LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

24-årige Marco Larsen overvejer at stoppe

| Danmark | 10 kommentarer
Highlights: Stor målfest sender FCM tættere på Europa League
Flot debut-mål af Bozhidar Kraev bringer jublen frem i Herning
Kroon dufter mål og scorer igen
Simon Kroon stempler ind i 17/18 sæsonen med strålende mål
Jakob Poulsen sender sikkert FCM til pause med 3-0 føring
24-årige Marco Larsen overvejer at stoppe

Infoboks

AGF - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (24/02)
bet365 5,25 3,75 1,65
NordicBet 4,85 3,90 1,72
Oddset 4,60 3,75 1,77
Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement
På grund af skadesproblemer overvejer 24-årige Marco Larsen, om han skal fortsætte med at spille fodbold eller finde en anden karrieresti.

Ved udgangen af juni udløb Marco Larsens kontrakt med FC Midtjylland. Angriberen spillede i de sidste halve år hos HB Køge, men 1. divisionsklubben tilbød ikke Larsen en ny kontrakt.

- Det var min skadeshistorik, som de var nervøse for. Desværre står der rigtig meget med skader på mit CV, og det var én af grundene, så det var ærgerligt. Men sådan er det, siger Marco Larsen til bold.dk.

Nu står Marco Larsen, der lige nu er skadesfri, uden klub og overvejer, om han overhovedet skal fortsætte med at spille fodbold.

- Lige nu ved jeg ikke helt, hvad der skal ske. Jeg er gået lidt i tænkeboks for at finde ud af, om det stadig skal være fodbolden, eller om det skal være noget helt andet, siger Larsen.

- På grund af min skadeshistorik er der ingen tvivl om, at det kan være svært at finde noget, fordi nogle klubber er bange for, at jeg knækker igen, hvis man kan sige det sådan. 

- Jeg har også tænkt på, om jeg skulle tage et halvt år, og så bygge kroppen godt op igen, og så se til januar, om jeg skal prøve at give det et skud mere. Men vi må se, hvad det bliver til. Om det bliver nu, at jeg skal ud og spille, om det skal være til januar, eller om jeg skal noget helt andet, må tiden vise, siger angriberen.

På grund af fremtidsovervejelserne søger Marco Larsen ikke aktivt en ny klub.

- Jeg har haft en fin dialog med min agent og fortalt, at jeg har brug for at finde mig selv og finde ud af, hvad jeg vil med mit liv. Det havde han selvfølgelig fuld forståelse for, siger den tidligere FC Midtjylland-angriber.

- (Klubjagten, red.) er sat lidt på standby, mens jeg finder ud af, hvad der skal ske fremadrettet.

Den 24-årige angriber nåede at spille 12 kampe for HB Køge.

peter@bold.dk

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Peter Miles
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar