Luk

Teambox styrer bødekassen fra Serie 6 til Superligaen

Teambox gør livet for bødekasseformændene nemmere helt fra Serie 6 til Superligaen.

De fleste fodboldspillere fra bunden af serieklubberne, til landsholdet og til Old Boys har på et eller andet tidspunkt lagt en skilling i holdets bødekasse.

Om det er glemte støvler, at falde i søvn til taktikmødet, et rødt kort for brok eller at tage udstyr på i den forkerte rækkefølge, kender vi alle én, som har lagt lidt i kassen. 

I Superliga-truppen i Lyngby Boldklub har de også en bødekasse, og her er man helt med på noderne.

Lyngbys bødekasseformænd, Mathias Hebo, Lasse Fosgaard og Nicolai Geertsen inddriver bøder og gæld via den digitale bødekasse-app, Teambox.

Artiklen fortsættes under billedet

Midtbanemotoren Hebo forklarer, at hverdagen er blevet nemmere for formændene med app'en.

- Det er skide smart, for systemet er sat op med MobilePay, så man bare kan anmode om pengene, og så bliver de sendt til tiden, siger Hebo til bold.dk.

- I gamle dage var det da meget hyggeligt med kontanter, men fodboldspillere er jo moderne, og med Teambox skal man hverken slæbe rundt på en tung pose med mønter eller bede folk om kontonumre, her er det bare et swipe, så står pengene der.

- Alle de forskellige administratorer af app'en kan bare logge ind og plotte bøderne ind, så står pengene der også.

Artiklen fortsættes under billedet

App store - Google Play

Bruges fra Serie 6 til Premier League

Mathias Hebo kalder en bødekasse for en vigtig del af en trup helt fra hyggespillerne i Serie 6 til superstjernerne i Premier League.

- Har det været et indbringende år bødemæssigt tager vi en weekend ud af landet, for eksempel at tage til Madrid før opstarten i januar. Det er fedt, at det ikke bare handler om fodbold, og det giver noget at få nogle sociale oplevelser og rykke lidt tættere sammen i bussen.

- Derfor betyder sådan en bødekasse noget for en trup. Det er selvfølgelig godt for alle, at folk ikke bare kan kaste med tingene og lade sit lort ligge, uden det koster noget, men når det samtidig også i sidste ende gør noget godt for truppen, det er jo bare optimalt.

- Det er ligegyldigt, om det er en Serie 4-klub, en Superliga-klub eller en Premier League-klub. Jeg tror, at bøderne er lidt større i Superligaen end i Serie 1 og tilsvarende nok endnu dyrere i Premier League, men alle steder er det en vigtig ting at have for en trup.

Artiklen fortsættes under billedet

App store - Google Play

TeamBox er win-win

I Lyngby hentes der dagligt bøder til kassen, som under normale omstændigheder giver en vigtig social tur for truppen i årets løb.

Det er derfor en ren win-win med Teambox.

- Det er det klassiske med at glemme dunke eller trøjer, at komme for sent og så videre, men vi har også 'fin fredag' i Lyngby, hvor vi skal møde til træning i skjorte, så det bliver da til nogle bøder undervejs i løbet af sådan en uge.

- Nu er jeg selvfølgelig ikke selv typen, som får mange bøder, men det kan godt løbe op, og derfor er det rart at have et nemt system at få pengene ind på.

- Vi bruger typisk bødekassen på at tage ud at spise og få en god oplevelse, hvor det hele ikke handler om fodbold.

Download Teambox her:

Artiklen fortsættes under billedet 

Artiklen fortsættes under billedet


Artiklen fortsættes under billedet

Denne artikel er sponsoreret af