LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

19-årig Hvidovre-keeper er glad for tilliden

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
19-årig Hvidovre-keeper er glad for tilliden
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

FC Fredericia - Hvidovre
NordicBet Liga (25/05)
bet365 2,45 3,20 3,00
NordicBet 2,50 3,20 2,80
Oddset 2,20 3,40 3,20

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

19-årige Filip Djukic debuterede forleden i 1. division for Hvidovre, og den selvkritiske keeper er glad for tilliden.

Efter seks nederlag i træk skiftede Hvidovre senest blandt andet ud på sin keeperpost, hvilket betød divisionsdebut til den kun 19-årige Filip Djukic.

Det tidligere FCK-talent var med til at bryde den negative stime med 2-2 hos Fremad Amager, og han har blandede følelser omkring oplevelsen.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke vandt. Vi var foran 1-0, men mistede desværre fokus i ti minutter, hvor de scorede to gange, fordi vi var uopmærksomme og ikke dækkede godt nok op, siger Djukic til bold.dk og tilføjer:

- Men samtidigt viste vi god moral, kom tilbage i kampen og fik brudt stimen. Det er utroligt vigtigt, at vi fik sat prop i, og nu handler det om at bygge på og forhåbentligt starte en vinderstime i stedet.

Teenageren vil helst lade andre vurdere sin egen indsats, som han ser selvkritisk på.

- Det var lidt blandet, men det var også min første rigtigt vigtige kamp i lang tid. Jeg fik vist noget udstråling og attitude, men der var også lidt småfejl - blandt andet en stikning, som jeg kan forkert ud til.

- Men jeg synes generelt, jeg fik bevist, at jeg godt kan være med på det her niveau.

- Jeg er sikker på, at jeg vokser med opgaven, hvis jeg får flere kampe. Relationerne med de andre bliver også bedre, hvis jeg får flere kampe.

Djukic fik Hvidovre-debut i pokalen tidligere på sæsonen, men har ellers set den lidt mere rutinerede duo Oliver Korch og Alexander Horsebøg løbe med spilletiden i 1. division.

- Det er stor konkurrence til dagligt, men jeg føler, jeg har vist mig godt frem til træning, og nu viste trænerteamet mig så også tillid ved at bruge mig, og det er jeg utroligt glad for.

- Jeg ved ikke, om jeg er den eneste teenagekeeper med spilletid i divisionerne, men der er i hvert fald ikke mange, siger Djukic og tilføjer:

- Jeg har knoklet på hver eneste dag for at få denne chance, og nu kigger jeg egentligt kun fremad. Jeg håber at gribe chancen og hjælpe holdet frem til nogle tiltrængte sejre.

Djukic kom i sommer til Hvidovre fra FC Københavns U19-hold.

mikael@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj