LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

AB-træner: Det gør frygteligt ondt

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
AB-træner: Det gør frygteligt ondt
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AB-træner Søren Bjerg blåstempler den defensive indsats, men kalder 1-0-nederlaget en Skive for endnu en mavepuster til bundproppen.

I en chancefattig affære tabte bundproppen AB søndag 1-0 hos højtflyvende Skive, og gæsternes cheftræner Søren Bjerg har ondt af sine spillere efter et bittert nederlag.

- Det gør frygteligt ondt, og det var et typisk billede på forskellen mellem top og bund. Vi forsvarer rigtigt, rigtigt fint og står godt i kæderne. Vi fik rystet noget af indsatsen fra sidste uge af os, siger Bjerg til bold.dk og tilføjer:

- Vi fik renset ud i fejlene og spiller defensivt en perfekt kamp. Egentligt bedre end Skive, der laver nogle fejl, som vi desværre ikke får straffet. Det er frygteligt irriterende, og efter en kamp som denne har jeg næsten ondt af drengene. Vi skulle have haft 0-0, men i stedet bliver det igen en mavepuster.

Bjerg anerkender samtidigt Mathias Bersangs flotte sejrsmål og Skives generelle succes.

- Det er pissegodt sparket ind, og det var forskellen. Men jeg vil ikke røre ved Skives sejr eller præstation. Det er vanvittigt flot arbejde, at de slås med om en Superliga-plads. Det er fantastisk arbejde af dem, men derfor er det stadig bittert for os, siger Bjerg og tilføjer:

- Vores mål er at forbedre os fra kamp til kamp. Det gjorde vi defensivt mod Skive, og nu skal vi også gøre det offensivt. Det skal også nok blive bedre i takt med, at banerne bliver bedre.

AB, der har 14 point op til den rigtige side af stregen, har søndag besøg af Vejle.

mikael@bold.dk


Af Mikael Blond

10 kommentarer

SliceC 09:44          
Der var gået rigeligt med Ove C taktik i denne kamp. AB pakkede sig fuldstændigt sammen, og gjorde egentlig en ganske hæderlig figur forsvarsmæssigt. Men en trist affære, med meget få chancer til begge hold. Eneste lyspunkt kom med det drøn af en halvflugter Bersang bragede i kassen i 2. halvleg. Banen selvfølgelig heller ikke i optimal stand - men plads til forbedringer, set med gule briller.
pokalen 09:58          
Den burde have endt med en pointdeler, men som så mange gange før i sæsonen, hakker modstanderne en enkelt i kassen på en halv chance mens vi selv ikke er effektive nok.
Spændende når Vejle kommer til Gladsaxe på søndag. Det er to slagne mandskaber, men jeg er ikke sikker på, at Vejle hiver en nem sejr trods den store pointdifference i tabellen.
ibejnar 10:21          
7. nederlagt i træk ! Vi holder jo aldrig aldrig nullet og så bliver det svært at få point. Jeg bliver nødt til at sige vi savner forudseenhed,talent, hårdhed og kynisme i det forsvar. Man bliver jo nødt til at stille det spørgsmål om niveauet ganske enkelt er for højt. Jeg synes det peger i den retning jo flere kampe vi taber. Alle konstellationer afprøvet og INTET virker. Træneren er helt sikkert AB mand og den rette, men der skal luges gevaldigt ud i den trup. Forventeligt nederlagt søndag mod Vejle og løbet er definitivt kørt.
Polkagrisen 10:31          
Når jeg læser kommentarerne fra AB´s kampe, kan jeg ikke lade være med at tænke på da naboerne fra Brønshøj havde en gigantisk krise for nogen år siden, hvor de ikke vandt i et år (!).

