LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

24-årig Marco Larsen stopper: Lysten mangler

| Superligaen | 9 kommentarer
24-årig Marco Larsen stopper: Lysten mangler
Foto: Getty Images

Marco Larsen har bestemt sig for helt at indstille sin aktive karriere i en alder af bare 24 år, da lysten til topfodbold mangler.

I sommer forlod Marco Larsen HB Køge efter endt lejeophold samtidigt med, at kontrakten med FC Midtjylland løb ud.

En skadesfri Larsen gav over for bold.dk dengang udtryk for, at han ville tage en tænkepause. Den har han nu haft, og den 24-årige offensivsspiller er endt på et karrierestop.

- Jeg har bare ikke lyst længere, og jeg kan mærke det er den rigtige beslutning, jeg har taget. Det har jeg også meddelt min agent, og så er den faktisk ikke ret meget længere, siger Larsen til bold.dk.

Larsens beslutning kommer i kølvandet på andre tidligere U-landsholdsspilleres – for eksempel Niels Bisp og Malte Johansen - tidlige karrierestop inden for de senere år.

- Jeg har svært ved at give andre forklaringer end at lysten mangler. Jeg har ikke glæden længere, og den skal være der.

- Man skal have sige aldrig, men jeg tror ikke, jeg vender tilbage til den professionelle del af fodboldverden. Det bliver i så fald noget hyggebold i den lokale klub i stedet, siger Larsen om sin beslutning.

Larsen indstiller en karriere, der blandt andet tæller 35 U-landskampe og i alt 71 kampe og 13 mål for FC Midtjylland.

Bedste periode var i 2013/14, hvor han startede inde i 19 af 33 ligakampe og scorede fem gange i en sæson, hvor midtjyderne længe lå til mesterskabet, men endte med bronzen.

I mesterskabssæsonen 2014/15 scorede han én gang i 10 kampe.

mikael@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj