Luk

16-årig dansker på bænken for Leverkusen

| Bundesliga | 8 kommentarer

Infoboks

Ferencvaros - Bayer Leverkusen
Europa League Gruppe G (09/12)
Oddset 4,10 4,00 1,77
bet365 4,75 3,80 1,70

Zidan Sertdemir, som har en fortid hos FC Nordsjælland, er for første gang udtaget for Bayer Leverkusen i Bundesligaen, da danskeren sidder på bænken mod Bayern München.

Op til denne sæson sagde 16-årige Zidan Sertdemir farvel og tak til FC Nordsjælland, da Bayer Leverkusen hentede det store danske talent.

I sin korte tid i klubben har Sertdemir imponeret stort på akademiet, og det er han nu blevet belønnet for, da han for første gang siden skiftet er blevet udtaget til Leverkusens trup i Bundesligaen.

Han er nemlig med på bænken, når Leverkusen skal forsøge at få ram på de tyske mestre fra Bayern München, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Opgøret mellem Leverkusen og Bayern München bliver sparket i gang klokken 15:30, hvor Sertdemir kan få sin officielle debut i en alder af blot 16 år.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

Tipzy 14:43          
Forza FCN
cabbagefever 14:45          
Virker virkelig til at han har fået en god start dernede. Det helt rigtige valg af klub.
Landa 15:02          
Håber han vælger at spille for DK.
grumblesnake 16:21          
Han har i hvert fald valgt at spille ungdomslandsholdsfodbold for Danmark og hans tilknytning til Tyrkiet kommer selvfølgelig udelukkende gennem hans familie.
Tyrkiet er dog kendt for at være meget aggressive i deres hvervning, så jeg håber da DBU er blevet lidt mindre naive i deres tilgang og gør deres interesse klar og kan tilbyde noget saglig rådgivning til unge spillere med dobbeltstatsborgerskab. Man kan jo ikke forvente at en teenager kan agere selvstændigt i det pres der kommer i sådan en situation.

På den positive side, så er det danske landshold nok mildt sagt noget mere attraktivt end det tyrkiske. Det har selvfølgelig også en betydning.

Man kan i hvert fald sige, at hvis han kan gøre sig gældende på førsteholdet i så ung en alder, så kunne han nok også komme op og spille med U19, U21 eller måske endda komme op og snuse til A-landsholdet.
Lezcano 16:32          
Jeg kender ikke til ham, så håbede Bold ville være venlig at skrive noget om position eller lignende, men det gør de jo aldrig.

Nogen der kan give lidt indblik i position, spillestil, potentiale etc
cabbagefever 17:32          
Lez: central midtbanespiller med alt hvad dertil hører af kvaliteter. Og målfarlig. 12 mål i 13 kampe i denne sæson. Der er intet loft for hans potentiale,og han må vel kæmpe med Maurits Kjærgaard om titlwn som det største talent landet har at byde på pt.
Lakris 22:29          
[quote]Der er intet loft for hans potentiale,og han må vel kæmpe med Maurits Kjærgaard om titlwn som det største talent landet har at byde på pt.
Christian Rasmussen i Ajax skulle vist også være ret vild
Mandag 6. december
Søndag 5. december