LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

Haugesund tog første stik i Gytkjær-opgør

| Europa League | 8 kommentarer
Haugesund tog første stik i Gytkjær-opgør
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Haugesund vandt første kamp mod Lech Poznan med 3-2 i kvalifikationen til Europa League. Ingen af Gytkjær-brødrene kom på tavlen.

Frederik Gytkjærs Haugesund og Lech Poznan og Christian Gytkjær spillede torsdag aften den første af to kampe i Europa League-kvalifikationen, da de to hold mødtes i Norge.

Frederik Gytkjær startede ude for hjemmeholdet, mens Christian Gytkjær og Lasse Nielsen startede inde for det polske mandskab, mens Nicki Bille ikke var i truppen.

Efter 24 minutter bragte Liban Abdi Haugesund i spidsen med et hårdt spark, og han sikrede dermed en pauseføring på 1-0.

25 minutter inde i anden halvleg slog Haugesund til to gange, da Haris Hajradinovic og Ibrahim Shuaibu scorede to gange på to minutter til stillingen 3-0.

Få minutter efter reducerede Lech Poznans Radoslaw Majewski til 3-1, inden Frederik Gytkjær blev skiftet ind samtidig med, at Christian Gytkjær forlod græsset på sin tidligere hjemmebane.

I kampens overtid reducerede Lech Poznan yderligere, da Darko Jevtic scorede på straffespark, og det sluttede dermed 3-2.

Alt er fortsat helt åben inden returopgøret i Polen i næste uge.

Samtidig leverede svenske Östersunds en overraskelse, da holdet slog Galatasaray med 2-0.


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Daemon 21:08          
Hvorfor dog gemme dagens sjoveste historie i denne artikel med blot en lille fodnote til sidst?! Gala taber 2-0 til Østersunds, som vel knap nok er fuldtidsprofessionelle... det er næsten for sjovt til at være sandt :-)

Ffs, de har Sneijder (dog ikke med i dag), Gomis, Muslera... adskillige tyrkiske landsholdsspillere. Mod et hold, hvor selv den mest hardcore FM-spiller vel knap vil genkende et eneste navn. Nøj, hvor vil det være legendarisk, hvis de kan holde den hjem på udebane.
sesam 21:09          
Hvad sker der lige for östersunds og hvorfor får de ikke deres egen artikel? Vildt resultat
Nobeltwist 21:21          
Östersunds var kun gjort til 3 gange pengene outsider. Lille sensation.
Drusni 21:56          
Galatasaray kan ikke en skid. De er helt til rotterne, hvilket sidste sæson i Tyrkiet fortæller alt om.
I bedste fald kan de vel snige sig med i Top 5 i Tyrkiet.
De spillere de har der nævnes her i tråden, er der jo heller ikke nogen der kender.
Med undtagelse af Schneider, der vel er på niveau med Van Der Vaart....

Svenskerne har fine chancer for at gå videre.
Murat 23:17          
Fuck jeg skammer mig. Men vi skal nok komme videre.

Var der en der sagde at Van Der Vaart er på niveau med Sneijder haha
Galata 09:31          
F... F... Fu...!!!!!!!, Jeg har fulgt Galatasaray siden start 90´erne hvor jeg begyndte at se de første fodboldkampe på TV...Gårsdagens præstation mod Østersund (al respekt for dem)var nok den værste jeg har oplevet!

Jeg med mit halvskadede knæ ville kunne gøre det bedre i samtlige kæder på det hold. Nøj, hvor var det pinligt.Deres træner, Igor Tudor, kan godt pakke sin kuffert og smutte inden næste kamp - gerne sammen med topledelsen. De er så inkompetente, at man nærmest krummer tæer, hver gang man hører om dem i de tyrkiske sportsnyheder.

Lad mig starte fra bagerste kæde:
1. målmanden: Muslera var uden skyld i målene. Så ingen hårde ord herfra.
2. Højre back: Martin Linnes (norsk spiller) - langsom, dårlig boldomgang og middelmodige indlæg. Han har på ingen måde international klasse, ville være en gennemsnitsspiller i den danske superliga. Ud med ham.
3. Venstre back: Lionel Carole: Tonsvis af fejlafleveringer, fysisk meget svar, var let at komme forbi. Dårlige indlæg. Har en OK teknik, men bidrager ikke defensivt. Ud med ham.
4. Center Back: Ahmet Calik - var ikke særlig synlig eller dominerende i sit spil. Håber han kan bevise sit værd.
5. Center back: Maicon - nyankommet spiller. Han er blevet promoveret en del. Meeeeen mit indtryk af ham i gårsdagens kamp er dog noget andet; han er ikke specielt hurtig, kan godt lide at have bolden (hvilket er godt) men er ikke god til at time sit opspil med bolden; dvs. træffer mange forkerte beslutninger ift. hvornår der skal lægges lange bolde/korte afleveringer. Mand-til-mand blev han overspillet flere gange af østersunds angriber. Han virkede ikke særligt hovedstødsstærk og var også medskyldig i 2-0 målet. Ikke særlig overbevisende transfer - håber at jeg tager fejl.
6. Venstre midt: Garry Rodriguez. Havde svært ved at bryde igennem - i det mindste forsøgte han. Men skal virkelig bygge på i sit spil. Han er hurtig, men skal udfordre på de rigtige tidspunkter. Lavede en masse tekniske fejl i går. Han bør ikke være fast starter pt.
7. Højre midt: Yasin ôztekin: Virkede langsom og tung. Ikke særligt meget lykkedes for ham. Havde mulighed for at aflevere flere gange i målfeltet, men vælger at skyde selv - flere meter ved siden af. Bør ikke være fast starter; er alt for ustabil.
8. Center midt/defensiv midt: Tolga Cigerci: Hvad fa.... laver han på det hold??? Det er mig en gåde, hvordan galatasarays scoutinggruppe har fået øje på ham i tysk fodbold. Ja han har spillet for nogle bundesligaklubber - men som marginalspiller. Han har et stort løbepensum og det er vist også det eneste! Jeg kiggede væk af bare vrede hver gang han forsøgte at bygge spillet og når han forsøgte en aflevering på mere end 5 meter! Han er heller ikke særligt gode venner med bolden, da den konstant løb fra hans fødder, når han forsøgte at drible fremad med bolden. HAN SKAL VÆK FRA DEN BANE og det hold.
9. Center midt: Selcuk Inan - den evige spilfordeler. Hans tid som bærende midtbanespiller og kreatør er forlængst overstået. Der burde være fundet en erstatning for ham allerede for en 2 år siden. Han er langsom, søger ALT for langt tilbage i banen, spiller bolden konstant bagud eller til siderne. Han kan ikke udfordre og lægger derfor sjældent målgivende stikninger. Han burde sidde på bænken og give pladsen til andre.
10. Sinan Gümüs - fuldstændig anonym i går. Han var dog også fejlplaceret i går. Han blev brugt som hængende angriber, hvilket på ingen måde hænger sammen med hans spilleregenskaber. Han burde fungere som højre midt/kant. Han er alt for udstabil i sit spil; vidste gode takter i slutningen af forrige sæson; er lidt i tvivl om ham.
11. Bafetimbi Gomis. Gjorde hvad han kunne uden at være prangende. Han er kun farlig når han har de rigtige spillere omkring sig. Gik alt for langt tilbage i banen.

12. Eren Derdiyok (kom ind i 2. halvleg) skal ikke være fast starter men kun benyttes som udskifter; er simpelthen ikke farlig nok.
13. Emrah Bassan (kom ind i 2. halvleg) på trods at de få minutter han fik, gjorde han det bedre end de fleste på holdet. Udviste vilje, speed og lyst. Håber at vi kommer til at se mere fra ham.

I øvrigt, fatter ikke at de prøver at fryse Sneijder ude. Han er deres bedste spiller og det var vist ret tydeligt i går.!

Sorry for mit store udbrud og "gennemarbejdede kampanalyse" :) - men det var så tåkrummende pinligt i går. Holdet er pt. dårligere end det var i sidste sæson. Der skal virkelig ske noget i alle kæder.
Ind med 2 nye backs, en central midtbanespiller med kvalitet, 2 nye kantspillere til midtbanen og en angriber mere + trænerstab.

///// Nas
Søndag den 23. juli
Lørdag den 22. juli
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

FCK's angribere sikrede sejren i Randers
Lørdag 22. juli kl 17:53
Eriksen: Spurs skal ikke købe for at vinde
Lørdag 22. juli kl 13:35
FCK-træner afviser flere indkøb trods skader
Lørdag 22. juli kl 19:37
Emil Larsen stopper karrieren
Søndag 23. juli kl 07:33
Zidane: Vi mangler en angriber
Lørdag 22. juli kl 22:15

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Brøndby henter Lasse Vigen i Fulham
Tirsdag 18. juli kl 15:00
Officielt: Brøndby henter Anthony Jung
Torsdag 20. juli kl 11:23
31-årige Michu indstiller karrieren
Mandag 17. juli kl 12:36
Bosz roser tomålsskytten Emre Mor
Mandag 17. juli kl 13:41
Chelsea bekræfter Morata-køb
Onsdag 19. juli kl 19:36
Avis: City tæt på at hente Pepe Reina
Mandag 17. juli kl 22:37
Vigen: Kan gøre en forskel i spilkonceptet
Tirsdag 18. juli kl 15:17
Marcondes tæt på Brentford-skifte
Onsdag 19. juli kl 19:20
PSG vil have en af verdens fem bedste spillere
Torsdag 20. juli kl 09:42
Halimi-perle i Brøndby-storsejr
Søndag 16. juli kl 19:51
AGF-tråden: Ok, tre point.
12:42
FCK - Lort!
12:42
Emil Larsen stopper karrieren
12:41
AC Milan - Playing real time FM!
12:41
Adnan Mohammad: Det her bliver min sæson
12:41
Emil Larsen stopper karrieren
12:39
Sky: Mendy skal gennemgå lægetjek
12:39
Chelsea FC - All hail the Captain!
12:37
Emil Larsen stopper karrieren
12:36
AC Milan - Playing real time FM!
12:35
Chelsea FC - All hail the Captain!
12:34
Emil Larsen stopper karrieren
12:34
Emil Larsen stopper karrieren
12:34
Officielt: Manchester City henter Danilo
12:31
Chelsea FC - All hail the Captain!
12:31
Eriksen: Spurs skal ikke købe for at vinde
12:30
AC Milan - Playing real time FM!
12:30
F.C. Internazionale - FFFP
12:29
Officielt: Manchester City henter Danilo
12:29
Kvist: Vigtigt for Pieros at få scoret
12:28
Avis: City og Monaco er enige om Mendy
12:27
Vigen og Jung klar til Brøndby-debut
12:27
Emil Larsen stopper karrieren
12:26
Kvist: Vigtigt for Pieros at få scoret
12:25
Arsenal - #LacaNewSigning
12:24