LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Høje odds på afgørende El Clasico

Alles øjne rettes mod Real Madrid og Barcelona i La Liga. Holdene indtager de to øverste pladser i tabellen, og søndag kan meget blive sat på plads, når de tørner sammen på Bernabeu.

Inden den kamp er Real Madrid etter med 75 point og en kamp færre spillet, mens Barcelona er nummer to med 72 point. Så Barca er pisket til sejr, hvis de vil holde liv i mesterskabskampen.

Lang vej til Real-succes

Real Madrid spillede sig i midtugen i Champions Leagues semifinaler, men det krævede lidt en omvej mod Bayern München. Hjemmekampen mod tyskerne blev nemlig tabt med 2-1, og så måtte der forlænget spilletid til.

Her var Cristiano Ronaldo i storform, og han sørgede nærmest ene mand for at vende slaget og sikre Real en vild 4-2-sejr, og dermed er semifinalepladsen i hus.

I den kamp var Real igen uden Varane og Pepe, der begge plejer skader, og duoen må også sidde over mod Barca. Til gengæld ventes Gareth Bale tilbage.

Neymar må sidde over

Barcelona formåede til gengæld ikke at spille sig i semifinalerne i Champions League. Luis Enriques tropper havde ude tabt med 3-0 til Juventus, og hjemme måtte man i returen nøjes med 0-0.

Dermed skal al fokus nu rettes mod et stort comeback i ligaen, men i El Clasico bliver det uden stjernen Neymar, der afsoner den anden af tre karantænedage i det opgør.

Ude er også Rafinha og Aleix Vidal, men ellers ventes Luis Enrique at have en fuld trup at vælge fra.

Real skal have hævn

Kigger man tilbage på seneste El Clasico på Bernabeu, er det grim læsning for Real Madrid. I sidste sæson vandt Barcelona nemlig hele 4-0 i Reals hule, men Real vandt dog kampen i Barcelona 2-1.

I denne sæson har holdene mødt hinanden en enkelt gang, i december i Barcelona, og dengang sluttede det 1-1. Luis Suarez bragte Barcelona i front, mens Sergio Ramos i overtiden udlignede.

Høje odds på begge hold

Betfair er klar med høje odds til nye kunder, såfremt der findes en vinder i opgøret. Løber Real Madrid med sejren, er der otte gange pengene at hente, mens en Barca-sejr giver pengene hele 12 gange igen.

Sådan scorer du de høje odds

1: Gå til Betfair - klik her
2: Opret en gratis konto
3: Spil op til 100 kroner på Real Madrid eller Barcelona-sejr og få henholdsvis odds 8,0 og 12 hos Betfair
4: Gevinsten udbetales på attraktive bonusvilkår

Regler og betingelser skal overholdes. Tilbuddet gælder kun nye kunder som opretter sig hos Betfair via dette link.

Få det høje odds her   >