LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

23-årige Bisp stopper karrieren

| Danmark | 17 kommentarer
23-årige Bisp stopper karrieren
Foto: Getty Images

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 3,00 3,40 2,30
NordicBet 3,00 3,55 2,30
Oddset 3,10 3,55 2,25
Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Den 23-årige forsvarsspiller Niels Bisp har udover bruddet med Silkeborg valgt helt at stoppe karrieren på topplan.

Niels Bisp tog som Vejle-anfører i sommer springet til Silkeborg IF og Superligaen, men efter bare et halvt år på højeste niveau i Danmark har han brudt med midtjyderne, og han stopper nu også helt karrieren.

- Det er ikke en beslutning, som er taget i skuffelse eller i bitterhed. Det vil jeg gerne understrege. Det er en beslutning, som er taget efter lang tids overvejelse, siger Bisp til vafo.dk.

Den 23-årige Bisp fremhæver et brækket ben fra 2013 og efterveerne af dette som en af flere årsager til hans beslutning om at stoppe.

Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement

Af Mikael Blond

17 kommentarer

SotD 11:36          
Og så alt det brok over manglende spilletid? Jesus christ... Så vær dog ærlig og sig, at du ikke kommer på holdet, fordi du er i tvivl om hvorvidt du rent faktisk gider at spille fodbold, og derfor ikke yder en tilstrækkelig indsats.
VejleB Altid 11:53          
Hold nu kæft SotD. Det er super ærgerligt
brantdk 12:06          
Jeg er kun enig med VejleB Altid, hold kæft SotD..held og lykke Niels. synes at du skal ned til et 2 div. holdt og trappe ned. Måske finder fodbold glæden igen.
MSØ 12:13          
SotD , dit generelle niveau har godt nok været kraftigt dalende den sidste tid. Er konen skredet?

I øvrigt vildt trist når en karriere endes tidligt pga. Skader. God vind fremover til en super sympatisk spiller, der før hans alvorlige skade var et af Danmarks største forsvars talenter. (Arlas u-7 talent pris)
SotD 12:33          
Hvad skal jeg holde kæft omkring? Manden skiftede til SIF i sommers, og har brokket sig omkring manglende spilletid siden d. 14 september 2016.

Her i artiklen fortæller han at han har brugt længe på at beslutte sig, og at det altså ikke er et udtryk for exitten i klubben. Hvis han har brugt ca. halvdelen (eller måske endda mere) af sin tid i klubben på at brygge et karrierestop sammen, så skal I ikke bilde mig ind, at man ikke har kunnet se og mærke det på indstillingen.

Da han kom til klubben var han jo tiltænkt en rolle jf. denne udtalelse d. 30 maj 2016:

- Vi ser ham som en spiller, der har niveau til Superligaen her og nu, men også har potentiale til at blive bedre, siger Stüker til klubbens hjemmeside og fortsætter.

Han fik at vide d. 23 december 2016 at han frit kunne forhandle med andre klubber. Det ønskede han at tage til sig, og ville ud og undersøge markedet. På daværende tidspunkt må han nødvendigvis have besluttet sig for at det at stoppe karrieren var meget aktuelt, eftersom han her udtaler at han har overvejet det et stykke tid.

Hans udtalelser passer MEGET dårligt i tråd med, at han nu stopper karrieren, det er sådan set den eneste anke jeg har. Men lad os da håbe, at han laver en Alexander Scholz...
SotD 12:35          
SotD , dit generelle niveau har godt nok været kraftigt dalende den sidste tid. Er konen skredet?
Nej ikke just. Jeg blev gift for under 4 måneder siden, så på den konto går det vel egentlig bedre end nogensinde før.

Men at du har ondt i røven, er måske et billede på DIT parforhold - hvis du forstår sådan en...
I øvrigt vildt trist når en karriere endes tidligt pga. Skader.
Hvilket så ikke er tilfældet her...
God vind fremover til en super sympatisk spiller, der før hans alvorlige skade var et af Danmarks største forsvars talenter. (Arlas u-7 talent pris)
Hvordan vurderer man en 6-årig spillers talent?
MSØ 13:22          
SotD, ja så er det da ret hurtigt han skred fra dig efter kun 4 måneder. Ny rekord?

Det er da netop skader der har indflydelse på hans karrierestop. Han kom aldrig helt tilbage spillemæssigt eller fysisk efter sine alvorlige skader og det har nu kostet ham karrieren.

At der står u7 og ikke u17 i mit indlæg burde selv du kunne læse mellem linierne i stedet for søat spille dum. Spiller du kkke dum kan jeg guide dig til at der ikke findes nogen Arla u7 talentpris.

Men fred ned det. Hyg dig med curling børnene fra Silkeborg. Det er om nogen en omgang tude prinsesser jf deres afbud til træningslejr. Mon ikke de er mere bange for oeter Sørensens træning end terror.
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar