Luk

29 pct. boldbesiddelse: Inter-titel over æstetik

| Serie A | 7 kommentarer

Infoboks

Inter - Sassuolo 2-1
Serie A
10' 1-0 Romelu Lukaku
67' 2-0 Lautaro Martinez
85' 2-1 Hamed Traorè

Inter havde 29 procents boldbesiddelse i 2-1-sejren over Sassuolo, og det skyldes, at Serie A-titlen er vigtigere end æstetik, siger Antonio Conte.

Inter tog et nyt skridt mod det italienske mesterskab, da man med sin 10. sejr i træk slog Sassuolo med 2-1.

I løbet af kampen noterede Inter sig for blot 29 procent boldbesiddelse, og Inter-træner Antonio Conte vedkender sig, at han hellere vil have titlen end at spille flot fodbold.

- Jeg må lykønske Sassuolo med, at de kom her og spillede sit spil, men denne kamp viser, hvor meget vi er vokset. Med denne attitude ville vi stadig være med i Champions League, siger han ifølge Football Italia og fortsætter:

- Sassuolo gør boldbesiddelse til deres største styrke, så vi valgte at lukke rummene i midten mere end noget andet. Vi vidste, at vi var nødt til at afstå boldbesiddelse.

- Æstetik er fint, men Scudettoen er for vigtig. Vi spillede flot fodbold i Champions League og folk talte kun om, at vi var røget ud, så nu fokuserer vi på resultaterne.

- Vi prøver at presse højt uden at løbe for mange risici, så vi kan få mest ud af spillere som Romelu Lukaku, Lautaro Martinez og Achraf Hakimi, som kan gøre ondt på hold, når de løber ind i rummene.

Inter fører Serie A med 11 point ned til rivalerne Milan på andenpladsen.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 20. april
Mandag 19. april