LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement
bold.dk søger deltidsjournalist bold.dk søger en fodboldentusiastisk deltidsmedarbejder til at skrive fodboldnyheder aftentimer og weekender. Ansættelse snarest muligt.

Danmarks største fodboldhjemmeside søger en ny medarbejder til freelanceholdet med ansættelse snarest muligt. Stilingen er normeret til ca. 10 timer ugentligt.

bold.dk er en lille redaktion bestående af tre fuldtidsansatte journalister samt en gruppe fodboldgale freelancere, der dækker aftentimer og weekender.

Dine arbejdsopgaver bliver at skrive danske og udenlandske fodboldnyheder fra vores kontor i København, samt at ringe og få kommentarer fra hovedpersonerne selv.

Du skal være hurtig til at finde og vinkle en historie, skelne stort fra småt, og brænde for fodboldstoffet, der skal leveres præcist og nuanceret. Du har erfaring med at arbejde ved en computer, du skriver hurtigt og præcist, og du kender Internettet som din egen baglomme.

Vi forlanger ikke, du er uddannet journalist, men vi forventer, at du er stærk til at kommunikere. Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse.

Det er et ufravigeligt krav, at du kan arbejde fra vores redaktion i København. Det allervigtigste er, at du ved mere om dansk og udenlandsk fodbold end ham eller hende, der sidder ved siden af dig og også tjekker bold.dk hvert 20. minut ? og hurtigt og præcist kan formidle din viden.

Send en ansøgning og CV snarest muligt til jesper@bold.dk. I ansøgningen skal du bl.a. forklare om din viden om og tilknytning til fodboldens verden. Du skal også vedlægge en artikel skrevet i bold.dks stil om en aktuel kamp eller begivenhed i fodboldens verden.

Spørgsmål til jobbet stilles til Jesper Helmin på jesper@bold.dk eller 61663553