LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

bold.dk dækker kvindefodbolden tæt

| bold.nyt | 0 kommentarer
bold.dk dækker kvindefodbolden tæt
Foto: Getty Images
bold.dk udvider fra 20. marts paletten med kvindefodbold. Landsholdet, 3F Ligaen og danskerne i udlandet vil være omdrejningspunktet i dækningen.

bold.dk har i en lang årrække haft en førende position blandt danske fodboldmedier. Den position er bygget op via stor fokus på al dansk fodbold fra landsholdet til 2. division, krydret med dækning af danskerne i udlandet og de store udenlandske ligaer.
 
Nu udvider bold.dk udbuddet yderligere, når kvindefodbolden gør sit indtog på sitet. Også her vil bold.dk dække bredt, og på paletten er både landsholdet, 3F Ligaen og danskerne i udlandet.
 
- Vi har gennem to år haft en tæt dialog med DBU og klubberne om dækningen af kvindefodbold på bold.dk. Vi har arbejdet hårdt på at finde det helt rigtige koncept og tidspunkt og mener nu, at vi i fællesskab kan løfte sporten mediemæssigt, siger bold.dks redaktør, Jesper Helmin. 

- Kvindefodbolden rummer et stort potentiale, og vi håber, at vi med massiv og seriøs dækning på bold.dk kan være med til at forløse dette potentiale, for det fortjener spillerne, der dagligt arbejder mindst lige så hårdt deres mandlige kolleger for at opnå succes. 

I Kvindedivisionsforeningen glæder næstformand Kim Kjærhus sig over, at den langstrakte dialog har ført til en aftale mellem bold.dk og kvindeklubberne.
 
- Aftalen med bold.dk er en milepæl for klubberne i 3F Ligaen. bold.dk er suverænt Danmarks førende online fodboldmedie, og redaktionel dækning her vil øge interessen for dansk kvindefodbold på klubplan hos det brede danske fodboldpublikum, siger Kim Kjærhus. 

- Ligesom DR?s TV-dækning af kvindelandsholdet har øget tilskuer- og medieinteressen for landsholdet tror vi, at synligheden på bold.dk vil styrke interessen for kampene i 3F Ligaen og medvirke til at bringe flere tilskuere på stadion ? eksempelvis til forårets slutspil om DM-titel og medaljer. 

Brøndbys kommercielle leder Christian Taylor, der på vegne af de kommercielle ledere i 3F Ligaen har deltaget i projektet, tror på, at øget fokus på kvindefodbolden vil gavne klubberne på flere fronter.
 
- Vi er rigtig glade for, at fokussen har været stigende indenfor kvindefodbold på det seneste. Selv om der stadig er et stort behov for at arbejde med opmærksomheden, så er nyheden om, at bold.dk, som nok er Danmarks førende fodboldmedie, fremover vil skrive nyheder, historier og vise livescores fra 3F Ligaen fantastisk, siger Taylor. 

- For os, der har fokus på det kommercielle arbejde forbundet med 3F Liga-holdene, er nyheden samtidigt en kæmpe hjælp når det gælder redskaber, der hjælper med både at skabe opmærksomhed og en forbedret økonomi. 

bold.dk lancerer kvindesektionen, der bliver en integreret del af bold.dk, 20. marts. Det er dagen, hvor årets spiller, årets talent og årets 3F Liga-spiller hædres ved Dansk Fodbold Award


Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

DBU hyrer Lene Terp som talentchef
DBU har, for at sikre fokus på talentudviklingen for piger, ansat den nuværende U17-landstræner Lene Terp som talentchef.
Udvikling prioriteres højt hos Agnete Nielsen
Agnete Nielsen er glad for sit skifte fra BSF til topholdet Fortuna Hjørring, hvor hun vil forsøge at udvikle sig yderligere som spiller.
Linköpings og Arnth henter ny sejr
Suveræne Linköpings er godt kørende for tiden med fire sejre i træk. Søndag blev det til en 2-0-sejr ude mod Vittsjo.
To stærke spillere til BSF
3F Ligaklubben BSF har sikret sig Amalie Thestrup fra Vejle Boldklub og Chirine Lamti i Greve. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.
Sundby henter keeper i Brøndby
1. divisionsklubben Sundby har sikret sig keeperen Amanda Brunholt, som kommer til klubben fra Brøndby på en etårig aftale.
Fortuna Hjørring gafler ung profil i BSF
Fortuna Hjørring har skrevet en etårig kontrakt med den 18-årige midtbanespiller Agnete Nielsen, der kommer til fra BSF.
KoldingQ-anfører ser tilbage på sæsonafslutningen
Det lykkedes ikke KoldingQ for tredje år i træk at hænge et sæt medaljer om halsen, men holdets anfører Lotte Troelsgaard hæfter sig ved opløftende ting.
Fortuna siger farvel til finsk duo
Fortuna Hjørring forlænger ikke med den finske landsholdsduo Tulja Hyyrynen og Nora Herum, ligesom også norske Guro Pettersen forlader klubben.
Ung Skovbakken-topscorer hylder holdindsats
Skovbakkens Signe Andersen fik endnu engang netmaskerne til at blafre i lørdagens 3-1-sejr over Vejle. Offensivspilleren glæder sig over bronzemedaljerne og hylder holdindsatsen.
Tre forlader BSF - nye spillere søges
BSF siger farvel til tre spillere i form af Laura Pedersen, Josefine Krum og Agnete Nielsen, og klubben søger derfor efter nye spillere i sommerpausen, som har lyst til at spille for BSF i 3F Ligaen.
SønderjyskE-træner: Havde forventet top tre
Den nu tidligere SønderjyskE-træner Kim Foder fortæller, at han havde forventet en placering i top tre, men erkender, at der har været hårde modstandere.
Sara Thrige glæder sig til Fortuna-udfordring
21-årige Sara Thrige glæder sig til at tage skridtet fra KoldingQ til Fortuna Hjørring, hvor hun har sat sin signatur på en etårig aftale.
Fortuna snupper ung KoldingQ-duo
Fortuna Hjørring har sikret sig 21-årige Sara Thrige og 20-årige Ida Guldager fra KoldingQ.
KoldingQ siger farvel til tre
KoldingQ siger denne sommer farvel til Signe Schioldan, Sara Thrige Andersen og Ida Guldager. Allerede nu er klubben på udkig efter erstatninger, fortæller sportschef J.P. Nielsen.
Varde henter ungt talent i SønderjyskE
3F Liga-oprykkerne Varde har sikret sig offensivspilleren Sophia Husted, som hentes i SønderjyskE.
Simone Boye: Rosengård og jeg et rigtig godt match
Simone Boye glæder sig over skiftet fra Brøndby til FC Rosengård i den svenske Damallsvenskan, som hun mener er et rigtig godt match.
Brøndby-anfører skifter til FC Rosengård
Brøndbys rutinerede anfører Simone Boye skal den kommende sæson tørne ud for FC Rosengård i Sverige. Landsholdsprofilen har skrevet under på en toårig kontrakt.
Troelsgaard før EM: Vi er topmotiverede
Den 16. juli tager det danske landshold hul på sommerens EM, og det er en flok topmotiverede spillere, der vil møde ind til slutrunden, fastslår landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard.
Ung Brøndby-profil udtaget til EM efter hektisk halvår
Landstræner Nils Nielsen har sat navne på de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark ved næste måneds EM. Blandt de udtagne er Nicoline Sørensen, der af mange betegnes som et af Danmarks største talenter.
11 udlandsprofessionelle i dansk EM-trup
11 af 23 spillere i den EM-trup, som Nils Nielsen netop har udtaget, spiller til daglig i udlandet. Nadia Nadim og Pernille Harder er blandt navnene.
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Brøndby henter Kasper Fisker
Mandag 26. juni kl 09:35
Brøndby lejer Besar Halimi
Mandag 26. juni kl 12:04
Ståle: Okore skal væk - Kusk og Toutouh bliver
Mandag 26. juni kl 15:31
Fisker: Zorniger betød meget for mit valg
Mandag 26. juni kl 13:29
Medie: Morata er tæt på United-skifte
Mandag 26. juni kl 18:29

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Brøndby henter Kasper Fisker
Mandag 26. juni kl 09:35
Bild: Brighton vil lægge 90 mio. for Delaney
Tirsdag 20. juni kl 22:56
Agent: Umuligt for Laudrup at træne i Qatar nu
Tirsdag 20. juni kl 22:46
Officielt: AGF henter Jakob Ankersen
Onsdag 21. juni kl 14:18
BBC: Liverpool køber Mohamed Salah
Tirsdag 20. juni kl 16:38
Juventus bekræfter: Dani Alves smutter
Onsdag 21. juni kl 19:01
Officielt: Liverpool kaprer Salah
Torsdag 22. juni kl 21:58
Brøndby lejer Besar Halimi
Mandag 26. juni kl 12:04
FCK har tidligere overvejet Bendtner
Søndag 25. juni kl 17:51
Vejle køber Vendsyssel-profil
Tirsdag 20. juni kl 09:33

Kvindebold debat