet forholdsvis helskindet igennem en meget turbulent tid. Der er altid store forventninger til den hæderkronede klub, og det har altid gjort det svært for klubben fra East Midlands, hvor tålmodighed har været en by i Wales.. Man har solgt en af klubbens største talenter i Chris Gunter til Reading, og McCleary er røget samme vej, mens Ipswich snuppede Luke Chambers på fri transfer. Man har dog henten yderst interessante spillere i Adlene Guediourra (Wolves) og Simon Cox (West Bromwich), for hver omkring 25 mio.kr. hvilket må siges at være udmærkede handeler. Men vi altså at gøre med en halv ny trup der skal spilles sammen, og jeg ser det helt nye forsvar komme i problemer mod meget offensive hold som Blackburn eller Birmingham. The Tricky Trees vil gøre meget for endnu en playoff plads, men jeg tror de skal være glade for at ende i top-8.

Leicester

The Foxes har fået skåret truppen til, og den ser veltrimmet ud herfra. Man har hentet Ritchie de Laet og Matty James i Manchester United, Anthony Knockaert (Guingamp), samt den offensive komet Jamie Vardy fra Fleetwood (ca.10.mio.kr.). Manager Nigel Pearson har en klar plan, og jeg ser East Midlands klubben som klare favoritter til en playoff plads.

Millwall

Den gamle London klub har det historisk set altid svært, og det er desværre ikke noget der ændrer på i denne sæson. Indkøbene har været ikke-eksisterende, og det vidner om en uambitiøs klub, der måske ikke helt selv ved hvilket ben den skal stå på i øjeblikket. Det er bestemt ikke gratis at være med i The Championship, men det kan også være meget dyrt at rykke ned. Jeg ser desværre Millwall som nedrykningskandidater.

Crystal Palace

London klubben ser slet ikke ud til at være klar til afgang, i denne stærke sæson, og man har uden de store indkøb, ovenikøbet solgt stjerner som Darren Ambrose (Birmingham) og Nat Clyne (Southampton) og et af de mere lovende talenter i Sean Scannells, er røget til Huddersfield. Truppen er alt for ung og uden tyngde, og derfor tror jeg The Eagles lander omkring stregen.

Brighton

The Seagulls er ikke blevet svækket siden sidste sæson, hvor en 10. plads bestemt var godkendt for East Sussex klubben. Man har tilgengæld forstærket sig med målmand Tomasz Kuszczak (Manchester United) og Bruno Saltor (Valencia). Man har også formået at holde fast i rutinerede og ekstremt vigtige playmaker Vicente Rodriguez. Jeg tror vi finder Brighton blandt playoff kandidaterne når sæsonen lakker mod enden.

Burnley

Jay Rodriguez er røget til Southampton, og det efterlader The Clarets med et decideret angrebsproblem i mine øjne. Charlie Austin skal i hvert fald med lynets hast gro nogle hår på brystet, hvis han skal nette 15+, og indkøbet af Sam Vokes (Wolves) finder jeg ikke synderligt spændende. Jeg tror ikke på mere end en midterplacering af de sløje til Burnley

Cardiff

The Bluebirds skal nu spille i rødt, men det er nok ikke dér vi skal finde nøglen til succes. Men man har tilføjet bl.a Joe Lewis (Peterborough) og Heidar Helguson (QPR), og den unge talentfulde, offensive kant i koreanske landsholdsspiller Kim Bokyung, der kommer fra Osaka i J-League, samt hjemvendte bysbarn Craig Bellamy, og det er samlet set en oprustning der nok skal sende hovedstadens klub mod toppen. Cardiff er et af de hold jeg glæder mig til at følge, og hvis de fortsætter den positive spillestil, fortjener de endnu en playoff chance. De bør lande i top-6

Blackpool

Ian Holloway's trup er stærk og forholdsvis intakt, og de bør igen være at finde i kampen om playoff pladserne. Man har formået at holde på Tom Ince og Matt Phillips, der skal stå for det stabile, offensive spil, mens man har hentet Isaiah Osbourne til at styrke den defensive midt. Alt i alt ser Blackpool mindst ligeså stærke ud som i sidste sæson.

Derby

Tingene står lidt stille i Derby, og jeg ser ingen udvikling i Nigel Clough's trup. The Rams er og bliver et kedeligt midterhold, og der skal en mindre revolution til for at de ender i toppen.

Leeds

Navne som Jason Pearce (Portsmouth) og Paddy Kenny (QPR) er hver hentet for omkring 5 mio.kr., hvilket må siges at være overkommelige summer for spillere der skal gå direkte ind i start-11'eren. Deruover er der hentet en del til bredden. Man har til gengæld måtte lade anfører Robert Snodgrass gå (til Norwich for 30 mio.).. Umiddelbart burde The Whites kunne blande sig helt i toppen, og jeg spår Neil Warnocks tropper som en af sæsonens positive overraskelser.

Barnsley

The Tykes er en svingdør uden lige, og jeg forestiller mig ikke Keith Hill og hans trup kan gøre nogen forskel. Sikker nedrykker

Huddersfield

Huddersfield er tilbage i toppen af engelsk fodbold for første gang i mere end et årti, og The Terriers er bare stormet frem med positiv fodbold. De har forstærket sig væsentligt, hvilket også er nødvendigt for at tage springet fra League 1 til Championship. Men med spillere som Sean Scannell (fra Crystal Palace), Paul Dixon (Dundee), Oliver Norwood (Man.Utd), Joel Lynch (Nottingham) og Steven Gerrards fætter Anthony Gerrard (Cardiff), skulle de være sikret endnu en sæson i næstbedste række.

Peterborough

Sidste sæson var ikke let for den lille østengelske klub, men er alligevel på alles læber for positiv spillestil. De regnes imidlertidig for sikre nedrykkere i en sæson der ingen fanger tager. Man har forstærket sig med  bl.a Tyrone Barnett (Crawley) og Danny Swanson (Dundee), men næppe nok til andet end en bundplacering.

Ipswich

Har hentet Luke Chambers i Nottingham Forest blandt kun tre nye spillere indtil videre, og selv dét er en fremragende signing, så kommer vi til at se The Tractor Boys kæmpe for overlevelse.

Blackburn

Nyindkøbte Leon Best (Newcastle 30 mio.) pådrog sig en slem knæskade for et par uger siden, og er allerede inden sæsonstart sat ud af spillet i ca. 6 måneder. Man har dog samtidig hentet glimrende forstærkninger i Danny Murphy (Fulham), Nuno Gomez (Braga), Paolo Jorge (FC Porto) og Etuhu (Fulham 10 mio.). Man har forventninger om en hurtig tilbagevende til Premier League, men det kan godt vise sig at være lidt sværere end forventet uden Best i den første halvdel af sæsonen. Personligt tror jeg ikke Blackburn får de store problemer, og Rovers kan se sig selv i mindst en playoff finale når det hele skal afgøres.11 Stemmer
22 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...