LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Kan City bryde CL-forbandelsen mod Eriksen og co?

Manchester City tager onsdag aften imod Tottenham på Etihad Stadium i returopgøret i Champions League-kvartfinalen, og de forsvarende engelske mestre har revanche til gode efter at have tabt det første opgør med 0-1.

Pep Guardiolas tropper drømmer om endelig at gå hele vejen i turneringen, der efterhånden er en forbandelse for den nyrige klub, hvis bedste samlede præstation er et smalt semifinalenederlag i 2016 til Real Madrid, der senere gik hen og vandt turneringen.

Christian Eriksen er stærk mod City

Hvis Manchester City skal slå Tottenham og gå videre til semifinalen for anden gang i klubbens historie, kræver det dog, at de formår at holde styr på den danske midtbanekreatør Christian Eriksen, der har en stærk statistik mod de lyseblå.

Tottenham-stjernen har således lavet fem mål og fem assists i 12 kampe mod Manchester City. Senest i det første opgør på Tottenham Hotspur Stadium, hvor den 27-årige dansker lagde op til Heung-Min Sons sejrsmål.

Også før Tottenham-tiden havde Christian Eriksen et godt tag på Manchester City. I 2012 scorede han således et mål og lavede en assist, da Ajax slog City i Champions League-gruppespillet. I kampen i Manchester, som endte 2-2, leverede han endnu en assist

Kigger man på de seneste 20 opgør mellem de to hold, er det dog Manchester City, der har håneretten. Det er således blevet til 11 City-sejr, syv sejre til Tottenham og to uafgjorte.

Hjemmeholdet er da også klare favoritter til onsdagens opgør, hvis du spørger bookmakerne. Hos Betfair kan du dog få et usædvanligt højt på kampen. Her giver en sejr til Manchester City således fem gange pengene igen.

Sådan scorer du de høje odds:

1: Gå til Betfair - klik her
2: Opret en gratis konto
3: Spil op til 100 kroner på, at Manchester City-sejr til odds 5.00 hos Betfair. Vinder dit valg, vil de forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning
4. Gevinsten udbetales som et gratis spil

Regler og betingelser skal overholdes. Tilbuddet gælder kun nye kunder, som opretter sig hos Betfair via dette link


Få det høje odds her   >
Denne artikel er sponsoreret af