LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

33-årige Jeppe Curth indstiller karrieren

| Danmark | 27 kommentarer
Highlights: Overtidsscoring sender FCM videre efter storstilet comeback
Ulvene gør det! Se den dramatiske overtidsscoring, der sender FCM videre
Håbet er tilbage på Heden! FCM på 1-1
Highlights: Otte vilde minutter gav fire mål i FCMs polske opgør
Arka Gdynia bringer sig tilbage i kampen efter dum FCM-fejl
33-årige Jeppe Curth indstiller karrieren
Foto: Getty Images
Den 33-årige angriber Jeppe Curth har besluttet sig for at indstille sin karriere på grund af gentagne skadesproblemer.

Den tidligere Superliga-topscorer Jeppe Curth indstiller sin aktive fodboldkarriere. Det meddeler Viborg FF i en pressemeddelelse.

 -Det er aldrig nemt at sige farvel. Slet ikke til noget, der på godt og ondt har fyldt så meget, som fodbold og fodboldlivet har gjort for mig. Men grundet min fysik føler jeg desværre, at det er mest rigtigt at stoppe nu, siger Jeppe Curth i pressemeddelelsen.

Offensivspilleren har i løbet af sin karriere været med til at vinde to danske mesterskaber og en pokaltitel i AaB, mens han for nordjyderne også scorede mod Manchester United på Old Trafford, da klubben var i Champions League tilbage i 2008.

 -Jeg vil altid tænke positivt tilbage på min karriere, og det jeg har opnået sportsligt, men også med at mindes alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt igennem de seneste årtier.

- De seneste tre år i Viborg har været med op- og nedture, men jeg har virkelig nydt at være en del af klubben, og jeg kommer til at savne mine holdkammerater og alle omkring holdet, siger Curth.

Offensivspilleren blev i en tidlig alder sendt til Feyenoord, inden han i 2005 rykkede hjem til AaB, hvor han varfrem til 2013. Her skiftede han på en lejeaftale til FC Midtjylland, hvor han var i et halvt år. Herefter rykkede han tilbage til AaB og var med til at hive mesterskabet i hus.

iden 2014 har han været i Viborg.

Stream AGF – FC Midtjylland på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar