Luk

Årets FIFA-hold i 2021: Hvem skal med?

Det er tid til at finde årets hold i FIFA 22. Vi giver her på bold.dk vores bud, men hvem, mener du, skal på Team of The Year?

2021 var et vildt fodboldår, som både vil blive husket for corona-udfordringer og en fantastisk EM-slutrunde, hvor Danmark nåede helt til semifinalen, mens Italien løb med pokalen.

Du kan selv være med til at afgøre, hvilke spillere du om ganske få dage kan være heldig at pakke ud i FIFA 22 på Team of The Year.

Hvem var de bedste spillere i 2021, og hvem skal på årets hold? 

Der findes ingen facitliste, men på bold.dk giver vi her vores bud, som du kan lade dig inspirere af eller helt se bort fra og komme med din helt egen vurdering af, hvordan årets hold skal se ud.

EA Sports, der står bag den legendariske FIFA-serie, har 80 nominerede spillere til Team of The Year. Der er syv målmænd, 25 forsvarsspillere, 26 midtbanespillere og 22 angribere.

Tjek alle de nominerede spillere og giv dit eget bud på årets hold her.

Der stilles op i en 4-3-3, og bold.dk's bud følger her:

Målmand Gianluigi Donnarumma

Gianluigi Donnarumma var helt fantastisk under sommerens EM-slutrunde og spillede en enorm rolle i den italienske triumf. Donnarumma, som i sommer skiftede AC Milan ud med PSG, blev kåret til EM's bedste spiller.


Højreback Kyle Walker

Kyle Walker havde et flot 2021, hvor han vandt Premier League med Manchester City og var i både Champions League- og EM-finalen, hvor han dog måtte nøjes med andenpladsen. Den lynhurtige og bomstærke spillede på et højt niveau gennem hele året.


Midtstopper Simon Kjær

Simon Kjær havde en mindeværdig slutrunde, hvor han i Danmarks første kamp mod Finland trådte i karakter som en fremragende anfører. Kjær havde en flot slutrunde og gjorde det i 2021 også fremragende for AC Milan, hvor han dog sluttede året med en skade.


Midtstopper Ruben Dias

Den bomstærke portugiser Ruben Dias trådte i karakter som en forrygende forsvarsspiller for Manchester City i sidste sæson. Dias var blandt de allerbedste for både City og i Premier League, som han vandt med sin klub.


Venstreback Alphonso Davies

Canadiske Alphonso Davies har sat sig tungt på venstrebacken hos Bayern München. Davies og Bayern vandt det tyske mesterskab i suveræn stil, og igen i denne sæson virker backen og Bayern ustoppelige.


Defensiv midt Jorginho

Jorginho havde et uforglemmeligt 2021. Den italienske straffesparksekspert vandt Champions League med Chelsea, EM med Italien og kom på podiet til Ballon d'Or. Han er selvskrevet på Team of the Year.


Central midt Kevin De Bruyne

Få spillere kan levere på så højt niveau, som Kevin De Bruyne kan. Belgieren var forrygende for Manchester City i 2021 og viste også sine store kvaliteter for Belgien under EM, blandt andet mod Danmark.


Central midt Pedri

Pedri var i sidste sæson den store positive oplevelse for Barcelona i en ellers skuffende sæson, og under EM viste Pedri igen sine store kvaliteter for Spanien, hvor han blev kåret til turneringens bedste unge spiller.


Højrekant Lionel Messi

For mange var 2021 ikke det bedste år for Lionel Messi, men den lille argentiner vandt Copa America med Argentina og endte efterfølgende også med at vinde sin Ballon d'Or nummer syv. Messi var forrygende i foråret for Barcelona, inden han i sommer skiftede til PSG.


Central angriber Robert Lewandowski

Intet årets hold uden Robert Lewandowski. Den polske Bayern München-bomber hamrede mål ind på samlebånd i hele 2021 og endte nummer to på Ballon d'Or-podiet.Venstrekant Mohamed Salah

Liverpool formåede ikke at genvinde Premier League, men Mohamed Salah var både i sidste og i denne sæson særdeles stærkt spillende. Salah scorede 22 ligamål i sidste sæson og er i denne sæson allerede op på 16.


Giv dit eget bud på årets hold her! 

Denne artikel er sponsoreret af