Luk

21-årig på 100 FCN-kampe: Klubbens hurtigste

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (12/07)
bet365 1,95 4,20 3,25
Oddset 1,97 4,00 3,40
YouBet 2,00 4,15 3,40

21-årige Magnus Kofod nåede søndag sin kamp nummer 100 for FC Nordsjælland, og det gør ham til den spiller, der tidligst har opnået jubilæet i klubbens historie.

Søndag var 21-årige Magnus Kofod med, da FC Nordsjælland tabte 0-2 til Brøndby.

Den kamp blev en milepæl for den unge midtbanespiller, da han rundede 100 kampe for klubben, og det var tilmed som den yngste nogensinde i klubbens historie.

En milepæl som vækker stolthed, siger Magnus Kofod til klubbens hjemmeside.

- Jeg er utroligt glad og stolt af at have nået 100 kampe for FC Nordsjælland. Specielt i så ung en alder. Jeg var heldig, at jeg fik lov til at få chancen tidligt, hvor jeg skulle forsøge at bevise mit værd, så godt jeg kunne. Og så har jeg jo spillet nogenlunde fast lige siden, siger han og fortsætter:

- Jeg kom til klubben, da jeg var 10-11 år gammel, så det har jo været mit liv, stort set. Jeg har brugt mere tid her i klubben, end jeg har brugt derhjemme, i skolen eller alle andre steder i hele verden. Det har været mit andet hjem heroppe i Farum.

- Nu kommer mit navn forhåbentlig snart op på Klub 100-væggen nede i receptionen. Det er noget, som ingen kan tage fra mig. Nu vil jeg altid være en del af FC Nordsjællands historie, og det er enormt fedt.

- Det har været et mål for mig, lige siden jeg kom til klubben for mere end 10 år siden. Det er der ikke mange, der kan prale af, så det er en kæmpe fornøjelse og en stor ære.

Kofod har i denne sæson spillet 31 kampe for Flemming Pedersens mandskab.


Af Jonas Dalgård
Fredag 10. juli