Et TV-hold fra TV2 Lorry lavede et fantastisk indslag, hvor man fulgte holdet før, under og efter kampen, der selvfølgelig endte med et nederlag. Højdepunktet var en noget overrislet Brønshøj-supporter der råbte:

"Brønshøj er de bedste, dem kan ingen tæske, men de gør det sgu alligevel de røvhuller."
pendlermilton 10:36          
AB er kanske enkelt overmatchet i 1 division, jeg kan højst pege på 5-6 stykker der har klasse til at løfte holdet. De unge på holdet skal ned en tur i 2.div og få sig noget hård på brystet og så er jeg ikke engang sikker på at det hjælper.
pokalen 10:43          
Heldigvis har 3/4 af holdet kontraktudløb til sommer, så mon ikke der kommer kæmpe udrensning? Det kan man i hvert fald håbe...
Internazionale4everr!!! 11:06          
Og det er positivt, at AB omsider har den rigtige træner ved roret. Søren ved jo godt, at nedrykning er så godt som uundgåeligt, mange spillere forlader os, og derfra må vi jo se, hvordan det går med at etablere et helt nyt AB i den række vi var "for store til" (ugh, jeg græmmes). Men pt. hæfter han sig ved de små fremskridt fra gang til gang - det noget intermistiske forsvar klarede opgaven upåklageligt, bortset fra det ene forsøg, Bersang havde på kanten af feltet. Nu skal vi så i næste uge møde et bund-5 hold, hvor chancerne for gode resultater (tør man håbe på et x?) er til stede, selvom lige Vejle er en underlig størrelse pga. deres tossede ejerskabsforhold, de mange penge og mange profiler med mange nationaliteter. Et hold, som kan slås på baggrund af elementære kommunikationsproblemer på banen, pga. manglende engelskkundskaber hos mange af spillerne, men også et hold med en glimtvis klasse, som kan give et hold som vores en gevaldig afklapsning. En meget uforudsigelig størrelse...
Men Søren Bjerg har, på baggrund af nedrykningsrealiteterne, alle muligheder for langsomt at spille nye folk ind. Schultz og Hagos har fået debut og dermed chancen for at slå igennem i truppen, hvilket der også bliver brug for.
Søndag den 20. august
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Avis: Sviatchenko er klar på FCK-skifte
Søndag 20. august kl 08:57
Sevilla kiksede i Kjærs debut
Søndag 20. august kl 00:35
Niels F: Billing har lidt taget røven på os
Søndag 20. august kl 09:17
Solbakken: Er blevet tilbudt 100 spillere
Søndag 20. august kl 11:22
Pochettino bekymret for spillernes magt
Søndag 20. august kl 12:15

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

FCK's albue-protest afvist af UEFA
Torsdag 17. august kl 15:08
Liverpool-kaptajn opgiver at påvirke Coutinho
Tirsdag 15. august kl 09:28
Diego Costa til Chelsea: Jeg er ikke kriminel
Mandag 14. august kl 08:46
Barcelona bekræfter Paulinho-køb
Mandag 14. august kl 13:13
Brøndby anlægger ny træningsbane
Tirsdag 15. august kl 10:33
Rasmus Thelander skifter til FC Zürich
Tirsdag 15. august kl 11:01
Van der Vaart: Taler med FCM om kontrakten
Torsdag 17. august kl 07:38
Ronaldo så rødt i Reals Clasico-sejr
Søndag 13. august kl 23:54
Galatasaray køber West Ham-skuffelse
Tirsdag 15. august kl 08:45
Agent: Barca tilbød Agger kontrakt i 2013
Fredag 18. august kl 11:24
AGF slog Brøndby i hæsblæsende drama
23:03
AC Milan - Capitano #LB19
23:03
Barca hentede sikker sejr over Betis
23:03
AC Milan - Capitano #LB19
23:02
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
23:02
Brøndbytråden
23:01
Neymar satte PSG´s vilde målfest i gang
23:01
Inter tog overbevisende sejr over Viola
23:00
Yksi kaksi - tråden om finsk indebandy
23:00
Neymar satte PSG´s vilde målfest i gang
23:00
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
22:59
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
22:59
F.C. Internazionale - FFFP
22:59
Mukhtar: Kørte ikke for os i første halvleg
22:59
Barca hentede sikker sejr over Betis
22:58
Solide Hobro sænkede Lyngby
22:56
Esbjerg fB... Bunden nået...
22:55
F.C. Internazionale - FFFP
22:55
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
22:54
Cykeltråden!
22:54
AC Milan - Capitano #LB19
22:53
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
22:53
AC Milan - Capitano #LB19
22:52
AGF slog Brøndby i hæsblæsende drama
22:51
Mukhtar: Kørte ikke for os i første halvleg
22:51