Luk

23-årig dansker blev helt i svensk bund-drama

| Allsvenskan | 0 kommentarer
23-årig dansker blev helt i svensk bund-drama
Foto: Falkenbergs FF

23-årige Marcus Mathisen blev matchvinder for Falkenbergs, der i det 90. minut sørgede for, at man stadig kan undgå nedrykningsplayoff.

Lørdag aften kunne Falkenbergs og 23-årige Marcus Mathisens skæbne i Allsvenskan besegles, da man i en direkte duel med bundkonkurrenter Kalmar skulle vinde for at holde liv i håbet om at undgå nedrykningsplayoff i Sverige.

Begge hold kom til kampen i ringe forfatning, og der gik også længe, før kampen bød på underholdning.

Første mål kom efter 48 minutter ved Kalmars Romarinho, som på smukkeste vis bragede en flad afslutning hårdt i kassen til 1-0.

Den stilling holdt til kampens 75. minut, hvor Falkenbergs slog tilbage.

En lang bold blev slået frem, og så dukkede Nsima Peter op og gjorde det til 1-1. Kort efter øgede Falkenbergs til 2-1 efter et solidt tryk, men efter scoringen slap man igen gassen.

Det gav muligheder i den anden ende, så Romarinho viste igen prøver på sin fine sparketeknik, da han curlede bolden i det ene målhjørne, hvor den tog overliggeren, fløj i jorden og så i kassen til 2-2.

Dermed en hidsig kamp for overlevelse i Allsvenskan, men så dukkede Marcus Mathisen op i det 90. minut.

Den defensive midtbanespiller med fortid i FCK kom på en nedfaldsbold i feltet, som han prikkede til med tåen, og afslutning fes gennem venner og fjender og til sidst i mål til en drønvigtig og kampafgørende 3-2-scoring.

Med sejren lever Falkenbergs håb for at gå helt fri for nedrykningsplayoff endnu, da man fortsat kan ende over lørdagens modstander Kalmar i den sidste runde i sæsonen.

Til gengæld er der fortsat mulighed for, at Mathisen og co. trækker en direkte billet til SuperEttan, den næstbedste svenske række, da Sundsvall er to point efter, mens AFC Eskilstuna kan gå á point med Falkenbergs i denne runde.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 16. november
Fredag 15. november