Luk

18-årige Daramy: FCK er det helt rette sted

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - FC København
Superligaen Grundspil (14/02)
bet365 5,25 3,80 1,65
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,20 3,80 1,65
YouBet 5,40 3,80 1,65

Mohamed Daramy føler, at han er det helt rette sted for at tage videre skridt i sin udvikling. Det udtaler han onsdag efter sin kontraktforlængelse.

FC Københavns 18-årige stortalent Mohamed Daramy har onsdag forlænget sin aftale til 2023, og det er der en særlig grund til.

Klubben er nemlig det helt rette sted for Daramy, der skal tage de næste skridt i sin udvikling, siger han til FCK's hjemmeside.

- Jeg er super stolt og super glad for den her aftale. Den viser, at klubben virkelig tror på mig og at jeg har gjort mig fortjent til det på banen, indleder Daramy og fortsætter:

- Jeg er meget glad for at være i klubben og føler mig mere og mere som en spiller, som trænerne og holdkammeraterne har tillid til kan være en af dem, der også starter inde i kampene.

- Jeg er bevidst om, at jeg har meget at lære endnu, og jeg føler, at jeg er det helt rigtige sted til at udvikle mig endnu mere. Jeg er omgivet af dygtige spillere på træningsbanen hver dag, og jeg prøver at suge til mig hele tiden.

Daramys tidligere aftale udløb i 2021, så han er glad for, at der nu er længere lys på.

- Det er rart, at der er ro på om min fremtid, så jeg kan koncentrere mig om de mange fede opgaver, der venter os i foråret. Vi har to kæmpe kampe mod Celtic i Europa, og så skal vi jagte mesterskabet i Superligaen og forsøge at nå en pokalfinale. Det bliver spændende og sjovt.

Daramy har været igennem FC Københavns akademi.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar