LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Mistrati: Kan tage næste skridt i Hobro

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Mistrati: Kan tage næste skridt i Hobro
Foto: FC Helsingør
Jonas Dahl om jobmuligheder: "Det er lidt op og ned!"

Infoboks

Randers FC - Hobro
Superligaen Grundspil (19/08)
Oddset 2,20 3,25 3,40
YouBet 2,05 3,40 3,80
Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Vito Hammershøy-Mistrati glæder sig over sit skifte til Hobro, hvor han føler, at han kan tage næste skridt under professionelle rammer.

Midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati rykkede i denne sæson op i Superligaen med FC Helsingør, men næste sæson i landets bedste række bliver for Mistratis vedkommende med Hobro.

Den nordjyske klub annoncerede mandag, at Mistrati er hentet til klubben på en treårig kontrakt, og Mistrati ser frem til opholdet i klubben.

- Jeg har været oppe at se på forholdene i Hobro og blev positivt overrasket over, hvor professionelt det hele er. Der er super gode rammer, alt er meget nyt, og jeg glæder mig virkelig meget til at blive fuldtidsprofessionel igen, siger Hammershøy-Mistrati til bold.dk.

Den 24-årige midtbanespiller har en fortid i klubber som Næstved, HB Køge og Lyngby, inden han i januar 2016 skiftede til FC Helsingør.

Efter en god sæson tiltrak han sig interesse fra flere Superliga-klubber, men Hobros tilbud var samlet set det bedste for ham.

- Hobros samlede pakke blev afgørende. Her er gode forhold, og så tror jeg på, at chancen for spilletid er større her end andre steder, og det er afgørende for mig. Jeg vil spille fast, så jeg kan fortsætte min gode udvikling, og det tror jeg på, at jeg kan her.

- Jeg skylder FC Helsingør en stor tak, for jeg har virkelig haft en god tid i klubben og udviklet mig meget sammen med gode spillere og en dygtig træner. Nu er jeg klar til næste skridt i en klub, som lige er tanden større, siger Hammershøy-Mistrati til bold.dk.

Vito Hammershøy-Mistrati spillede 33 kampe for FC Helsingør i denne sæson.

mikkel@bold.dk

Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

7 kommentarer

Gribben89 17:15          
Klassesigning
gunnerboydk 17:25          
Ærgerligt vi mister ham, men kan forstå skiftet.

God vind fremover
rasmussk 17:40          
Øv
bruger 128111 17:45          
Spændende type, som jeg glæder mig til at følge. Velkommen Vito!
Bugen 19:11          
Sikke en imponerende klubånd...
Kors i rumpetten...

Det er lige dét der slår dansk fodbold til hjørne...
agf_styrer 20:29          
@Bugen Når jeg for det jo kun i Danmark det er sådan og slet ikke generelt for hele verdens fodbold... Det da forståeligt manden vil være fuldtids professionel istedet for at skulle have civilt job også træne fodbold efter fyraften. Tror da langt de fleste skiftede arbejdsgiver hvis de fik højere løn og kunne leve af det de drømmer om.
Steve Highway-61 23:01          
Like father like son
Torsdag 16. august