Luk

19-årig OB'er: Fedt at være tæt på at score

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

OB - Lyngby 3-1
Superligaen Pulje 1
36' 0-1 Kasper Enghardt
58' 0-1 Kevin Tshiembe
60' 1-1 Sander Svendsen
84' 2-1 Mads Frøkjær-Jensen
90' 3-1 Issam Jebali

OB's 19-årige Anders Klynge fik for anden gang i træk anden halvleg mod Lyngby, og han var for anden gang i træk tæt på score. Det var fedt, siger han.

OB-træner Jakob Michelsen satte i pausen af mandagens OB-Lyngby-opgør 19-årige Anders Klynge på banen for anden gang i træk mod Lyngby.

Klynge gjorde det godt på midten og var hurtigt involveret i OB-spillet, og han fik sågar målet i nettet, men scoringen blev siden annulleret.

Den unge OB'er havde også været tæt på at score i sidste uges kamp mod Lyngby, og selv om han ærgrede sig over den annullerede scoring mandag aften, var Klynge ganske positiv over at have været tæt på.

- Det var selvfølgelig lidt ærgerligt ikke at score. Jeg havde håbet, den var der, og det var den sådan set også, men han fløjtede så. Men det var dejligt at komme ind og være tæt på at score igen, det var sgu fedt, sagde han efter kampen, som Klynge var godt tilfreds med:

- Jeg synes, det var en rigtig fed kamp derinde. Vi var masser på bolden og fik spillet hurtigt, så vi fik skabt en masse chancer. Det var en god kamp fra hele holdets side. Vi havde bolden og styrede stort set kampen alle 90 minutter, det var stærkt.

- Jeg var meget på bolden, og det kan jeg godt lide. Så jeg synes, jeg gjorde en god figur og hjalp holdet på bedst mulig vis

OB kom bagud i første halvleg, men vendte altså siden opgøret til 2-1.

- Det er stærkt af hele holdet, at vi kan kæmpe os tilbage i kampen, selv om de fik sådan et heldigt mål på den ene chance, de havde i løbet af kampen, siger Klynge, gerne taler om et OB-hold i en stime efter tre sejre på række:

- Det kan man vist godt sige. Det kører godt, og vi spiller godt. Der er masser af selvtillid, og det er til at se på holdet. Nu skal vi ud at vinde de sidste kampe, give den gas og spille frit.

OB sikrede sig mandag en ny sæson i Superligaen.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 15. maj
Fredag 14. maj