Luk

28 positive tests: Fuenlabrada opgiver at spille

| Segunda División | 0 kommentarer

Infoboks

Elche - Real Madrid
Copa del Rey (20/01)
Oddset 6,10 4,20 1,52
bet365 6,50 4,00 1,53

Fuenlabrada har valgt at trække sig fra kampen mod Deportivo La Coruna efter 28 positive corona-tests, og dermed får Elche den sidste playoff-plads i Segunda Division.

Efter en kaotisk uge i Segunda Division er der nu fundet en løsning på den udsatte kamp mellem Deportivo La Coruna og Fuenlabrada.

Kampen blev udsat på grund af et corona-udbrud i Fuenlabrada, der i skrivende stund er oppe på 28 positive tests, og klubben har nu valgt at trække sig fra kampen.

Dermed kan Fuenlabrada ikke længere nå en playoff-plads, og den går i stedet til Elche, der ligger nummer seks efter deres sidste kamp. Det oplyser La Liga på sin hjemmeside.

Deportivo La Coruna og flere andre klubber klagede efter udsættelsen af kampen, da der står i regelsættet, at alle opgør i sidste spillerunde skal afvikles samtidig. Deportivo, der endte med at rykke ned, krævede hele runden omspillet.

Nu bliver kampen dog definitivt suspenderet under reglen om force majure, og La Liga takker Fuenlabrada for at træffe en så svær beslutning, hvor spillerne ofrer det mål, de har kæmpet for hele sæsonen, lyder det.

Demred skal Zaragoza, Almeria, Girona og Elche kæmpe om den sidste billet til La Liga. Huesca og Cadiz er allerede rykket op.


Af Sara Margren
Tirsdag 18. januar
Mandag 17. januar