Luk

1. division skifter navn

| 1. Division | 12 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - AGF
Superligaen Grundspil (02/02)
Bet25 4,00 3,55 1,92
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,00 3,60 1,85

1. division har det seneste år heddet Betsafe Ligaen, men ifølge bold.dks oplysninger skiftes navnet nu til NordicBet Ligaen.

Bookmakeren Betsafe har de seneste år smidt mange millioner i dansk fodbold, dels som en af sponsorerne bag Superligaen, dels som navnesponsor for 1. division, der det seneste år har heddet Betsafe Ligaen.

Når 1. divisionsklubberne om en god måneds tid igen går på banen, vil de dog, navnemæssigt, spille i en ny liga. Ifølge bold.dks oplysninger bliver det nemlig NordicBet som fremover vil have navnesponsoratet, således at 1. division bliver kendt under navnet NordicBet Ligaen.

Økonomisk kommer skiftet ifølge bold.dks oplysninger ikke til at have nogen betydning. NordicBet er således ejet af Betsson Group, som også ejer Betsafe, så der bliver blot tale om, at sponsoratet flyttes fra et af koncernens brands til et andet.

jesper@bold.dk

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jesper Helmin

12 kommentarer

ForzaBlue 13:51          
Hvorfor alt det besvær, hvis det alligevel er de samme som ejer Betsafe og NordicBet?

Er det bare for at bruge ligegyldige penge på at producere nyt logo, ny hjemmeside og nye bannere til stadion, hvis de altså bruger sådan noget. For så igen om et halvt år at skifte til et nyt navn?
Internazionale4everr!!! 13:53          
I al stilfærdighed bifalder jeg ikke, at disse hasard-virksomheder skal sponsorere fodbolden, når de nu- sådan som jeg ser det- i sig selv er en stor del af matchfixing problemet...
Ferguson41 14:00          
Fodbold og betting hænger uløseligt sammen, og har gjort det siden Tipslørdags start i 1969. Det er ikke bookmakernes skyld, at folk ingen moral har.
Infobesity 14:17          
Så er det derfor at Bold.dk har slettet de to indlæg i bold.snak som jeg oprettede i formiddags...
Jeg måtte åbenbart ikke ´afsløre´ før bold.dk selv.
Egentlig ret sølle! :)

- Ville ønske jeg havde taget et screen-shot af det, men kunne ikke lige få Fraps til at virke.
Internazionale4everr!!! 14:22          
@Ferguson41

Det er jeg klar over, men derfor anser jeg stadig hasardspil som direkte sponsor for fodbold, for usundt. Du skriver, at folks dårlige moral er et stort problem- jeg er fuldstændig enig.
ThemePark 15:46          
Infobesity, du kan være ganske rolig, jeg så ikke om det var dig, men jeg så godt et indlæg omkring at det stod på DBU Sjælland´s hjemmeside for Herfølge BK.
JLS 19:50          
Fodbold og betting hænger uløseligt sammen, og har gjort det siden Tipslørdags start i 1969. Det er ikke bookmakernes skyld, at folk ingen moral har.
Uhhh-ha.. Kan du lægge rundt regnet 20 år til.. Danske spil/Dansk Tipstjeneste har været på banen siden engang sidst i 40´erne.. Og ellers har du 100% ret i det med moralen...

Når det så er sagt, så forstår jeg i det hele taget ikke det, at firmanavngive en fodboldliga.. I folkemunde vil det aldrig hedde andet end 1 division.. Samme med Superligaen.. Var kun på de reklamefinancerede kanaler, at den hed Coca Cola-ligaen, Faxe Kondi-ligaen, og SAS-ligaen.. I folkemunde hed den sq aldrig andet end Superligaen, uanset hvad man kaldte den, hvilket man vel egentlig osse tog konsekvensen af til sidst...

Derudover er det vel osse værd, at nævne, at vi ingen tilfælde har af match-fixing herhjemme endnu.. Så hvad "Interforever" har så travlt med kan jeg ikk lige helt følge.. Ihvertfald ikke når det handler om Danmark.. Og er vel her der skal navngives en liga ifgl denne artikel.. Allerhøjst har vi et par eksempler på spillere der har spillet på egne kampe.. Og det sidste tilfælde (Wichmann) er faktisk slet ikke bevist.. Men skulle det forholde sig sådan, så har han endda spillet på sit eget hold som vinder - hvorfor han vel ikke kan beskyldes for, at kunne ha´ negativ indflydelse på kampens resultat, med et selvmål, eller straffe olign...
Onsdag 27. januar