Luk

18-årig hattrickhelt da Real ydmygede Gala

| Champions League | 21 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Galatasaray 6-0
Champions League gruppe A
4' 1-0 Rodrygo
7' 2-0 Rodrygo
14' 3-0 Sergio Ramos
45' 4-0 Karim Benzema
81' 5-0 Karim Benzema
90' 6-0 Rodrygo

Real Madrid smadrede Galatasaray med hele 6-0 i onsdagens Champions League-kamp.

Real Madrid havde brug for tre point hjemme mod Galatasaray efter en skidt start på denne sæsons gruppespil i Champions League. Aftenenes modstander var Galatasaray, som blot havde hentet et point efter deres tre første kampe. 

Real Madrid åbnede kampen i et hæsblæsende tempo, og de skulle kun bruge fire minutter på at bringe sig i front. 

Marcelo sendte et højt indlæg afsted, og det nåede hele vejen frem til Rodrygo. Han snød en forsvarer, inden han køligt sendte bolden i nederste målhjørne. 

Real Madrids brasilianere var dog kun lige begyndt. Blot to minutter senere var duoen på spil igen. Endnu en gang var Marcelo i oplæggerens rolle, og hans fine indlæg kunne Rodrygo sætte hovedet på, og så var den 18-årige angriber dobbelt målscorer.

Få minutter senere blev Real Madrids Toni Kroos nedlagt på kanten af straffesparksfeltet. Dommeren dømte i første omgang for frispark, men efter at situationen blev set igennem med VAR, blev kendelsen ændret til straffespark.

Det omsatte Sergio Ramos køligt, og dermed var den spanske hovedstadsklub foran med 3-0, inden der var spillet et kvarter. 

Kort før pausen blev det også 4-0. Endnu en gang spillede Rodrygo en hovedrolle. Fra sin position på højrekanten, sendte han en aflevering lige i fødderne på en helt fri Karim Benzema, som ingen problemer havde med at gøre arbejdet færdigt. 

Real Madrid fortsatte kontrollen af kampen i anden halvleg, men tilspillede sig ikke lige så mange chancer efter pausen. 

I kampens afslutning skruede værterne dog igen op for tempoet. Først var det Karim Benzema, som nemt kunne prikke Dani Carvajals indlæg i kassen.

I overtiden blev det så til hattrick for Real Madrids nye stjerneskud, da Rodrygo endnu gang sendte bolden i mål.

Dermed endte det med hele 6-0 til Real Madrid. 


Af Sajeev Shankar
Tirsdag 19. november
Mandag 18. november