Luk

2. div-hold drømmer om et 2020 uden nederlag

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC har ikke tabt en fodboldkamp i 2020, og nu drømmer træner Bo Zinck om, at klubben kan undgå nederlag i to pokalkampe i december. Første opgave er onsdag mod Holstebro.

Onsdag eftermiddag spiller 2. divisionsholdet Jammerbugt FC pokalkamp mod Holstebro Boldklub, og her vil Jammerbugt FC-træner, Bo Zinck, tage første skridt i færdiggørelsen af et 2020, som endnu ikke har budt på et nederlag.

Vinder Zinck og co. onsdag venter Superliga-mandskabet Randers FC i næste runde, som også spilles i december, og her drømmer Jammerbugt-lejren om en overraskelse.

Det siger cheftræneren til Nordjyske.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i hvert fald har gået og tænkt på det. Vi kan selvfølgelig stadig gå og sige, at vi har gået igennem ligaen i 2020 uden et eneste nederlag. Men der vil være noget særligt over det, hvis vi kan have et helt perfekt år, siger træner Bo Zinck til avisen.

2020 har for Jammerbugt indtil videre budt på 19 gældende kampe, som altså alle er endt uden nederlag. 

I slutningen af efterårssæsonen i 2. division fik holdet udskudt tre kampe i rækken på grund af de skærpede coronavirus-restriktioner i Nordjylland.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. januar