Tipico 888sport.dk Scandic Bookmakers FIFA15

Flot AC-kasse i stor Gladbach-nedtur

| Bundesliga | 7 kommentarer
Andreas Christensen scoring var ikke nok
Flot AC-kasse i stor Gladbach-nedtur
Foto: Getty Images
Kæmpe Hradecky-brøler da Gladbach slog Frankfurt
Hertha på CL-kurs med sejr over Schalke
Wolfsburg fik alle point, da Max Kruse scorede denne perle!
Andreas Christensen scorede et flot mål, og Gladbach dominerede, men endte alligevel med at tabe 2-1 hos skarpe og heldige Schalke 04.

Pierre-Emile Højbjerg og Andreas Christensen var begge med fra start, da Schalke 04 fredag aften tørnede sammen med Gladbach i en direkte duel om fjerdepladsen.

Schalke var konstant på bagkant i første halvleg, hvor de udover et afrettet indlæg fra højre, der blev farligt ikke skabte det store.

Gladbach derimod havde en god håndfuld muligheder. Raffael trykkede af lige forbi rammen og testede senere Schalke-keeper Ralf Fährmann, der havde god brug for opvarmningen inden første halvlegs afslutning, hvor gæsterne Lars Stindl var på spil.

Først forsøgte han sig fra en halvspids vinkel med et godt og hårdt spark, som Fährmann dog klarede, og lidt senere fremtvang han en kæmperedning fra værternes sidste mand fra tæt hold efter et indlæg. Takket være Fährmann var det 0-0 ved pausen.

Gladbach åbnede anden halvleg på samme positive måde, som de havde gennemført første halvleg og havde flere muligheder for at åbne ballet, men fik ikke udbytte af sin gode periode, og det straffede værterne efter en lille time.

Stortalentet Leroy Sane førte an i en hurtig kontra, satte turboen til og rundede Andreas Christensen, inden han forsøgte sig med et tværbold tæt under mål. Bolden røg i ping-pong mellem to Gladbach-spiller, inden den trillede over stregen. Martin Hinteregger blev det uheldige selvmålsskytte.

Max Meyer troede han øgede til 2-0 kort efter, men scoringen fik ikke lov at stå på grund af en snæver, men korrekt offside-kendelse.

Gladbach fandt langsomt sig selv og sit spil igen. Mahmoud Dahoud trak ind fra venstre og knaldede et kanonskud af sted, som dog tog overliggeren.

Gladbach-presset gav meget fortjent bonus efter 79 minutter, da Christensen tog sagen i egen hånd og førte bolden frem. Han fandt Stindl i et bandespil og sendte efter et fint træk kuglen i mål bag Fährmann. Flot mål af den unge dansker.

Stindl havde en god mulighed for at bringe Gladbach foran kort efter, men gæsterne kendte var ikke deres besøgelsestid denne aften. Efter 83 minutter trykkede Leon Goretzka af lidt uden for feltet, og bolden blev tilpas meget afrettet, så den sad helt yderligt og uden chance for Yann Sommer.

Gladbach kastede det meste frem i en desperat jagt på point, og efter 88 minutter var Christensen igen tæt på efter et hjørnespark, men Fährmann kronede en stor aften med endnu en redning, inden riposten røg på stolpen.

Schalke holdt hjem og stryger med 2-1-sejren op på fjerdepladsen foran netop Gladbach.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

Thorbone 22:36          
Flot kamp af Gladbach, utroligt at Schalke ikke taber med et par mål.
Og så er det vidst med at hive den store pung frem og sikre sig Andreas Christensen, utroligt at han kun er 19 år og allerede har så meget klasse.
nissandj 22:51          
AC ser så ikke så heldig ud ved Schalkes første mål (dog ser Nordteit endnu værre ud med en kæmpe personlig fejl).

Til gengæld flot mål af ham kort efter!
Bundesligafan 22:56          
Gladbach burde havde vundet den kamp men de chancer de skabte. Ærgerligt at de ikke kunne slå en direkte rival om en Champions League-plads men de er trods alt stadig med i kampen og næste uge møder de Hertha.
haraltidret 23:54          
Lidt heldigt at Schalke ender med de tre point, de kan virkelig takke Fährmann i målet der stod en stor kamp igen igen. For dansk fodbold er det enormt positivt at vi har et så stort forsvarstalent som AC imponerende at han i en alder af 19 år allerede figurerer blandt de bedste midterforsvarere i Bundesligaen.
rapsac 03:11          
Nogen der havde øjnene på Højbjerg i kampen? Ud fra highlights synes jeg han så lidt skyldig ud ved AC´s mål..
AndersAaskov 07:41          
@rapsac

Højbjerg spillede ikke nogen god kamp. Han lavede ikke fatale fejl, men fik ikke kontrol over midtbanen sammen med Goretzka, hvor Xhaka og Dahoud i stedet for dominerede for Gladbach.
Job 11:09          
enormt positivt at vi har et så stort forsvarstalent som AC imponerende at han i en alder af 19 år allerede figurerer blandt de bedste midterforsvarere i Bundesligaen.
Den knægt bliver en legende i dansk fodboldis han kan undgå alvorlige skader! Vildt imponerende at gå direkte fra Chelseas u19-hold og næsten ingen førsteholdskampe til profil i Bundesligaen, med skyhøjt bundniveau.

Men han så f...... ikke godt ud ved Sanes mål til 1-0!
Tirsdag den 26. juli
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Avis: Klopp smider Sakho hjem fra træningslejr
Tirsdag 26. juli kl 09:35
Sky: Arsenal-profil ude op til fem måneder
Tirsdag 26. juli kl 10:47
Officielt: Juventus henter Higuain
Tirsdag 26. juli kl 19:02
AGF henter amerikansk forsvarsspiller
Tirsdag 26. juli kl 09:08
Tyrkisk storklub sænkede AGF på Ceres Park
Tirsdag 26. juli kl 21:37

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Medie: Borring rykker til FC Midtjylland
Onsdag 20. juli kl 15:16
SønderjyskE videre efter 120 minutters drama
Torsdag 21. juli kl 21:33
Avis: Klopp smider Sakho hjem fra træningslejr
Tirsdag 26. juli kl 09:35
Källström: Ville nyde frem for håne DK
Søndag 24. juli kl 22:40
FCK-modstander raser mod angriber
Torsdag 21. juli kl 10:28
Brøndby klar til Hertha efter straffedrama
Torsdag 21. juli kl 22:41
Brøndby lejer tysk midtbanespiller
Onsdag 20. juli kl 17:13
Medie: Brøndby interesseret i Ajax-spiller
Mandag 25. juli kl 16:36
Borring til FCM - Brøndby får Urena
Torsdag 21. juli kl 17:21
Barca henter Andre Gomes
Torsdag 21. juli kl 23:41