LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

holdet sæson 13/14 Real Madrid

Skrevet af LasseRM (13/11-2012 kl. 13:46)

RangeringScore (Rank)
Spanien6 (293)
Primera Division6 (287)
Real Madrid6 (152)
Seneste indlægDato
holdet sæson 13/14 Real Madrid 13-11
forsvaret sejler i madrid 07-11
Populære indlægStemmer
forsvaret sejler i madrid 3
holdet sæson 13/14 Real Madrid 3
Blogs
alt om Madrid!
Denne blog vil handle om, hvilket hold jeg håber man vil se spille for Real Madrid i den næste sæson. Jeg synes det kunne være spændende, at høre fra andre, hvad de tænker og håber holdet er når de skal spille i den næste sæson.

Det stærkeste nuværende hold ser sådan her ud:

Casillas

Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo

Khedira-Alonso

Özil

Di maria                        Ronaldo

Benzema/Higuain

Bænk: Kaka, Morata, Albiol, Carvalho, Essien, Callejon, Adan, Coentrao, Modric osv.

Hverken opstillingen eller bænken kan man klage over, men jeg kunne alligevel godt tænke mig nogle ændringer i næste sæson. Ændringerne vil ikke være voldsomme og vil også primært være køb og salg af spillere på bænken og så i det defensive i startopstillingen.

Jeg starter i forsvars kæden, hvor jeg mener, at der er nødt til, at ske noget og er derfor også der de største ændringer vil ske.

Forsvars salg:

(måske) Arbeloa: Generel god back, dog dårlig offensiv og ser ofte klodset ud.

Carvalho: Gammel og har bare ikke noget, at gøre på Madrids hold mere.

Albiol: Jeg ved godt, at han har fået sin kontrakt forlænget til 2017, men synes alligevel han skal væk, da jeg synes han er alt for ringe til et hold som Madrid.

Grunden til, at jeg har skrevet måske ved Arbeloa, er at han jo sådan set er okay. Han skal bare enten sælges og så skal der skaffes 2 nye på den position. Ellers så skal han bare være reserve spiller og sidde på bænken.

I forsvars kæden vil jeg gerne have Carvajal tilbage, da jeg mener han har gjort det super både for Madrids b hold og samtidig også i Bundes ligaen. Han er samtidig ung og ser ud til at udvikle sig i en meget positiv retning og så skader det jo heller ikke, at han kommer fra madrids egne rækker.

Samtidig så jeg gerne, at man gav nacho chancen, eller hvertfald bare havde ham i tankerne som 4 valg. Han er igen ung og har vist et stort potentiale som kunne være interessant at prøve, at udvikle.

Vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om, at jeg gerne så et køb uden fra madrids egne rækker. Jeg så rigtig gerne Kyle Walker kom til klubben. Han er lynende hurtig, god offensiv og samtidig også solid Defensiv. En spiller som kan hjælpe med til, at udvikle højresiden til et endnu farligere våben, ligesom vi ser det med Marcelo-Ronaldo på venstre siden. Det vil samtidig også skabe en bedre balance på holdets spil tror jeg, da vi lige nu har en utrolig offensiv back i Marcelo og en utrolig defensiv back i Arbeloa.

Man bliver vel næste også nød til, at hente en ny central forsvare, hvis Carvalho og Albiol bliver solgt og der er der jo utrolig mange spændende muligheder, Neven Subutic, Mats Hummels eller Ivanovic eller mine favoritter, da de alle sammen ifølge mig er virkelig gode forsvarsspillere, som virkelig ville styrke Madrids forsvar. Min favorit af de 3 er dog Ivanovic.

Køb:

Carvajal

Kyle Walker

Subutic/Hummels/Ivanovic

(Nacho)

Midtbane salg:

Essien(måske)

Kaka (måske)

Essien er på Leje fra Chelsea og derfor kan man selvfølgelig heller ikke kalde ham et salg, men i forstår nok hvad jeg mener uanset ;). Han har virket stærk i et par kampe, specielt mod dortmund i anden halvleg. Og det er nemlig også derfor jeg skriver måske. Hvis han i den kommende tid, finder endnu mere af sit gamle jeg frem igen, så er jeg stor tiltaler for et køb af ham, men hvis ikke så væk med ham.

Jeg har altid elsket Kaka og han er klart en af mine yndlingsspillere. Salget er da også kun fordi, jeg synes det er synd, at han skal sidde på bænken så meget og jeg ser gerne, at han skifter, så vi forhåbentlig kan se noget til det gamle Kaka som var så fantastisk. Jeg er klar også, at han har fået chancen flere gange, og har skuffet de fleste. Dog har der været nogle fantastiske kampe og indhop, som vi også så mod Levante denne sæson, hvor han gjorde det super godt i den tid han spillede og var også den der leverede bolden, som førte til straffesparket. Han er fantastisk, at have på bænken, men jeg synes det er tid til at sige farvel så han kan starte et nyt eventyr.

Midtbane Køb:

Nuri Sahin: Vil gerne have ham tilbage fra Liverpool efter denne sæson, da jeg synes han er blomstret i England og er efterhånden godt på vej til, at blive den spiller som han var i Dortmund.

Yaya Toure: Vel nok en af Verdens bedste defensive/offensive midtbane spillere, hvad end man nu bruger ham til. Jeg tror han ville være perfekt for Real Madrid, da han er utrolig stærk fysisk, godt overblik og er super godt til, at føre bolden frem, som kan bruges til madrids berygtede kontra angreb.

Jesé Rodríguez: Det er ikke et køb, men synes han skal have chancen på førsteholdet og virke som erstatning for di maria/Callejon. Så må vi jo bare håbe, at han bliver lige så god som Ronaldo :).

Angreb salg:

Ingen skal sælges. Jeg er enig i, at Falcao ville være super fedt, men jeg er egentlig godt tilfreds med benz og higuain. Jeg tror på, at de nok skal score 20+ mål hver sæson, så længe Real Madrid beholder dem. Vi havde den mest scorende Trio i Ronaldo, Benz og Higuain sidste sæson og de skal nok gøre det super godt igenDet virker bare som den nemmeste løsning, at fordi, at vores angribere skuffer lidt lige nu, så skal de bare ud.  Det mener jeg er så forkert og gavner intet. Heldigvis virker det da også som om, at Ledelse og Mou har tiltro til vores angribere og så er jeg glad :).

Angreb køb:

Ingen!

Opstilling sæson 13/14

Casillas

Kyle Walker/Carvajal   Ivanovic   Ramos     Marcelo

Alonso  Yaya Toure

Özil

Di maria                   Ronaldo

Benzema/Higuain

Bænk: Jese, Nacho, Pepe, Varane, Khedira, Modric, Callejon, Sahin, Adan, Coentrao, Morata

Jeg håber i har nydt min blog og vil komme med jeres bud på en startopstilling næste sæson :)3 Stemmer
13 Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...