Luk

10-1: FCM buldrede videre i Youth League

| International | 39 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland U19 - Rosenborg U19 10-1
UEFA Youth League Domestic Champions Path

Oscar Fraulo og Aral Simsir lavede begge hattrick, da FC Midtjyllands U19-hold gik videre til anden runde af Youth League efter en samlet 14-3-sejr over Rosenborgs ditto.

FC Midtjyllands unge akademister skulle tirsdag forsøge at gøre arbejdet færdigt mod norske Rosenborg i Youth League, da returopgøret fandt sted på EDC Arena i Ikast.

U19-holdet havde sikret sig et godt udgangspunkt i Norge, da det jyske mandskab hentede en 4-2-sejr den 30. september i Trondheim.

Derfor var banen kridtet op til avancement til anden runde i ungdommens Champions League, og det gjorde de i meget overbevisende stil. 

Faktisk med hele 10 scoringer.

Det startede helt, som det skulle for midtjyderne. Efter ni minutters spil kunne Andreas Nibe Hansen nemlig bringe hjemmeholdet foran efter en flad afslutning i det lange hjørne. 

Det var starten på et pres, som Rosenborg havde svært ved at hamle op med. Der gik dårligt nok fem minutter, før overliggeren blev nordmændenes redning, så resultattavlen ikke lyste 2-0, hvorefter de hvidklædte primært fokuserede på at forsvare og afværge det ene skud efter det andet. 

Efter 25 minutter gik den ikke længere. 

Oscar Fraulo, der fik 35 minutter for seniorerne i en pokalkamp mod Kjellerup i sidste måned, fordoblede hjemmeholdets føring i Ikast. 

Den 17-årige midtbanespiller modtog bolden dybt inde i feltet og kunne så hamre kuglen op i nettaget i overbevisende stil.

Man skulle tro, det var starten på en mindre ydmygelse, men så slog Rosenborg tilbage. 

Audun Vik prøvede lykken på kanten af feltet. Skuddet blev rettet af undervejs og efterlod dermed Christian Rust prisgivet i FCM-buret. 2-1.

Et resultat, som midtjyderne ikke accepterede at gå til pause med. 

Lige før pausefløjtet scorede angriberen Aral Simsir til 3-1 efter et tørt spark, der fik ekstra fart på grund af den regnvåde bane. Solid pauseføring til FCM.

Midtjysk målregn

Målstøvlerne havde Oscar Fraulo ikke taget af i pausen, for han skulle bare bruge to minutter i anden halvleg på at finde netmaskerne igen. Han erobrede bolden højt i banen, snoede sig igennem Rosenborg-forsvaret og eksekverede. 

Fem minutter efter lignede det en genafspilning af det forrige mål, men der var tale om et nyt. Mads Hansen gjorde det til 5-1, hvorefter Oscar Fraulo fuldendte et hattrick og nettede til 6-1. En ydmygelse af Rosenborg var i gang. 

Og det fortsatte. Samsir stod nemlig det rigtige sted og kunne nemt sende bolden i mål til 7-1 og notere sig for sit andet mål. Minuttet efter erstattede Donovan Bagou Gustav Christensen, og han skulle bare bruge få minutter på at udmærke sig. 

Angriberen var placeret på bagerste stolpe og headede kuglen i mål. 8-1.

Derefter var det den næste i rækken til at fuldende sit hattrick, da Simsir nettede for tredje gang. 

Det blev også 10-1 kort før tid. Denne gang ved Donavan Bagou igen.

Efter slutfløjtet kunne Rosenborg puste ud, for nu risikerede de ikke flere indkasseringer. Men det samlede resultat, der sendte dem ud, kunne de ikke lave om på. Nemlig 14-3.

Den overbevisende sejr sender FCM videre til anden runde af Youth League, der også er kendt som ungdommens Champions League.


Af Rasmus Glud

39 kommentarer

cabbagefever 17:28          
Gad vide hvad de norske bold.dk-brugere siger til styrkeforholdet nu?

Eneste negative at sige til kampen er at man skulle høre på den latterlige målscorings-jingle 10 gange.
JEGerUenig 17:33          
Så 2. halvleg og det Rosenborg forsvar var virkelig ikke eksisterende, FCM løb bare lige igennem ved hver eneste angreb... de spillede 2-3 gange hurtigere fodbold en Rosenborg shit havde ikke forestillet mig forskellen ville være så tydelig i den kamp.
Saemala 17:34          
Havde et halvt øje på kampen, mens jeg arbejdede. Havde helt ondt af dem til sidst. Kæmpe forskel i niveau, og den sejr kunne have været meget større.
NordLynx 17:37          
Det er sa*** imponerende! Et flot ungdomsarbejde, tillykke med den overbevisende sejr. Jeg synes vi har hørt rygter om Simsirs styrker i et par år nu her, han må da snart være tæt på noget Superliga-tid?
JEGerUenig 17:46          
NordLynx

Ja jeg ved ikke lige hvad der foregår der med Simsir, det virker til han har det svært ved at tage det skridt fra U19 til a-holdet... I de sidste 2 sæsoners opstarts perioder har han været med på a-hold lejrene, Men er a begge omgange endt med blive rykket tilbage på U19 holdet hvor han så bare igen gør det godt.
LosMillonarios 17:47          
Hahahaha wtf
NordLynx 17:54          
I er trods alt også godt besat på kanterne, så det kan vel være en del af forklaringen?
Men det af livestreamen jeg så, synes jeg bestemt hans niveau var godt og at han burde kunne gøre sig gældende i SL, også selvom at han til tider virkede til at tage det svære valg og selv at ville afgøre/afslutte mange af angrebene.
Men spændende er han!
Fredag 3. december
Horsens gik forbi Fredericia med fjerde i træk
04:39
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
04:27
Dortmund afviser: Haaland har ikke salgsklausul
04:14
Messi vandt Ballon d´Or: Helt retfærdigt
03:58
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
03:18
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
02:54
Medie: Roony følges tæt af storklub
02:47
Smuk Billing-assist i topopgør - se det her
02:15
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
02:14
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
02:11
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
02:02
Smuk Billing-assist i topopgør - se det her
01:41
Messi vandt Ballon d´Or: Helt retfærdigt
01:29
Barca vil beholde Dembele: Bedre end Mbappe
01:23
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
01:23
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
01:19
Dortmund afviser: Haaland har ikke salgsklausul
01:16
OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk
01:11
SERIE A Tipstråd 2021/2022
01:07
Medie: Roony følges tæt af storklub
00:56
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
00:53
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
00:49
Medie: Hjulmand i spil som Everton-manager
00:45
Medie: Roony følges tæt af storklub
00:29
Fernandes tog ikke straffe: Brændte jo sidst
00:17