LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Skuffet FCH-målscorer: Vi var fandme ringe

| Superligaen | 6 kommentarer
Skuffet FCH-målscorer: Vi var fandme ringe
Foto: Jan Christensen / Getty Images
FC Helsingørs Anders Holst erkender, at Lyngby var bedst i søndagens kamp, men påpeger, at Helsingør selv gjorde Lyngby gode.

Oprykkerne fra FC Helsingør tabte søndag for femte gang i Superligaen i denne sæson, da Lyngby vandt kampen på Lyngby Stadion med 3-1.

Anders Holst scorede Helsingørs mål på straffespark og erkender, at Lyngby var bedst i kampen, men påpeger samtidig, at Helsingør slet ikke var gode nok.

- Man kan godt kalde det overmatchet, men det skyldes, at vi ikke selv var der, for jeg føler ikke, at Lyngby er det bedste hold, vi har mødt i denne sæson. Det er et stærkt hold, men de fik det også alt for nemt, siger Holst til bold.dk.

- Vi fik dem til at se gode ud i denne kamp, og det var vores egen skyld, at der var så stor forskel. Lyngby fortjente selvfølgelig sejren, men vi var fandme også ringe.

Trods skuffelsen er Holst ikke i tvivl om, at Helsingør-holdet nok skal få rejst sig før næste runde, hvor FC København kommer på besøg.

- Vi var der ikke 110 procent mod Lyngby. Det bør ikke være en mulighed, at man ikke er helt klar, for så får man ørerne i maskinen i Superligaen, og det gjorde vi også i dag, men man altid helt klar i kampe mod FCK.

- Man kan godt kalde det et wake up call. Det skal det i hvert fald være. Nu har vi ikke spillet kampen mod FCK endnu, men vi skal bruge den her præstation til noget positivt, og jeg er sikker på, at vi nok skal være der til næste kamp.

Er det kampe som den mod FCK, som mange af jer Helsingør-spillere, der ikke har spillet specielt mange Superliga-kampe, glæder sig ekstra meget til?

- Man glæder sig sindssygt meget til hver eneste kamp i Superligaen, og det er også derfor, jeg er så skuffet over, at vi ikke var der mere mod Lyngby.

- Hver Superliga-kamp er mega fed at spille, og når man først har prøvet det her, vil man ikke prøve noget andet. Selvfølgelig er FCK noget specielt, og vi glæder os sindssygt meget, men det gør vi til alle kampe i denne række, siger Holst til bold.dk.

FC Helsingør ligger efter otte runder nummer ni i Superligaen.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

BluesKTBFFH 09:35          
Nu må heldet da også snart svinde op. Spillet har været elendigt hele vejen igennem, og kun nogle heldige forsvarskiks af modstandere, har tilladt serie-holdet FCH at komme til åbne chancer.

De har vel solgt de 3 eneste på holdet, der egentlig kunne spille fodbold.
Jeg forudser en tør tør stribe nederlag i træk og forventer det bliver tydeligtgjort at vi har med halvtids-profesionnelle, der bruger 18 timer om ugen ved siden af fodbolden i Føtex Food.
Polkagrisen 10:25          
Hvis Helsingør er et seriehold, hvad er Viborg så ?

Hvad siger det om Viborg, at de ikke kan slå en flok halvtids-professionelle, der bruger 18 timer om ugen ved siden af fodbolden i Føtex Food ?
Ups And Down 10:55          
Av...Det gør stadig ondt at i røg ned i 1. div sendt ned af et serie-hold som du så flæbet kalder FCH holdet...Det viser lidt om Viborgs standard...Tænk lidt over det!!!
Xperten1 11:29          
Jeg så kampen i går og var decideret rystet over, at et superliga hold kan være så elendige som FCH... Tilbage til 12 hold i ligaen og det kan da ikke gå hurtigt nok! Når man tager et kig på FCH´s spillertrup kunne det lige så godt være et 2 divisions hold, som det kunne være et superliga hold. Ja det var en stor præstation sidste sæson, men tvivler på at heldet kan være med dem endnu en sæson. Desuden har de reelt set vel solgt deres 4 bedste spillere?? Riel, Aaquist, Vito, Minor? Og hentet en Akharraz der er mere skadet end han spiller fodbold? Det ser skidt ud...
XSDU 15:19          
Jeg troede ærligt talt at de der forsmåede VFF fans, var færdige med at skabe sig, men altid god underholdning når de lige popper op, en gang imellem.

Naturligvis vil der være kampe hvor Helsingør taber. Men ligefrem til at man på baggrund af det vil tilbage til 12 hold i ligaen, er vist lidt en overdrivelse.

Det ville jo være møg hamrende naivt hvis man troede, at de slet ikke ville tabe til bedre hold i denne sæson.

Det positive er indstillingen. Nu forventer jeg ingen mirakler mod FCK, selv om at de ikke er hvor de plejer at være, men FC Helsingør skal nok rejse sig og tage flere sejre i sæsonen. Jeg taler ikke om at de kommer i top 6, det tvivler jeg nemlig selv på, men selv hvis de skulle ende med at gå direkte ned, så er jeg ret sikker på, at de set over hele sæsonen, ikke kommer til at gøre det væsentligt værre end eksempelvis EfB, der jo gik direkte ned i sidste sæson.
Indersiden7 18:38          
Jeg er siker på at du nok skal blive ved med at snakke dig på holdet, uanset hvor ringe du selv er, så må det være fedt at vide, at du altid spiller (samme som Riel) og hvad er det lige for en erfaring du har med at spille mod FCK? Lige nu er der ikke noget FCH koncept. Hele den spillestil klubben så flot slog sig op på, eksisterer jo ikk mer. Nu er det lange hovedløse bolde frem og slut med det smukke hurtige spil langs jorden. Ryg i bare tilbage i 1 div. for kønt er det ikke.
Onsdag den 20. september
Tirsdag den 19. september
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Ustyrlige Messi med fire mål i 6-1-sejr
Tirsdag 19. september kl 23:51
Klopp revser sit forsvar efter exit
Onsdag 20. september kl 07:39
Leicester gjorde det af med Liverpool
Tirsdag 19. september kl 22:39
Warnock: Sælger måske Zohore til januar
Tirsdag 19. september kl 17:05
Mukhtar: Ingen vil spille fodbold mod os
Onsdag 20. september kl 06:51

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Koeman frustreret over Mourinho-kommentar
Mandag 18. september kl 09:33
Ståle: Brøndby har alle tiders chance for guld
Torsdag 14. september kl 06:37
Danmark hopper 20 pladser frem på ranglisten
Torsdag 14. september kl 10:36
Thomas S. ærgrer sig over misset City-skifte
Tirsdag 19. september kl 15:15
Mourinho åbner op for omskoling af Lindelöf
Onsdag 13. september kl 21:01
Conte om Luiz-karantæne: Jeg stoler på AC
Mandag 18. september kl 13:58
Agent: Cardiff afviste rekordbud på Zohore
Torsdag 14. september kl 07:09
Rosenborg køber Lerkendal Stadion
Tirsdag 19. september kl 09:05
16-årig Genoa-komet: Zlatan er mit idol
Mandag 18. september kl 10:07
Bendtner målløs over landsholds-modtagelse
Torsdag 14. september kl 16:37
Verdens vildeste overskrift!
16:43
Verdens vildeste overskrift!
16:42
Benzema forlænger med Real Madrid
16:38
FCK - Bliv Kusk!
16:36
Lagerbäck: Ødegaard har et enormt potentiale
16:36
Verdens vildeste overskrift!
16:32
Riddersholm ryster posen i pokalen
16:32
Inter: Ingen frikøbsklausul i Perisic-kontrakt
16:31
Hvidovre topper - Hillerød er bundprop
16:31
Verdens vildeste overskrift!
16:30
Benzema forlænger med Real Madrid
16:29
FCK - Bliv Kusk!
16:28
Brighton henter Tim Krul permanent
16:24
Brighton henter Tim Krul permanent
16:24
Real Madrid dominerer FIFPro-liste
16:23
Lopetegui: Kompliceret Costa-situation
16:21
James i hopla i Bayern-triumf
16:16
Brighton henter Tim Krul permanent
16:15
Lagerbäck: Ødegaard har et enormt potentiale
16:12
Watford-østriger forlænger til 2021
16:10
Brighton henter Tim Krul permanent
16:06
Lagerbäck: Ødegaard har et enormt potentiale
16:05
Benzema forlænger med Real Madrid
16:04
Verdens vildeste overskrift!
16:03
Benzema forlænger med Real Madrid
16:01