LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.blog

2. division øst 2012/2013 opstart!

Skrevet af drikstofte (20/07-2012 kl. 21:28)

Dette græs bliver betrådt snart! 2. division øst starter snart! (Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk)
RangeringScore (Rank)
Danmark91 (69)
2. Division Øst54 (4)
B 190867 (1)
Fremad Amager30 (1)
Svebølle23 (1)
FC Helsingør23 (1)
Avarta23 (1)
Herlev23 (1)
Birkerød23 (1)
LFA23 (1)
HIK23 (1)
NB Bornholm23 (1)
Nordvest FC23 (1)
Rishøj23 (2)
Næstved23 (3)
FC Roskilde23 (3)
Hvidovre23 (4)
Frem23 (7)
Seneste indlægDato
2. division øst 2012/2013 opstart!20-07
2. division øst - efterårs status07-12
9. runde af 2. division øst28-09
Populære indlægStemmer
2. division øst 2012/2013 opstart!23
8'erne bider til i toppen9
2 divisions bold som lørdagshygge9
Blogs
B1908s sæson i 2. division Vest
Livet i 2. division øst 2012/2013
Så starter min blog!

Min blog vil handle om denne sæsons 2. division øst 2012/2013. Alle som interessere sig lidt for divisions fodbold ved at i 2. division er dels amatørklubber og klubber som er prof og amatør klubber. Men mange af klubberne er alligevel så gode at de kan drille Superligahold i DBU's pokal (måske pga 2. hold af Superligaholdene - men alligevel).

2. division er der ikke så meget interesse for som Superligaen eller andre ligaer. Men alligevel kan en kamp trække mere end 2100 tilskurer som vi så da Fremad Amager mødte lokal naboerne fra B1908. Men mange klubber har ikke særlig mange tilskurer, og dem der har  er de "gamle trations rige" klubber som Fremad Amager, Hvidovre og nyoprykkede Frem fx.

Mange af klubberne kan man undre sig over ikke trækker flere folk til stadions. Men det kan jo skyldes mange ting, fx er man enten opdraget med at holde enten med FCK, Brøndby, Midtjylland eller Lyngby hvis du er en forstadsfan. Jeg er selv FCK fan, men besøger dog flere og flere stadions og klubber i det danske divisions miljø.

Jeg er "igang" med min 3. sæson af 2. division. Jeg blev fanget i at spille Football Manager 2008, og klubben B1908 blev jeg ansvarlig for. Jeg begyndte at læse på klubbens hjemmeside og lidt hist og der på nettet. Den efterfølgende sæson røg de i vest rækken. Jeg begyndte at se hjemmekampene og møde andre i klubhuset og på stadion. Senere hen mere snak med spillerne og trænerne.

Jeg har efter min nu kommende 3. sæson fået en vis kærlighed for divisions fodbold. Nok fordi alt er lidt mere nede på jorden og den enkelt fan eller tilskurer føler sig værdsat. Jeg kommer i 8'ernes klubhus inden hver kamp og får dagens kamp plate (kan jeg anbefale!!). Jeg snakker med gartneren, en af "vennerne" fra B1908's venner, forstanderen Ole får jeg også snakket med. Jeg får også snakket med nogle
af spillerne og trænerne efter de har holdt deres taktikmøde i lokalet bag i klubhuset.

Så jeg føler virkelig man skal unde sig selv, at tag ud til de mindre stadions i Danmark for opleve 2. divisions fodbold. Tag sønnen eller vennerne med 2½ time til fx jeg Sundby Idrætspark. Spis frokost i det lille hyggelige klubhus og oplev stemningen i den lokale klub. Jeg nyder det og ved spillerne ved jeg holder med dem. De måske ikke så kendte som i BSV eller HIK - men de hilser og giver sig tid til en snak inden de vandre over på stadion for varme op.

Jeg vil med min blog skrive om kommende kampe, oplæg til kampene, spillere man skal holde øje med eller andet sjov. Jeg vil i dette indlæg skrive hvilken tabel vi vil ende med at have i sidste spillerunde.

Husk det min blog, men du må meget gerne kommentere imod mig - bare du skriver hvorfor. For så kan jeg blive klogere og måske lærer noget nyt om en klub. Jeg vil skrive om hvorfor jeg tror en klub får den plads den nu er beskrevet som. Men det jo rigtig svært, da man så sidste år HIK tog 1. pladsen foran Hvidovre. Men i år er 1'er direkte i 1. division! Det jo spændende! Og ingen kval eller noget!

Jeg starter med nummer 1 og går ned til nummer 16. Men lad os nu se hvad der sker!

Nummer 1: Hvidovre - oprykker

De blev taget ved næsen sidste sæson af HIK. Dog er Hvidovre et rigtig stærkt hold og burde ligge i 1. division. Trods af de fik gummiben i sidste sæson. De mistede nogle profiler til Brønshøj, men holdt stand. Dog i denne sæson har de hentet den 28 årige Ole Dau, som stadig
har mål i sine ben. De har også hentet Stefan Hansen som er kendt af klubben. Hans talent rækker måske til mere end 2. division. Men at hjælpe Hvidovre på vej kan han måske?

Nummer 2: FC Roskilde


Roskilde vil hurtigst muligt tilbage til 1. division har de udtalt. Men det bliver nok svært, mere end de forventer da 2. division er stærk. Roskilde har tilknyttet Morten Jørgensen i forsvaret og Tobias Perch til Viborg. Michael Stryger er kommet til og det et scoop der vil noget vil jeg mene! Christian Hansen fra Herlev er vendt "hjem". Roskilde vil hurtigt tilbage til 1. division og lader det også til at blive den store udfordre til Hvidovre!

Nummer 3: HIK

HIK har altid været et stærkt hold. Igen i denne sæson har man "kun mistet" Kim Christensen og Kevin Schmidt (islandsk fodbold). De har hentet Esben Hansen til målet. HIK har været stærke de sidste par sæsoner og den trup forgangende sæson er næsten identisk. Så derfor vil
HIK igen blande sig i top3, dog svært ved de 2 tidligere 1. divisions hold.

Nummer 4: Næstved


Har mistet en del spillere til rivaler i divisionen op til denne sæson. Men alligevel har man kunnet holde fast på en fin grundstamme. Men alligevel måske halter de bagud i forhold til Hvidovre. Dog ønsker Næstved som Hvidovre og Roskilde at vende tilbage til 1. division hurtigst muligt.

Nummer 5: Frem


Alle er glade for, at se Frem tilbage i divisionerne igen. Denne gang med Henrik Jensen som træner og de mange fans i ryggen - så kan  det kun blive til en fornuftig plads. Dog har Frem indtil nu kun hentet defensive spillere, men dette er også vigtigt i denne 2. division der er stærkere end nogensinde!

Nummer 6: Svebølle

Hentede en del spillere i NordVest sidste sæson og de bliver efter en flot sæson sidste år. Op til denne sæson har man også hentet NordVest's tidligere spiller Fazil Keskin. Samt Mustafa Hassen fra rivalerne Næstved. Ser fornuftigt ud for Svebølle der nok kan drille de bedste hold i rækken
som sidste år! Tror faktisk det et hold vi ser i 1. division om 3-4 år!

Nummer 7: Fremad Amager


Er kommet for at blive og store armbevægelser har de. Fremad Amager havde dog lidt problemer i truppen sidste år med de mange spillere. Men igen i år er der mange spillere i truppen. Truppen tæller allerede hele 4 målmænd! Dog er truppens angreb og midtbane næsten som sidste sæson. Fremad Amager er holdet
der stiler efter 1. division om 2 sæsoner - så de vil blande sig igen i toppen.

Nummer 8: LFA


Efter en flot sæson i vest rækken kommer LFA tilbage. LFA har holdt det meste af truppen og den er en af de yngste i division. LFA vil kæmpe for at blive. Jeg vil mene det et af de bedre middel hold i rækken.

Nummer 9: Rishøj

Rishøj spillede en flot sæson sidste år og blev 4'er. Rishøj har forstærket defensiven af en Næstved og HG spiller. Mikkel Bruun  er hentet i DS og lovende angrebstalent. Rishøj er et hold med gode talenter og mix af erfarne spillere.

Nummer 10: B1908

B1908 har ikke mange "kendte" ansigter i deres spillertrup. Men alligevel formår de at skabe et godt defensivt hold og samtidig kunne score mål. Sidste sæson lukkede holdet "kun" 39 mål ind og det næstbedst efter Avarta (sidste sæson). Dog scorer holdet ikke mange mål - men mange små sejre og uafgjorte med topholdene holdt holdet oppe over stregen. Holdet har hentet talentet Nicklas Bonnerup Kristensen der tidligere har været i SønderjyskE og FCK.

Nummer 11: NordVest FC


Har ikke klaret sig særlig godt siden de spillede play-off kval for 2 sæsoner siden mod Blokhus. De fleste spillere er taget til naboklubben Svebølle. Efter en skuffende sidste sæson, tyder det endnu på de har svært ved hente spillere til klubben i Holbæk. Klubben sigter dog stadig efter oprykningen - men det bliver svært.

Nummer 12: FC Helsingør


Havde en svær sidste sæson. Nu har holdet mistet sin topscorer Danny Andersen. Dog har de skrevet med Samuel Agba som en fornuftig midtbane spiller der kan meget fremad banen. Nu må vi se om Gall og Lønstrup kan styrke holdet eller om de igen kommer i fare til DS. Dog FC Helsingør jo som altid - gerne lege med i toppen. Der siges at de klar til 1. division. Men denne sæson tror jeg næppe på dem.

Nummer 13: Herlev


Sidste sæson havde Herlev den bedste sæson nogensinde. Tildels pga topscorer Ander kaagh og Morten Larsen. Nu er Anders Kaagh væk og Herlev vil nok få det svært angrebsmæssigt. Herlev har dog Kenneth Bjergsted den tidligere AB'er i defensive. Men Herlev skal have en angriber for at kunne gentage sidste sæson!

Nummer 14: NB Bornholm - nedrykker


Så kom Bornholm med og lege med de store hold! NB Bornholm har et ry for aldrig at tabe på hjemmebane. Det kan måske gøre dem til sæsonens overraskelse, men om det er nok at vinde hjemme ved vi ikke endnu? Men Lasse Holmgaard er en fantastisk midtbanespiller og sammen med Malawi spilleren Clemment Kafwafwa kunne gøre væsen  af sig i divisionen. Dog tror jeg ikke de får mange ben til jorden i denne meget stærke 2. division!

Nummer 15: Avarta - nedrykker

Levede livet hårdt de sidste runder i sidste sæson. Vågnede først op da de så nedrykningsstregen og nåede at oveleve efter angriberene Aleksandar Lazarevic og Saban Özdogan begyndte at score mål. Der skal andre boller på suppen i Espelunden hvis de skal overleve. Dog er Avarta et svært hjemmehold, men svært får holdet fra Rødovre!

Nummer 16: Birkerød - nedrykker

Var også ved at rykke ned sidste sæson. Men klarede den og endte som nummer 12 lige over stregen. Holdet har ikke fået særlig meget tilgang udover Gunnar Guillermo Nielsen. Jeg kender ikke til ham - men lader til et fint tilføjelse af truppen der også har Kim Tandrup som de fleste kender fra sin tid i FCK og Frem. Jeg mener Birkerød er det svageste hold i denne
sæson udfra de hold der er i divisionen. Ikke at det et dårligt hold - men de andre har bedre spillere.

Det var så min gennemgang af holdene og min vurdering af pladserne i den meget stærke 2. division øst. Jeg håber faktisk jeg tager fejl ved nogle af mine pladser til holdene, for så bliver man positivt overrasket! Samt sidste års topscorer Ander kaagh er væk fra 2. division og en ny må "tage over".

Så til topscorer prisen vil jeg tro den kan stå mellem;

- Jonas Hebo Rasmussen / Hvidovre

- Anders Clausen / Næstved

- Lasse Rastholm / Fremad Amager

Det var så starten på min blog i 2. division øst 2012/2013 - Jeg håber du vil kommentere eller give et point eller 4 ;). Jeg sætter pris på høre andres mening!

Min mail er drikstofte@managerzone.com - skriv endelig hvis du har i sinde at møde op til en kamp og vi måske kan nørdes ved!

Jeg skriver næste gang op til 1. runde om hver kamp og mit bud på kampen!

Vi ses i det danske divisions klubhuse og stadions!23 Stemmer
Ingen Kommentarer
Anmeld
6
Af Mads_ , 11/12 17:20 [1 kommentar]
1
Af Secret_coach , 19/10 20:46 [2 kommentarer]
1
Af Vsch , 20/09 12:13 [0 kommentarer]
1
Af NyJoeyBarton , 12/09 23:18 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 04/09 08:46 [2 kommentarer]
3
Af Uchekan86 , 20/08 18:19 [0 kommentarer]
3
Af Mads_ , 02/07 00:50 [0 kommentarer]
1
Af JacobClausen , 09/06 11:05 [0 kommentarer]
5
Af TR1986 , 27/04 11:45 [1 kommentar]
1
Af Funkeeh , 20/04 19:18 [0 kommentarer]
3
Af 2009aLYH , 14/04 21:31 [0 kommentarer]
3
Af kimhdk , 24/03 13:14 [1 kommentar]
2
Af Funkeeh , 23/03 10:48 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 05/03 20:51 [0 kommentarer]
2
Af Funkeeh , 27/02 12:04 [0 kommentarer]


Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...
Henter blog-indlæg...