LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Skive slog AB og Roskilde sejrede til sidst

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Skive slog AB og Roskilde sejrede til sidst
Foto: Vejle Boldklub
Skive rykkede op på tredjepladsen i 1. division med en 1-0-sejr over AB, mens FC Roskilde holdt fast i andenpladsen med en 2-1-sejr over Næstved, der blev sikret helt til sidst.

Søndag skulle Skive forsøge at følge op på 2-0-sejren over Vejle Boldklub i forårspremieren, da de fik besøg af 1. divisions absolutte bundhold AB. 

Det var AB, der havde bolden mest i en første halvleg, hvor der ikke var meget underholdning. Gæsterne havde dog også svært ved at komme frem til mere end halve chancer, og 0-0 var en logisk udgang på de første 45 minutter.

Selvom der var 21 point mellem de to hold i tabellen, gik der lang tid, før forskellen kunne ses på måltavlen. Gennembruddet kom efter 66 minutter, da Mathias Bersang klaskede til bolden fra lang afstand og sendte den i nettet til 1-0.

AB formåede ikke at svare igen, og så tog Skive de tre point. 

I lang tid så det ud til, at Skives sejr ville sende dem helt op på andenpladsen, da Vendsyssel tabte til HB Køge, og FC Roskilde var ved at smide point mod Næstved. Roskilde vandt dog helt til sidst, så Skive måtte nøjes med tredjepladsen.

Roskilde var kommet foran efter en halv time, da Morten Nielsen scorede fra straffesparkspletten. Jeppe Illum havde udlignet for Næstved, men i overtiden afgjorde Kristian Lindberg kampen til slutresultatet 2-1.


Af Peter Miles

5 kommentarer

Internazionale4everr!!! 16:04          
1-0, go´ tur hjem... Referatet på klubbens hjemmeside kommer jo nok igenigen til at rose alle mand til skyerne i en grad så man ikke fatter, hvorfor de tabte. Men niveauet er jo bare for lavt, uanset hvor godt der trænes, uanset hvor godt forberedt man er, hvor meget Ove C. har givet bagkæden defensiv knowhow, hvor meget Kim Boye råber dem op til hans "helt fantastiske" mentalcoach-sessions, som helt tydeligt har været meget bedre givet ud end en ny forsvarsspiller. Vi har ikke en chance, de andre er for gode og næsten alle for motiverede mod en oprykningsplads, med undtagelse af Næstved, Vejle, FC Frede og Nykøbing - men selv de hold taber vi jo til. Åh gud, så kommer man lige i tanke om, at gode gamle Linus Olsson spiller for Nykøbing og ikke for os - suk, verden er sgu af lave... Vejle kommer på besøg i næste uge, og der må holdet jo så bevise, at den påstand ikke passer. At vi faktisk har en chance mod de resterende hold i bund-5.
Det er lige før man tager sig selv i at tænke: "kun 1-0 nederlag denne gang, det er da fremskridt". Men altså... Jeg ved snart ikke hvad man skal sige. Man er ikke engang skuffet længere, så det er ikke det. Det der "for store til 2. division" banner, som kom op til Fremad Amager-kampen i sommer, hvor oprykningen var i hus, den nager mig stadig. Den vidner om en arrogance, både overfor en liga vi slet ikke kan begå os i, og en række vi nu ryger direkte tilbage til. Og denne gang er vi vitterligt ikke for store til 2. division, tværtimod. Der er massekontraktudløb, man skal finde ud af hvad man så kan finde på af løsninger, som ikke koster klubben noget. Det er dystre udsigter, synes jeg nok...

Spillerne med kontraktudløb går formentlig og glæder sig til de når dertil, ligesom man glæder sig til, når den røvsyge konfirmation man skal til i den anden ende af landet, engang er overstået. Alt imens må de gøre deres bedste for at smile, være glade og optimistiske, hvis nogen kommer for skade at spørge dem, hvordan moralen er.
Jeg kunne forstå på startopstillingen, at KK i dag tog plads på venstrebacken, i stedet for Simon Schultz. Hvis han er skadet, har man jo måttet stille som man nu kunne, men det understreger bare endnu engang, at en tyndt besat bagkæde, hvor midtbanespillere er nødt til at træde til, er uacceptabelt på det her niveau. Vi må ned. Ned på et niveau, hvor man kan bygge noget ordentligt op. På et ordentligt grundlag.
FrankAB 19:24          
Meget fin bskrivelse af hvordan mange føler det .
Jeg som sjældent kan se kampene kan heller ikke forstå de meget positive beskrivelser som står i hård kontrast til dety der skrives herinde.
Med 2 tabte 0-5 so foreløbig ....come back forsøg... ja så må jeg nok erkende min grad af normal jubeloptimisme når det gælder AB.....nu skal vækkes til live igen .

Langt forår ...men vel....nu vinder vi 8 -1 over Vejle :-)
ibejnar 21:10          
Super indlæg om tingenes tilstand i AB. Og jeg er helt enig i at vores sportslige ledelse helt klar har undervurderet ligaen og fejlet big time i arbejdet med trupsammensætningen. Nu kan man sige at mange har været efter vores backkæde og de mangler der er der - MEN altså der er jo lige så store problemer i det offensive spil nu. Vi skaber intet og er ikke i nærheden af at lave mål imod nogen - og ja så giver det som regel nul point når man ikke kan holde nullet ! Der forestår et kæmpe arbejde med at få sammensat en trup til sommer, der VIL AB og øjeblikkelig kan få os på kurs imod en ny tørn i 1. div. Vi har mange med kontrakudløb og jeg tænker da at rigtig mange af dem skal videre. Men vi har også rigtig mange talentfulde unge spillere, der vil have rigtig godt af en ny positiv start i 2 div. Jeg mener stadig vores træner er den helt rigtige til de nye projekt. Ingen kan lave mirakler med det materiale i en hård 1. division men han skal virkelig arbejde hårdt frem imod det kommende efterår og få dem ud, der nu i stort set hver eneste kamp har vist de ikke har niveauet og måske indstillingen. Ingen navne nævnt.
SkiveIK 22:00          
AB hoppede i samme fælde som Vejle.
Skive stiller sig planmæssigt ned, lader modstanderen have bolden og venter på kontramulighederne.
Modstanderen føler sig trygge ved situationen fordi de har bolden, men reelt producerer de ikke det der ligner en farlig chance, og Skive får et mål og vinder med clean sheet.

Sindssygt at 28 årige Lawal er Skives klart ældste i dag, og at det unge hold gang på gang kan få point og holde sig til i toppen, med en træner som tilmed er deltids træner, ligesom truppen i øvrigt er det.

Fortjent!
Tup154b 16:29          
Er det bare mig, men jeg kan ikke finde artiklen om, at Næstved endelig har fyret Mogens Krogh???
Søndag den 20. august
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Avis: Sviatchenko er klar på FCK-skifte
Søndag 20. august kl 08:57
Sevilla kiksede i Kjærs debut
Søndag 20. august kl 00:35
Niels F: Billing har lidt taget røven på os
Søndag 20. august kl 09:17
Solbakken: Er blevet tilbudt 100 spillere
Søndag 20. august kl 11:22
Pochettino bekymret for spillernes magt
Søndag 20. august kl 12:15

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

FCK's albue-protest afvist af UEFA
Torsdag 17. august kl 15:08
Liverpool-kaptajn opgiver at påvirke Coutinho
Tirsdag 15. august kl 09:28
Diego Costa til Chelsea: Jeg er ikke kriminel
Mandag 14. august kl 08:46
Barcelona bekræfter Paulinho-køb
Mandag 14. august kl 13:13
Brøndby anlægger ny træningsbane
Tirsdag 15. august kl 10:33
Rasmus Thelander skifter til FC Zürich
Tirsdag 15. august kl 11:01
Van der Vaart: Taler med FCM om kontrakten
Torsdag 17. august kl 07:38
Ronaldo så rødt i Reals Clasico-sejr
Søndag 13. august kl 23:54
Galatasaray køber West Ham-skuffelse
Tirsdag 15. august kl 08:45
Agent: Barca tilbød Agger kontrakt i 2013
Fredag 18. august kl 11:24
F.C. Internazionale - FFFP
23:06
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
23:06
Alonso dukkede Spurs i intenst London-derby
23:06
Brøndby-træner tager ansvaret for udvisning
23:06
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
23:05
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
23:05
AGF slog Brøndby i hæsblæsende drama
23:03
AC Milan - Capitano #LB19
23:03
Barca hentede sikker sejr over Betis
23:03
AC Milan - Capitano #LB19
23:02
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
23:02
Brøndbytråden
23:01
Neymar satte PSG´s vilde målfest i gang
23:01
Inter tog overbevisende sejr over Viola
23:00
Yksi kaksi - tråden om finsk indebandy
23:00
Neymar satte PSG´s vilde målfest i gang
23:00
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
22:59
Milan sejrede stort - Lazio skuffede
22:59
F.C. Internazionale - FFFP
22:59
Mukhtar: Kørte ikke for os i første halvleg
22:59
Barca hentede sikker sejr over Betis
22:58
Solide Hobro sænkede Lyngby
22:56
Esbjerg fB... Bunden nået...
22:55
F.C. Internazionale - FFFP
22:55
Neymar satte PSG's vilde målfest i gang
22:54