Luk

2. div-bundhold skifter træner: Følelsesladet

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

SfB-Oure FA - Brabrand
2. Division Gruppe 1 (15/05)
Oddset 5,70 4,00 1,48

2. divisionsklubben SfB-Oure FA har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Chris Margaard, og i stedet hyres Thune Holm til posten året ud.

SfB-Oure FA har haft det svært i denne sæson som oprykker til 2. division, og tirsdag meddeler klubben, at man har valgt at skifte træner.

Aftalen med Chris Margaard løb oprindeligt frem til sommer, men klubben har valgt at stoppe samarbejdet nu, da man har valgt at gå en anden vej efter sommerferien, lyder det.

- SfB-Oure FA har i dag tirsdag den 4/5 2021 valgt at stoppe samarbejdet med Cheftræner Chris Margaard. En på alle måder svær beslutning og en følelsesladet oplevelse for både stab og spillere, skriver klubben på Facebook.

- Aftalen mellem parterne stod til at udløbe 30/6-2021, men da SfB-Oure har valgt at gå en anden vej efter sommerpausen, har klubben vurderet at det giver mest mening at stoppe samarbejdet nu.

- Dette sker med tanke på forberedelserne til den kommende sæson og for at give den nye cheftræner mulighed for at starte sit arbejde med det samme.

Ny træner i SfB-Oure bliver Thune Holm, der starter fra dags dato og får en aftale året ud.


Af Sara Margren

1 kommentar

Raven_74 20:50          
Kom "hjem" til Nordfyn :)))
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj