LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

Hvem vinder Champions League 2017?

Skrevet af Mads_ (11/12-2016 kl. 17:20)

Seneste indlægDato
Hvem vinder Champions League 2017?11-12
Hvem bliver den næste vinder af Ballon D´or?02-07
Optakt til CHL knockoutfasen16-02
Populære indlægStemmer
Optakt til CHL knockoutfasen6
Hvem vinder Champions League 2017?6
Hvem bliver den næste vinder af Ballon D´or?3
Blogs
Fodboldblogs
Hvem bliver den næste vinder af Ballon D´or?
FC København gik desværre ikke videre til dette års ottendedelsfinaler i Champions League. Vi kan dog stadig se frem mod knockoutfasen efter vinterpausen med store forventninger. Blandt favoritterne er selvfølgelig hold som Bayern München, FC Barcelona og Real Madrid, og som underdogs har vi bl.a. altid stærke Atlético Madrid og Leicester City, der måske kan hive en ny overraskelse op ad hatten.

I dette indlæg vil jeg rangere de 16 Champions League-hold, efter hvem jeg mener har størst chance for at hive titlen i hus til juni næste år. Eftersom der først er lodtrækning til ottendedelsfinalerne i morgen, vil denne liste selvfølgelig kun være baseret på hvor stærke holdene er, og på om de er gået videre som nummer 1 eller 2 i deres gruppe.

16. FC Porto
Holdet der forhindrede FC Københavns videre avancement bør ikke afskrives, hvilket bl.a. triumfen i 2004 vidner om. Den gang havde man dog et langt bedre hold end i dag, og jeg tror derved ikke, at Porto avancerer til kvartfinalen. En hård topstrid i den hjemlige liga hvor man pt. ligger nr. 3 kan også kommer også til at tage på kræfterne.

15. SL Benfica
Endnu et portugisisk hold som ligesom Porto også kommer til at kæmpe hårdt i toppen af den hjemlige liga. I gruppespillet gik man knebent videre som nummer to på bekostning af Besiktas og Dynamo Kyiv. Jeg tror dog ikke de portugisiske mestre når længere end ottendedelsfinalerne i dette års Champions League.

14. Bayer Leverkusen
Avancerede som nummer to fra en svær gruppe der også talte CSKA Moskva, Tottenham og Monaco, og imponerede bl.a. med en 3-0 sejr over gruppens vinderhold Monaco og en udesejr på Wembley mod Tottenham. I den hjemlige liga er holdet dog ikke for godt kørende og ligger lige pt. på en skuffende 10. plads. Jeg tror ikke holdet går videre til kvartfinalerne.

13. Sevilla FC
Avancerede som nr. 2, og ligger godt til i den hjemlige liga, hvor man efter 15 kampe ligger nr. 3 bag Real Madrid og FC Barcelona. Sidste år vandt man Europa League trofæet, men det får man altså ikke mulighed for i år, hvor man i stedet skal kæmpe med om Champions League trofæet. Angriberen Wissam Ben Yedder der inden sæsonen blev hentet i Toulouse nettede to gange i gruppespillet og er også holdets topscorer i ligaen. Han kan blive en nøglefigur hvis holdet skal have en chance for at gå videre til kvartfinalerne.

12. SSC Napoli
Italienske Napoli sikrede sig førstepladsen i gruppe A på sidste spilledag hvor man slog Benfica med 2-1 på udebane. Førstepladsen burde give en fordelagtig lodtrækning, men da hold som Bayern München, PSG og Real Madrid alle blev nummer to i deres grupper er det ikke nødvendigvis givet. Napoli har dog et godt hold, med bl.a. de to kreatører Marek Hamsik og Dries Mertens i spidsen. Måske kan de blive årets overraskelse? Mit bud er dog at holdet ryger ud i ottendedelsfinalen.

11. Leicester City
De engelske mestre gik komfortabelt videre fra gruppen på bekostning af bl.a. FC København. Men jeg må ærligt indrømme at jeg ikke spår de store chancer for et hold der har set usikkert ud ift. til sidste år. 4-2 over Manchester City i går ændrer ikke på at holdet stadig ligger i den dårlige halvdel af Premier League, og hårde midtugekampe i Europa kommer formentlig ikke ligefrem til at hjælpe dem. Spillere som Jamie Vardy og Riyad Mahrez bliver selvfølgelig vigtige, men jeg tror ikke at holdet når længere en ottendedelsfinalerne.

10. AS Monaco
Komfortabelt avancement fra en ellers tæt gruppe E og en foreløbig førsteplads foran bl.a. PSG i den hjemlige liga har givet fansene store håb i denne sæson. Holdet har været formstærk og har en række klassespillere med international erfaring. Jeg tror dog ikke holdet kan nå meget længere end ottendedelsfinalerne eller kvartfinalerne hvis lodtrækningen er favorabel. Den 22-årige portugiser Bernardo Silva har vist gode takter, og erfarne Radamel Falcao ser også ud til at have fået gang i målscoringen igen.

9. Borussia Dortmund
Gik videre som nr. 1 foran Real Madrid som man spillede uafgjort med to gange. I Bundesligaen har klubben dog leveret svingende præstationer og ligger pt. kun nr. 6. Afhængigt af lodtrækningen anser jeg det ikke som usandsynligt at holdet der for blot 3 år siden var i finalen, ryger ud i ottendedelsfinalen. Man mistede inden sæsonen forsvarsgeneralen Mats Hummels til Bayern (selvfølgelig) , Ilkay Gundogan til Manchester City og Henrikh Mkhitaryan til Manchester United, og trods gode indkøb er det ikke helt lykkedes at udfylde hullerne efter de tre stjernespillere. Pierre-Emerick Aubameyang har igen i denne sæson været meget målfarlig og bliver selvfølgelig vigtig for Dortmund.

8. Paris Saint-Germain
Blev nummer 2 i gruppen som blev vundet af Arsenal, og ligger kun nr. 3 i den hjemlige liga bag Monaco og overraskelsen Nice. Men man kan aldrig afskrive den stenrige franske storklub. I sommer mistede man stjernespilleren Zlatan Ibrahimovic til Manchester United hvilket har betydet en lille ændring i spillestilen. Men 29-årige Edinson Cavani har været sprudlende i Zlatans fravær og er klubbens topscorer både i igaen og i Champions League. Sammen med bl.a. midtbanegeneralen Blaise Matuidi bliver han vigtig for holdet, men jeg tror ikke at de når længere end maks. Kvartfinalerne.

7. Manchester City
Manchester City kom sidste år helt til semifinalerne hvor man knebent blev slået ud af de senere vindere fra Real Madrid. Jeg vil ikke afvise at dette kunne ske igen. Manchester City har som altid et stærkt hold med en god offensiv anført af superangriberen Sergio Agüero. Manchester City kan slå alle hold på en god dag, men kan også tabe til alle resterende hold i turneringen, og derfor synes jeg det er svært at vurdere hvor langt holdet kan komme. I gruppespillet tabte man to gange til FC Barcelona med 3-1 og 4-0, og i ligaen ligger man ”kun” nr. 4. Af den grund synes jeg det er tvivlsomt om holdet er stærkt nok når de kommer op imod de helt store. Afhængigt af lodtrækningen tror jeg at holdet ryger ud i ottendedels- eller kvartfinalerne.

6. Arsenal FC
Arsenal vandt den indledende gruppe og ligger pt. nr. 2 i Premier League. I de seneste mange sæsoner er London-klubben gået videre fra gruppespillet i Champions League, men røget ud i ottendedelsfinalen. Fansene håber at man nu endelig kan avancerer til kvartfinalerne. Jeg tror, at meget kommer til at afhænge af lodtrækningen. Arsenal har været gode i denne sæson, men jeg har svært ved at se at de over to kampe skulle kunne slå Real Madrid eller Bayern München ud. Angriberen Alexis Sanchez har været flyvende i denne sæson og Mesut Özil har med sine assist også været en nøglefigur både i Champions League og i den hjemlige liga. Jeg frygter at den hårde topstrid i Premier League kan komme til at gå ud over præstationerne i Champions League hvis holdet kommer langt.

5. Juventus FC
Juventus vandt både ligaen og pokalen i Italien sidste år, og fører igen i år Serie A. Rekordsalget af midtbanespilleren Paul Pogba ser ikke ud til at have påvirket ’Den Gamle Dame’ i særlig høj grad, og med indkøb af bl.a. Miralem Pjanic, Dani Alves og Gonzalo Higuain kan man da også godt argumentere for at holdet er endnu bedre end sidste år. Truppen er bred og stærkt besat på alle positioner hvilket kan vise sig som en stor fordel i løbet af en lang sæson. Jeg tror Juventus har en god chance for at gå rigtig langt i år, og jeg vil vurdere at de afhængigt af lodtrækning og form på dagen kan nå kvart- eller semifinalen.

4. Atlético Madrid
Endnu en gang nævner eksperter Atletico Madrid som en mulig outsider, men måske er det efter gode præstationer i både liga og Champions League ved at være på tide at man begynder at regne dem blandt de største favoritter. Sidste år var man kun en straffesparkskonkurrence fra at besejre ærkerivalen Real Madrid i finalen, og man håber denne gang at kunne hive trofæet hjem. Den solide anfører Diego Godin bliver endnu en gang vigtig for de rød-hvid stribede spaniere, men også stjerneskuddet Antoine Griezmann der i sommers var en af de store oplevelser ved EM-slutrunden bliver vigtig for holdet. Jeg tror at Diego Simeones tropper når frem til enten kvart- eller semifinalen.

3. FC Bayern München
At et hold som Bayern München kun opnåede en andenplads i den indledende gruppe giver selvsagt ekstra spænding og mulighed for tætte storkampe, når der i morgen trækkes lod til ottendedelsfinalerne. Man blev holdt fra fadet af sidste års finalister, Atletico Madrid, som snuppede førstepladsen i gruppe D, men trods andenpladsen ser jeg stadig Bayern som et af de absolut stærkeste hold i turneringen. Truppen er en god blanding af unge talentfulde spillere og mere erfarne ledertyper og hvis den nye manager Carlo Ancelotti får det til at fungere, er det ikke usandsynligt at klubben kan hente sit sjette Europa Cup trofæ.

2. Real Madrid
Real Madrid er som altid blandt favoritter, og i år er ingen undtagelse. I gruppespillet blev man kun nr. 2 bag Borussia Dortmund, men jeg tror at ’Kongeklubben’ for alvor kan få det til at fungere i knockout-fasen. I den hjemlige liga fører man med seks point ned til ærkerivalerne fra FC Barcelona på andenpladsen, men intet er selvfølgelig afgjort. I sidste sæson vandt klubben sin 10. Europa Cup titel (hvilket er rekord), og man håber i år at kunne blive det første hold nogensinde der løfter Champions League trofæet to år i træk. Cristiano Ronaldo har igen i år været imponerende, men også Gareth Bale, Karim Benzema, og hjemvendte Alvaro Morata er farlige våben at have. Jeg vil ikke afskrive de spanske giganter, men der er dog en klub jeg tror mere på end dem.

1. FC Barcelona
Selvom den catalanske storklub ligger på andenpladsen i den hjemligeliga med seks point op til Real Madrid, er det dem jeg har valgt som favorit til at vinde Champions League i år. I gruppespillet leverede Barca flotte præstationer især mod Manchester City som man udraderede med samlet 7-1 over to kampe, og man sluttede gruppespillet på 1. pladsen. Angrebstrioen MSN, Messi, Suarez, Neymar er brandvarm og Messi scorede intet mindre end 10 mål i gruppespillets seks kampe hvilket selvfølgelig er imponerende. Men det er også tydeligt at Andrës Iniesta på midtbanen er uhyre vigtig for holdets spil. Truppen er efter min mening ikke lige så bred som nogle af de andre holds, men klassen blandt de 11 bedste er stor, og jeg tror at det bliver FC Barcelona der til juni kan lade sig kåre som Champions League vindere 2017.

Skriv jeres bud på hvem i tror der vinder Champions League nedenfor!6 Stemmer
1 Kommentar
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X
Henter blog-indlæg...
X