LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Celtic kunne ikke knække AEK

| International | 3 kommentarer
Celtic kunne ikke knække AEK
Foto: Getty Images
AEK Athen fik onsdag det bedste udgangspunkt, da grækerne på udebane fik 1-1 mod skotske Celtic i CL-kvalifikationen trods et rødt kort i anden halvleg.

Celtic og Brendan Rodgers forsøger i disse dage at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, og onsdag ventede græske AEK Athen så i det første af to kampe i tredje kvalifikationsrunde.

Hjemme på Celtic Park fik værterne en flot start, da Callum McGregor efter 17 minutters spil vendte rundt i feltet og flot hamrede bolden i nettet til en skortsk føring.

Den føring holdt dog kun til minuttet før pausen, hvor Viktor Klonaridis pludselig stod helt umarkeret i Celtic-feltet, og så bragede han kynisk balance i regnskabet.

Værterne fik en livline efter 57 minutter, da grækernes Konstantinos Galanopoulos modtog sit andet gule kort, og derfor måtte AEK spille resten af kampen med 10 mand.

Grækerne holdt stand og fik 1-1 med fra Skotland, hvilket giver AEK Athen det bedste udgangspunkt inden returopgøret i den græske hovedstad om en uge. 


Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

3 kommentarer

bHoy1977 22:55          
ÆV ....dum fejl der koster målet til AEK :-(. Ellers stod der vel Celtic på 80 min af kampen. Specielt 2 halvleg hvor det ene angreb efter det andet bølgede ned mod grækernes mål. Men ind ville bolden bare ikke. De stod konstant med 8 mand i feltet. Selv 11 mod 11 blev de presset. Var ikke særlig imponeret over AEKs fodbold skills. Men i Grækenland kan atmosfæren måske give dem 10% mere.
Pantic 23:07          
Ikke nok med AEK kan få 10% mere. Celtic er kendt for at være ufatteligt ringe på udebane i europæisk sammenhæng.
bHoy1977 05:07          
Jep det er korrekt. Men vi har dog inden for det sidste, slået Anderlecht 0-3 og spillede også 2-2 mod Man City og 1-1 mod Borussia Mönchengladbach. Så det kan lade sig gøre :-)
Tirsdag 21. august
Mandag 20. august