LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

José Marìa del Nidos sommerferie

Skrevet af Niclas_Nistelrooy (31/08-2012 kl. 20:18)

Foto: Niclas Rasmussen
RangeringScore (Rank)
Spanien40 (98)
Primera Division40 (95)
Sevilla26 (4)
Seneste indlægDato
Det Gamle og det Nye - Los Nervionenses17-09
José Marìa del Nidos sommerferie31-08
Los Rojiblancos - sæsonen 2011-201203-05
Populære indlægStemmer
Mourinho (og Real Madrid) vs. Uefa (og alle andre?)14
José Marìa del Nidos sommerferie11
Los Rojiblancos - sæsonen 2011-201210
Blogs
Sevilla FC - Los Rojiblancos
Mine briller er røde og hvide!
Sevilla FC
Del Nido lænte sig tilfreds tilbage i stolen og lagde kuglepennen fra sig. Foran ham på bordet lå en bunke papirer, alle med hans underskrift på. Ved siden af hans underskrift stod en anden. Den anden underskrifts ejermand sad netop overfor ham, på den anden side af bordet, og nikkede tilfreds.

"Velkommen til, Mìchel", sagde del Nido. Manden rejste sig, del Nido gjorde det samme og de gav hinanden hånden.

"Tak, hr. præsident. Jeg glæder mig til at komme igang," sagde Mìchel. Selvom der blot var tale om en forlængelse af Mìchels træner-kontrakt, så var der alligevel noget nyt og spændende over den. Han var blevet smidt midt ind i den kaotiske sæson med et hold der var helt nede og skrabe bunden psykisk. Men nu havde Mìchel muligheden for at bygge et nyt hold op helt fra bunden. Del Nido havde allerede lovet ham, at man ville hente syv nye spillere ind på holdet, og at Mìchel kunne få stor indflydelse på køb og salg af spillere.

Del Nido, Monchi og Mìchel stod på sidelinjen og betragtede spillerne på træningsbanen. Mìchels assistent havde overtaget træningen her til morgen så Mìchel kunne diskutere spillersituationen. De havde alle tre rettet deres øjne mod den nyeste spiller, Javi Hervas. Han var købt i Cordoba og spillede på midtbanen.

"Monchi og jeg har været en tur i Holland for at snakke med Maduro fra Valencia," sagde Mìchel til præsidenten. Del Nido nikkede interesseret og bad ham om at fortsætte. "Som det ser ud lige nu har vi kun én defensiv midtbanespiller i form af Gary Medel. Du valgte, fordi du er så superklog og intelligent, at sende vores egen Deivid væk fra klubben, selvom han havde potentiale. Maduro står uden kontrakt, så han vil være ganske billig at få fat i." Del Nido nikkede og kløede sin isse. I takt med, at hans hår var faldet af, havde han også mistet det meste af sin dømmekraft. Han havde svært ved at skelne gode og dårlige spillere fra hinanden, og det var et problem.

"Vi skaffer Maduro til dig," sagde han så. Og med de ord drejede han omkring og satte kursen mod byen.

Nogle dage efter var Maduro ankommet til Sevilla og havde også været med i et par træninger. Mìchel blev dog noget overrasket over, at målmanden Diego Lopez fra Villareal pludselig også sluttede sig til truppen. En dag stod han der bare, og Mìchel spurgte, hvad han lavede i Sevilla, når de allerede rådede over to kompetente målmænd.

"I har købt mig," sagde Diego Lopez bare. Mìchel kløede sig undrende i håret. "Så præsidenten har købt en ny målmand for mange penge, fordi vi åbenbart ikke har nok?" Spørgsmålet var mest rettet til sig selv, men han sagde det altså højt. "Ja ja... man kan vel ikke få for mange målmænd."

Del Nido havde lovet Mìchel syv nye spillere og der kom også syv. Udover Maduro, Diego Lopez og Javi Hervas ankom der to fra sydamerika (Cicinho fra Palmeiras og Bryan Rabello fra Colo Colo). Disse køb var Mìchel meget spændte på. Han elsker det sydamerikanske marked og netop Cicinho var han begejstret for. Coke havde snydt alle i Sevilla da man købte ham. Han havde givet udtryk for, at han var god, men det var han slet ikke.

Geoffrey Kondogbia fra Frankrig ankom nogle dage efter og til sidst fik man hentet Alberto Botìa ind fra Sporting Gijon. Truppen var nu komplet og Mìchel var tilfreds.

Han var dog ked af at se spillere som Kanouté og Escude forlade klubben. Selvom han ikke havde været i klubben i lang tid, så vidste han, hvor stor betydning de to spillere havde haft for klubben. Han græd i flere dage over disses afsked, så han lagde slet ikke mærke til, at Romaric, Guarante, Javi Varas og Koné forlod klubben. Han var så ulykkelig.

Hans humør blev dog meget bedre da han en dag opdagede, at Tom de Mul og Acosta havde sagt farvel. Han blev så glad for dette, at han slet ikke blev sur på del Nido over, at han sendte Luis Alberto til Barcelona. I første omgang blev han forvirret, fordi han ikke vidste, at del Nido havde så lidt tiltro til spillere fra deres eget akademi.

Præsæsonens første kamp blev spillet mod UD Rota. Kampen endte dog med at blive én stor fadæse. De hardcore-fans, Biris Norte, kom op og tottes med hjemmeholdets fans, hvilket gjorde del Nido rasende. Mìchel frygtede i første omgang, at del Nido ville blive så rasende og stresset, at han ville sælge Jesus Navas og Negredo. Så vidt kom det dog ikke, men han valgte at iværksætte en gennemgående kontrol med fansene på nordtribunen. Der blev sat tremmer op for at adskille fansene og folk blev registreret med navn og billede.

Mìchel var overbevist om, at dette var lige lovligt overdrevet. Han frygtede nu, at Biris ikke ville dukke op til første kamp mod Getafe. Og han fik ret. Kampen blev vundet, men der var ikke nogen flag eller støttesange til holdet.

Mìchel er overbevist om, at del Nidos hårtab har noget at gøre med hans meget hektiske sommer. Han har truffet nogle underlige beslutninger, men Monchi derimod har vist, at han stadig kan finde unge, spændende spillere. Og det bliver nødvendigt, hvis Sevilla skal overleve krisen.11 Stemmer
Ingen Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...