LeoVegas.dk ready? betfair Roskilde Festival 2017 fodboldrejser Advertisement

Thrige er nomineret for andet år i træk

| Danmark | 0 kommentarer
Thrige er nomineret for andet år i træk
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk
KoldingQ-spilleren Sara Thrige Andersen er for andet år i træk nomineret til prisen som Årets Talent 2016. Nicoline Sørensen fra Brøndby IF og Fortuna Hjørring-spillerne Laura Frank og Maria Lindblad Christensen er med i opløbet om den fornemme pris.

Sidste år vandt Brøndby IF's Stine Larsen prisen som Årets Talent ved Dansk Fodbold Award. Forsvarstalentet får dog svært ved at gentage bedriften i år, da hun ikke er blandt de nominerede til årets fodboldshow, der i aften løber af stablen i Forum Horsens.

Som Årets Talent 2016 er KoldingQ-spilleren Sara Thrige Andersen blandt de nominerede for andet år i træk, og hun er i selskab med Nicoline Sørensen fra Brøndby IF og Fortuna Hjørring-spillerne Maria Lindblad Christensen og Laura Frank.

Den 20-årige Sara Thrige Andersen var med til at vinde DM-bronze med KoldingQ-holdet i sommer, samtidig med hun var med til at hive en tredjeplads med hjem fra den årlige Algarve Cup med A-landsholdet.

Hovedpersonen selv glæder sig over udnævnelsen, og ser det som en stor ære.

- Jeg er helt vildt stolt af at være nomineret, både i år og sidste år, og jeg synes, at det er en stor ære. Begge år har jeg været vildt overrasket over at være blandt de nominerede, da der er rigtig mange dygtige spillere på og omkring min årgang, så det har været to virkelig gode overraskelser, siger Sarah Trige Andersen til bold.dk og fortsætter:
.
- Det er en stor anerkendelse at få, også selvom jeg ikke vandt sidste år, og lige meget hvordan det forløber i år, er det stadig en dejlig anerkendelse at få. Alt det hårde arbejde, man laver hver dag, bliver der lagt mærke til, og det er dejligt.

Den rutinerede landsholdskeeper Stina Lykke Petersen, der for nyligt skiftede til netop KoldingQ, kalder nomineringen af holdkammeraten Sara Thrige Andersen fortjent.

- Set i forhold til hvornår hun startede på landsholdet, så synes jeg, hun har udviklet sig rigtig meget. Hun er blevet hurtigere i hendes beslutninger og forudser spillet bedre. Derudover er hun blevet mere boldsikker, og er rigtig god til at turde at få bolden også i pressede situationer, siger Stina Lykke Pedersen til bold.dk.

KoldingQ-holdet har i vinterpausen sagt farvel til en stor profil i Sanne Troelsgaard, der er skiftet til den svenske storklub FC Rosengård, og det giver mere ansvar til de unge spillere, fortæller Kolding-keeperen.

- Hun har fået en noget større rolle i Kolding, efter at Sanne er smuttet. Det er hende og Ida, der sammen styrer midtbanen. På den front har hun også fået mere ansvar, samtidig med hun også er begyndt at tage mere ansvar. Hun er inde i en rigtig god udvikling, og jeg synes, det er meget fortjent, hun er en del af det felt som årets talent.

Hvem der løber af sted med statuetten, afgøres i aften.


Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

To stærke spillere til BSF
3F Ligaklubben BSF har sikret sig Amalie Thestrup fra Vejle Boldklub og Chirine Lamti i Greve. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.
Sundby henter keeper i Brøndby
1. divisionsklubben Sundby har sikret sig keeperen Amanda Brunholt, som kommer til klubben fra Brøndby på en etårig aftale.
Fortuna Hjørring gafler ung profil i BSF
Fortuna Hjørring har skrevet en etårig kontrakt med den 18-årige midtbanespiller Agnete Nielsen, der kommer til fra BSF.
KoldingQ-anfører ser tilbage på sæsonafslutningen
Det lykkedes ikke KoldingQ for tredje år i træk at hænge et sæt medaljer om halsen, men holdets anfører Lotte Troelsgaard hæfter sig ved opløftende ting.
Fortuna siger farvel til finsk duo
Fortuna Hjørring forlænger ikke med den finske landsholdsduo Tulja Hyyrynen og Nora Herum, ligesom også norske Guro Pettersen forlader klubben.
Ung Skovbakken-topscorer hylder holdindsats
Skovbakkens Signe Andersen fik endnu engang netmaskerne til at blafre i lørdagens 3-1-sejr over Vejle. Offensivspilleren glæder sig over bronzemedaljerne og hylder holdindsatsen.
Tre forlader BSF - nye spillere søges
BSF siger farvel til tre spillere i form af Laura Pedersen, Josefine Krum og Agnete Nielsen, og klubben søger derfor efter nye spillere i sommerpausen, som har lyst til at spille for BSF i 3F Ligaen.
SønderjyskE-træner: Havde forventet top tre
Den nu tidligere SønderjyskE-træner Kim Foder fortæller, at han havde forventet en placering i top tre, men erkender, at der har været hårde modstandere.
Sara Thrige glæder sig til Fortuna-udfordring
21-årige Sara Thrige glæder sig til at tage skridtet fra KoldingQ til Fortuna Hjørring, hvor hun har sat sin signatur på en etårig aftale.
Fortuna snupper ung KoldingQ-duo
Fortuna Hjørring har sikret sig 21-årige Sara Thrige og 20-årige Ida Guldager fra KoldingQ.
KoldingQ siger farvel til tre
KoldingQ siger denne sommer farvel til Signe Schioldan, Sara Thrige Andersen og Ida Guldager. Allerede nu er klubben på udkig efter erstatninger, fortæller sportschef J.P. Nielsen.
Varde henter ungt talent i SønderjyskE
3F Liga-oprykkerne Varde har sikret sig offensivspilleren Sophia Husted, som hentes i SønderjyskE.
Simone Boye: Rosengård og jeg et rigtig godt match
Simone Boye glæder sig over skiftet fra Brøndby til FC Rosengård i den svenske Damallsvenskan, som hun mener er et rigtig godt match.
Brøndby-anfører skifter til FC Rosengård
Brøndbys rutinerede anfører Simone Boye skal den kommende sæson tørne ud for FC Rosengård i Sverige. Landsholdsprofilen har skrevet under på en toårig kontrakt.
Troelsgaard før EM: Vi er topmotiverede
Den 16. juli tager det danske landshold hul på sommerens EM, og det er en flok topmotiverede spillere, der vil møde ind til slutrunden, fastslår landsholdsprofilen Sanne Troelsgaard.
Ung Brøndby-profil udtaget til EM efter hektisk halvår
Landstræner Nils Nielsen har sat navne på de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark ved næste måneds EM. Blandt de udtagne er Nicoline Sørensen, der af mange betegnes som et af Danmarks største talenter.
11 udlandsprofessionelle i dansk EM-trup
11 af 23 spillere i den EM-trup, som Nils Nielsen netop har udtaget, spiller til daglig i udlandet. Nadia Nadim og Pernille Harder er blandt navnene.
KoldingQ-træner: Vi skal være stolte
Fem Troelsgaard-kasser og en samlet 10-0-sejr mod BSF var ikke nok til bronzemedaljer. KoldingQ's træner Kian Bruusgaard mener dog, at holdet skal være stolt af præstationen.
Thomas Maale bliver cheftræner i BSF
BSF har ansat Thomas Maale som cheftræner for den kommende sæson. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.
Linköpings og Rosengård hentede vigtige sejre til topstriden
Danskerholdene Linköpings og Rosengård hentede begge tre vigtige point til topstriden, da Kvarnsvedens og Vittsjo søndag blev besejret.
Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Dansk scout bekræfter Everton-skifte
Søndag 25. juni kl 12:06
Donnarumma sværger Raiola troskab
Søndag 25. juni kl 16:28
FCK har tidligere overvejet Bendtner
Søndag 25. juni kl 17:51
Lyon: Lacazette koster 480 mio. kr, Arsenal
Søndag 25. juni kl 13:38
Keita-agent: Salg er eneste mulighed
Søndag 25. juni kl 10:16

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Absalonsen er færdig i SønderjyskE
Mandag 19. juni kl 14:13
Youssef Toutouh vil forlade FCK nu
Mandag 19. juni kl 19:30
Avis: Brøndby lurer på Marcondes
Tirsdag 20. juni kl 07:58
Brøndby tester Mainz-spiller
Mandag 19. juni kl 12:22
Bild: Brighton vil lægge 90 mio. for Delaney
Tirsdag 20. juni kl 22:56
Officielt: AGF henter Jakob Ankersen
Onsdag 21. juni kl 14:18
Agent: Umuligt for Laudrup at træne i Qatar nu
Tirsdag 20. juni kl 22:46
BBC: Liverpool køber Mohamed Salah
Tirsdag 20. juni kl 16:38
FCK skal op mod Zilina
Mandag 19. juni kl 12:28
Real-boss: Cristiano er meget sur på pressen
Tirsdag 20. juni kl 08:18

Kvindebold debat