LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vind en spilletrøje fra en La Liga-klub med bold.dk

Vind en fodboldtrøje fra en La Liga-klub!

bold.dk udlodder i samarbejde med La Liga hver uge en fodboldtrøje fra en La Liga-klub.

Se denne video og læs nedenstående tekst, så kan du svare på spørgsmålet på Facebook. Svarer du rigtigt, deltager du i konkurrencen om en fodboldtrøje med den klub, som videoen og teksten handler om - i dette tilfælde Leganes.

Leganes er en lille spansk klub i hovedstaden Madrid, og mandag aften kommer der fornemt besøg på holdets hjemmebane, Municipal de Butarque.

Det er den helt store Madrid-klub, Real Madrid, med stjerner som Karim Benzema, Gareth Bale og Sergio Ramos, som lægger vejen forbi naboerne til en kamp om tre point i La Liga.

Leganes har spillet på klubbens nuværende stadion, Butarque, siden 1998, hvor stadion blev indviet.

Der er plads til 11.450 tilskuere på Butarque, og en stor del af pladserne er optaget af sæsonkortholdere. Hele 10.300 mennesker har sæsonkort til Leganes' hjemmekampe.

Danske Martin Braithwaite spiller for Leganes på en lejeaftale og har tidligere været med til at møde Real Madrid på hjemmebane.

De to klubber mødtes således på Butarque i Copa del Rey i januar, og her scorede Braithwaite målet i 1-0-sejren. Det var dog ikke nok til avancement, da Real Madrid havde vundet den første kamp med 3-0.


Denne artikel er sponsoreret