LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

22 deltidsspillere på plads i Fredericia

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
22 deltidsspillere på plads i Fredericia
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Aarhus Fremad - Brønshøj
2. Division Oprykningsspil (27/04)
Oddset 2,20 3,20 3,05

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
FC Fredericia har netop sikret sig papir på Aarhus Fremads Mads Agesen, og dermed er er truppen til sæsonen 2008/2009 på plads.

Transfervinduet har åbent to en halv måned endnu, men i Fredericia er man godt fremme i skoene. Tidligere har man hentet AGFs Martin Mikkelsen og Koldings Henrik Smedegaard, og i dag kunne man så præsentere tredje forstærkning, Mads Agesen, der er hentet hos Aarhus Fremad.

- Han er en solid midterforsvarer på 1,92. Han er vant til at spille i venstre side i midterforsvaret, og det er den plads, vi har været på jagt efter en spiller til, siger direktør Stig Pedersen til bold.dk.

- Det er en vi kender rigtig godt, vi har mødt ham mange gange. Han har haft meget at se til i Aarhus Fremad, og har været med til at levere gode resultater. Vi forventer at kunne udvikle ham videre, for nu kommer han til en klub, hvor han også skal spille med frem ad banen.

Agesen tiltræder på en treårig deltidskontrakt, og med den kontrakt, smækker transfervinduet i for FC Fredericias vedkommende.

- Vi er nu oppe på 22 deltidsspillere, som har været vores mål. Vi kigger altid efter nye spillere, men jeg anser det som sandsynligt at Mads var den sidste forstærkning i dette transfervindue, siger Pedersen.

FC Fredericia sluttede i denne sæson som nummer fem i 1. division

jesper@bold.dk

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april