LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

15-årig tekniker på kontrakt i Lyngby

| NordicBet Liga | 1 kommentar
15-årig tekniker på kontrakt i Lyngby
Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med den 15-årige midtbanespiller Uffe Bech. Nordsjællænderne har nu papir på den teknisk velfunderede U/17-spiller de næste tre år.

Lyngby er kendt for sin at lægge vægt på teknisk og angrebslysten fodbold. I dag skrev klubben kontrakt med en af de spillere, der måske skal være med til at føre den tradition videre. Lyngby Boldklub har indgået en treårig kontrakt med 15-årige Uffe Bech.

Midtbanespilleren har tidligere tørnet ud for HIK, men skiftede i januar til Lyngby, hvor han siden har imponeret.

- Uffe har på trods af, at han ikke er en stor knægt, formået at tage skridtet fra drenge til junior fantastisk flot. En spiller, der er hurtig i tanke og handling, og læser spillet rigtig fint. Han er en kreativ midtbanespiller, som både kan arbejde tilbage i banen og samtidig kan være farlig i modstandernes felt, fortæller Lyngbys talentchef, Niels Frederiksen, til klubbens hjemmeside.

Uffe Bech har i denne sæson scoret seks mål i tolv kampe for Lyngbys U/17-hold og fik i oktober sin debut på U/16-landsholdet.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Rydzy

1 kommentar

FM08ersjovt 09:28          
Da han var 12 år, var han til prøvetræning i Man City & Aston Villa!!!


Sindssygt talent - dog meget lav ! Men siger vel bare alt, han kan være med på et højt niveau når hans højde er som en 10 åriget :D
Torsdag 21. marts