LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

33-årige Frank Hansen stopper karrieren

| Superligaen | 6 kommentarer
33-årige Frank Hansen stopper karrieren
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Silkeborgs Frank Hansen har ikke fået meget spilletid i denne sæson og har nu valgt at stoppe karrieren, da han er blevet tilbudt et civilt job.

Silkeborgs tidligere anfører Frank Hansen har haft svært ved at komme på holdet i denne sæson i Superligaen, hvor det blot er blevet til otte minutter, og nu stopper defensiv-spilleren sin karriere.

- Det har været en svær beslutning, for jeg har haft nogle gode år i SIF, siger Hansen til Silkeborgs hjemmeside og forklarer, at valget er truffet, da han er blevet tilbudt et ny job:

- Det tilbud gjorde beslutningen nemmere, og jeg er rigtig glad for at få den mulighed. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i livet. Beslutningen er velovervejet og gennemtænkt.

- Selvfølgelig kommer jeg til at savne hverdagen i klubben, sammenholdet, kammeratskabet og stemningen. Jeg har været sindssygt privilegeret. Men nu, hvor beslutningen er truffet, glæder jeg mig også til at se, hvordan livet er "på den anden side," siger Hansen.

33-årige Frank Hansen har spillet i Silkeborg siden 2009 og var inden da i Ølstykke og Esbjerg. Han nåede desuden at spille 56 ungdomslandskampe.

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

SotD 11:07          
Fint nok. Jeg håber dog, at vi får hentet en spiller ind til vinter som skal erstatte ham. Ikke fordi han er specielt god (længere), men fordi vi har en utrolig smal trup, og i min optik ikke nogle oplagte talenter der skal tage pladsen - Med undtagelse af en vis skadet herre.
maxbakketop 12:18          
Jeg elsker at han både har en engelsk og en italiensk wiki side :) https://it.wikipedia.org/wiki/Frank_Hansen

Hvordan står udviklingen af unge spillere til i SIF? Jeg så en kamp med U19(kan godt være det var u17) holdet for et par år siden, der var nogle stykker som imponerede, Her tænker jeg især på Mads Emil Madsen, som jeg kan se er rykket op i førsteholds truppen. Hvad gør i jer af tanker om ham og andre af de unge.
Doktor.Nelle123 12:49          
mads emil er netop blevet udtaget til u19 landsholdet og gør det rigtig stærkt pt. vi får jo også Sammy Skytte tilbage som var suveræn i 1. division. jeg synes ikke det er på midten vi mangler overhovedet! vi mangler måske en bedre kant en Lyng på bænken, ikke fordi han har spillet dårligt på det sidste men kan ikke se ham komme ind i start 11´eren
Desrouleaux 13:49          
At Frank Hansen stopper gør ikke nogen forskel for vores nuværende hold. Det vil være fint at få en backup ind, men lige til de centrale midt pladser er vi dækket fint ind med Moro, Vendelbo, Skytte, Thomsen og Mads Emil. Det fungere super godt med Vendelbo og Moro lige nu. Og Sammy Skytte har også et kæmpe potentiale når han er klar igen. Det samme siges om Mads Emil (som jeg dog ikke har set i aktion endnu).
Doktor.Nelle123 13:53          
han er virkelig dygtig
hfernandez 22:08          
Jeg vil takke Frank for en super indsats for klubben. Som han selv nævner var han en del af et rigtigt godt hold under Troels Bech.

God vind fremover :-)
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts