Luk

15-årig SE-midt sørgede for remis mod ACH

| Træningskampe | 20 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens 1-1
Træningskamp
38' 0-1 Peter Nymann
65' 1-1 Julius Eskelund Beck

15-årige Julius Beck scorede det udlignende mål for SønderjyskE, der onsdag delte med 1-1 mod AC Horsens. Peter Nymann scorede på en flot flugter til 1-0.

AC Horsens og SønderjyskE krydsede onsdag klinger i en kamp, der var AC Horsens' sidste testkamp og SønderjyskE's næstsidste.

Jens Berthel Askous AC Horsens-tropper havde inden da fået to uafgjorte og en sejr i sine testkampe mod Kolding IF, Skive og Middelfart, mens SønderjyskE havde slået Aarhus Fremad og Silkeborg og spillet 1-1 med OB.

Onsdagens kamp blev spillet i Bramdrupdam i Kolding, hvor SønderjyskE træner, og her bragte AC Horsens sig på 1-0 efter 38 minutter, da Peter Nymann flugtede til bolden efter et flot angreb.

Den rutinerede back ramte bolden strålende og så sendte han sit forsøg forbi Lawrence Thomas i SønderjyskE-målet.

Den stilling holdt til det 65. minut, hvor AC Horsens-keeper Matej Delac begik lidt af en brøler.

Et ganske ufarligt SønderjyskE-skud blev parreret ud i feltet igen, og her dukkede den blot 15-årige SønderjyskE-spiller Julius Beck op.

Han snuppede bolden og sparkede klatten i kassen til 1-1, som blev testkampens resultat.

SønderjyskE tester igen torsdag mod Kolding IF, inden holdet åbner foråret mod FC Midtjylland den 4. februar, mens AC Horsens spiller den 2. februar mod Randers FC.

Kampen kan ses her.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

Jensen99 14:11          
En typisk Delac-fejl hvor man ikke får hold på bolden hvor den springer ud i spil igen.
Ellers spillede AC Horsens faktisk en godkendt kamp.
AbCH 14:13          
En sand fornøjelse at se ACH i dag, specielt i første halvleg hvor Sønderjyske var trykket helt bagud. Der gik 20 minutter, før Delach fik brug for at tage bolden med hænder!

Især var det godt at se den selvtillid og de spændende kombinationer, som Jens Berthel Askou har fået tilført holdet på blot tre uger.

Det giver grundlag for optimisme på trods af et svært udgangspunkt for foråret.
AbCH 14:14          
Bedre at Delac får lavet et drop i dag, end i de kommende kampe!
ACHORSENS<3 14:34          
Godkendt kamp af Horsens i dag. Presspillet sad hvor det skulle (især i første halvleg) og vi dominerede vel nærmest hele første halvleg. Kan godt lide den nye formation. Giver flere muligheder, og dimensioner og kombinationer i spillet. Spillerne virker mere indforstået med den nye taktik under Askou end under Dal. Der virker også til at være mere opbakning fra spillerne til Jens Berthel Askou.
KamilNDoye 14:36          
Der burde ellers ikke være meget optimisme for Horsens, når man tager i betragtning, at SE stillede med flere U-17 og U-19 spillere. bl.a. Julius Beck, Sebastian Jessen, Isak Jensen, Bastian Toelhøj og Lasse Haysen. Samtidig var der en del reserver med, og vi var uden Albæk, Gartenmann, Schmiedl, Thomas, Wright, AK og Jeppe Simonsen, hvor i mod Horsens stillede op i stærkeste opstilling.
ACHORSENS<3 14:51          
@KamilNDoye

Nu er der heller ikke nogen af os som roser resultatet, men præstation derimod. Så kan det være fuldstændig irrelevant hvem SE stiller op med, fakta er bare at Horsens leverer en langt bedre præstation end SE, og det er det vi roser. Og faktisk tror jeg alle er fuldstændig ligeglade med hvem SE spiller med, de er alle i Superliga-truppen (- de u-spillere der bliver skiftet ind hen mod slutningen) ergo de må være gode nok til at kunne præstere på Superliga-niveau
sjemanu 14:55          
Julius Beck er ikke med i superliga truppen, jeg tror heller ikke nogen af de andre er med(er ikke sikker), KamilNDoye skriver nok den kommentar pga der er en højere oppe i kommentarfeltet som synes at ACH spillede virkelig godt og pressede SE i bund.
Lørdag 6. marts